Patisa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Justy$ka']A dziękuję, dziękuje :loveu: Ale byłam z lekka przerazona widzac dziewczyny wymalowane jak cholera, albo Doda - jak kto woli xD Tipsy, makijaze (ja tez byłam umalowana - ale one to wszystkie kolory tęczy na oczach), wymyslne fryzury (ok - u fryzjera też byłam, ale sama chciałałam cos delikatnego, a nie...) I kilka po solarce...:roll: 12 latki................................................................................ No, przerażające. :smhair2: Bo o ile jestem przyzwyczajona, ze generalnie po ulicach łażą takie blachary-pustaki, które życiowej, zawrotnej kariery to nie zrobią, o tyle włos się jeży an głowie, gdy mamusia blachara prowadzi za rączkę małą dziewczynkę - też blacharę:placz: heheh a' propos mam pod ręką zabawny artykuł na temat. Zabawny acz prawdziwy do cna :evil_lol: [url=http://www.joemonster.org/art/11342/Zyciorys_typowej_blachary_wg_Czulego_Wojtka] Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 No ok... Mam juz troszke zdjęc..:lol: Nie wyszłam na nich najlepiej, ale...:oops::roll: Więc tak... Ponieważ bal był na sali gimnastycznej :evil_lol: musielismy ja ozdobic :p Tegorocznym tematem było Hollyłódź :evil_lol: Wszystko było wiec robione w tych klimatach... Na gwiazdach były nazwiska nauczycieli i dyrekcji... Na tym zdjęciu widac gwiazdę dyrektora :diabloti: Czarno-białe "slajdy" xD I limuzynę (to białe na dole xDD) "w której siedieli" aktorzy wydrukowani przez uczniów naszej szkoły :evil_lol: I taki plakat wisiał... Sama prawda... Och... będe tesknic...:-(:loveu::-( Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 No i te moje zdjęcia :cool1::roll: Ja z Danielem - moim partnerem... Miałam taczyc z Mieszkiem, ale nuczyciele nam nie pozwolili :roll: Czyżby myśleli, ze bedziemy siac razem rozroobę? :razz: Z moim Bratem - Piotrem i Przyjaciółka Natalią :loveu: A tutaj z niektórymi znajomymi z klasy... Od lewej: Michał, Jacek, Ja, Filip, Natalia, Kasia... Ogólnie umowa była taka, ze wszyscy robimy nieswoje, dziwne miny :diabloti: Quote
kasia14 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 PIĘKNIE Justyś wyglądałaś:loveu::loveu::loveu: ps.doczekałam się, w końcu ujawniłaś swego brata:diabloti::razz: Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='kasia14']ps.doczekałam się, w końcu ujawniłaś swego brata:diabloti::razz: No tak... w końcu Go poznałas - chociaz z wygladu... A ślub tuż, tuż :diabloti: A potem Malediiiwyyy...xD Ale i tak zdjecia w koszulce ratownika ma ładniejsze xDD Aha... No i wstawię jeszcze kiedys jakies zdjecia z Mieszkiem, jak razem tańczylismy, ale to jak mi przesle ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Feigned napisał(a):ślicznie wyglądałaś :loveu: i wogle b. ładna jesteś :cool3: O jaaa....Hmm... Dziękuję :oops::lol: Ale nieeet! :eviltong: Nieee jestem b. ładna :smhair2: Quote
Feigned Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 ślicznie wyglądałaś :loveu: i wogle b. ładna jesteś :cool3: Quote
jonQuilla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [FONT=Georgia]no no no...slicznie :) :cool3: i co Ty się czepiasz tych zdjęć, ładnie na nich wyszłaś !! :mad:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 agaciaaa napisał(a):No i znowu tu sie pusto zrobiło, a ja tak bym chciała fotki pooglądać :razz: Chodź do Asiaczków; u mnie za jakieś15 minut będa fotki.:lol: Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Chodź do Asiaczków; u mnie za jakieś15 minut będa fotki.:lol: Pzdr. U mnie też już są :eviltong: A do Asiaczków juz pędze :loveu: Quote
Izabela124. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Witam się poraz pierwszy:lol: Będę zaglądała w miarę możliwości Pozdrawiam i zapraszam do siebie Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no no no...slicznie :) :cool3:[/FONT] [FONT=Georgia]i co Ty się czepiasz tych zdjęć, ładnie na nich wyszłaś !! :mad:[/FONT] Nieeet! Nie wyszłam ładnie! :cool1: [quote name='Izabela124.']Witam się poraz pierwszy:lol: Będę zaglądała w miarę możliwości Pozdrawiam i zapraszam do siebie Witamy, witamy! :loveu: Ajc...Jak ja bede za Nimi wszystkimi tesknic :shake: I za tymi tańcami.... O Matko jak sobie przypomne różne historie! :roll: Np... Z Natalią miałysmy tradycje, że na kazdym balu karnawałowym nie jestesmy z całą klasą tylko włóczymy się po szkole... Kiedy ktos nas spotkał mówiłysmy, że byłysmy w ubikacji... I ze najlepiej nie wchodzic do tej i do tej (i tu wskazywałam ubikacje na danym piętrze) :diabloti: Albo... Ja się z Mieszkiem przyjaźnię, ale dla wszystkich to jest takie... WoooooooW! Jak to?!?!?! Bo z ozoru zupełnie się od siebie różnimy xD I do tej pory jest tak, że a) moja Przyjaciółka Natalia, gdy Go widzi wybucha smiechem - ale tak głosnym, ze uuuu....xD b) mój bardzo dobry kolega - Krzysiek "mdleje" z wrazenia xD c) Jula i jej znajomi zaczynają spiewac "Mieszko, Mieszko mój koleżko" Po prostu nie możemy się nie powstrzymac od smiechu.... Lub z innych przyzwyczajen... Zawsze, ale to zawsze robimy z siebie największe wariatki xD Zawsze! Ostatnio gdy na przyrodzie było o Grenlandii ja musiałam palnąc "o.O! To tam mieszka sw. Mikołaj !!!" i zaczeła sie cała dyskusja, ze Mikołaj to mieszka jednak w Laponii itd. Albo.. Ostatnio Mieszko spadł przeze mnie z goorki xD I wtedy uznalam, ze i tak latam ladniej od niego xD Troce się pospadało w zyciu... Ohh... I nigdy nie zapomnę jak się pokłóciłam z nauczycielkami, że nie mogę z Miechem tańczyc... Ojojojjjj....:diabloti: Kurde... Na pewno Was zanudzam tymi moimi smentami xD Ale ja lubie powspominac xD Czy czasy 1 klasy... Kiedy to uwazalysmy się za dorosłe bo już do podstawówki chodzimy :loveu: Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........xDDD Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Justy$ka napisał(a):U mnie też już są :eviltong: A do Asiaczków juz pędze :loveu: Widziałam, że byłaś, ale już sa nowe foteczki...:evil_lol: Pzdr. Quote
kasia14 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Justy$ka napisał(a):Nieeet! Nie wyszłam ładnie! :cool1: Witamy, witamy! :loveu: Ajc...Jak ja bede za Nimi wszystkimi tesknic :shake: I za tymi tańcami.... O Matko jak sobie przypomne różne historie! :roll: Np... Z Natalią miałysmy tradycje, że na kazdym balu karnawałowym nie jestesmy z całą klasą tylko włóczymy się po szkole... Kiedy ktos nas spotkał mówiłysmy, że byłysmy w ubikacji... I ze najlepiej nie wchodzic do tej i do tej (i tu wskazywałam ubikacje na danym piętrze) :diabloti: Albo... Ja się z Mieszkiem przyjaźnię, ale dla wszystkich to jest takie... WoooooooW! Jak to?!?!?! Bo z ozoru zupełnie się od siebie różnimy xD I do tej pory jest tak, że a) moja Przyjaciółka Natalia, gdy Go widzi wybucha smiechem - ale tak głosnym, ze uuuu....xD b) mój bardzo dobry kolega - Krzysiek "mdleje" z wrazenia xD c) Jula i jej znajomi zaczynają spiewac "Mieszko, Mieszko mój koleżko" Po prostu nie możemy się nie powstrzymac od smiechu.... Lub z innych przyzwyczajen... Zawsze, ale to zawsze robimy z siebie największe wariatki xD Zawsze! Ostatnio gdy na przyrodzie było o Grenlandii ja musiałam palnąc "o.O! To tam mieszka sw. Mikołaj !!!" i zaczeła sie cała dyskusja, ze Mikołaj to mieszka jednak w Laponii itd. Albo.. Ostatnio Mieszko spadł przeze mnie z goorki xD I wtedy uznalam, ze i tak latam ladniej od niego xD Troce się pospadało w zyciu... Ohh... I nigdy nie zapomnę jak się pokłóciłam z nauczycielkami, że nie mogę z Miechem tańczyc... Ojojojjjj....:diabloti: Kurde... Na pewno Was zanudzam tymi moimi smentami xD Ale ja lubie powspominac xD Czy czasy 1 klasy... Kiedy to uwazalysmy się za dorosłe bo już do podstawówki chodzimy :loveu: Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........xDDD Ja tam lubie czytać takie historie:razz: chociaż ciotki pewnie wolałyby pooglądać Larunie:eviltong: A wiele się w życiu miało przygód, może ci w realu kiedyś poopowiadam moje jak bedziesz miała ochote:cool1: Chociaż Ciebie dziewczyno to strach się bać, co będzie za kilka lat:diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 kasia14 napisał(a): Chociaż Ciebie dziewczyno to strach się bać, co będzie za kilka lat:diabloti: Bardzo chętnie posłucham... Wiesz co - faktycznie... Sama się zaczynam (o) siebie bac :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Kaya93 napisał(a):Hello:loveu::multi: Hey ho! :multi: Quote
Yana Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 śliczne zdjęcia, pięknie wyglądałaś :loveu: i miałaś bardzo piękną, szykowną sukienkę :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ślicznie wyglądałaś :) Wow, i nawet poloneza tańczyliście! U mnie takie rzeczy to tylko na studniówce ;) Quote
Smile of Red Witch Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Śliczna galeria, fajne opisy i zdjęcia ;) Larcia jest cudowna, ma śliczne rozmarzone oczątka ;) Będę stałym gościem Twojej galerii ;) Quote
Moniek193 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ale mnie tu dawno nie bylo:oops: Ale juz nadrabiam:multi: http://images44.fotosik.pl/140/cf2525eecbf93ea2.jpg:cool3: no no jaka laska:cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Yana']śliczne zdjęcia, pięknie wyglądałaś :loveu: i miałaś bardzo piękną, szykowną sukienkę :loveu: Ach dziekuję, dziekuję :oops::loveu: A żeby znaleźć sukienkę, która sprosta moim oczekiwaniom najeździłam sie po całej Łodzi i trochę po W-wie :evil_lol: I cieszę się, że sie podoba ;) [quote name='agaciaaa']Ślicznie wyglądałaś :) Wow, i nawet poloneza tańczyliście! U mnie takie rzeczy to tylko na studniówce ;) Niom... :multi: [quote name='Smile of Red Witch']Śliczna galeria, fajne opisy i zdjęcia ;) Larcia jest cudowna, ma śliczne rozmarzone oczątka ;) Będę stałym gościem Twojej galerii ;) Bardzo się cieszę..:loveu: I oczywiście zapraszam ponownie...:lol: [quote name='Moniek193']Ale mnie tu dawno nie bylo:oops: Ale juz nadrabiam:multi: http://images44.fotosik.pl/140/cf2525eecbf93ea2.jpg:cool3: no no jaka laska:cool3: Żadna laska!!! Ehh... Moniek... My i te nasze rozmowy xDD :evil_lol: Niespodziankę dla Was szykuję...:p:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Justy$ka napisał(a): Żadna laska!!! Ehh... Moniek... My i te nasze rozmowy xDD :evil_lol: Niespodziankę dla Was szykuję...:p:evil_lol: Jak nie laska, jak laska:loveu::multi: No dobra to mam nie czytac:diabloti::evil_lol:?? Jaka, jaka??:multi::razz: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Coto za niespodzianka i kiey przestanie byc niespodzianka?:lol: Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak nie laska, jak laska:loveu::multi: No dobra to mam nie czytac:diabloti::evil_lol:?? Jaka, jaka??:multi::razz: Asiaczek napisał(a):Coto za niespodzianka i kiey przestanie byc niespodzianka?:lol: Ekhmm... Co to by była za niespodzianka, gdybym ja wyjawniła? :eviltong: A przestanie "byc sobą" juz niedługo ;) Za to opowiem Wam troche o Larze... No wiec moja Duza uznała, że już czas najwyzszy i jak każda prawdziwa kobieta musi zazyc kąpieli błotnych :loveu: Wczoraj, gdy byłam z nią na spacerku po raz pierwszy tego dokonała... Byłą baaardzo brudna, ale gdy patrzyłam jak uderza łapkami o to błotko, jak na nie szczeka... :loveu: Dzisiaj za to miała spotkanie z taki swoim przedszkolem ((najstarszy pies ma chyba z 1,5 roku)) w kazdym razie takim osiedlowym xD Psiaki się bawia, właściciele rozmawiaja... Spacer trwał 2 godziny, a mój psiak był w siódmym niebie! I jeszcze mogła zazyc kapieli błotnych w tak miłym towarzystwie! :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts