Tengusia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 alez laseczka z ciebie kobietko :siara: :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [FONT=Georgia]nie ma to jak kąpiele błotne ;) poprawiają nie tylko cerę ale i humor :evil_lol: mój poprzedni pies nie wchodził do kałuż, zazwyczaj przeskakiwał albo omijał je...za to Salsa żadnej nie przepuści, uwielbia babrać się w błocie :) a ja mam miękkie serce i nie mam sumienia jej zabraniać...tym bardziej że nie ma problemu z kąpaniem Salsy, stoi grzecznie w wannie :) [/FONT] Quote
Moniek193 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Czyzby ta niespodzianka byly foty z kapieli błotnych:cool3: A moze filmik:cool3: Quote
Kisia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Jak na dzisiaj to koniec :loveu:;):loveu::razz::loveu: Witam Jaka piękna :loveu::loveu::loveu: co to za rasa ? Zapraszam do mnie ;) Quote
Kisia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Kisia'] Jak na dzisiaj to koniec :loveu:;):loveu::razz::loveu: Witam Jaka piękna :loveu::loveu::loveu: co to za rasa ? Zapraszam do mnie ;) Quote
Feigned Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 sory za off topa, ale Kisia usuń jeden banner, bo Ci jakiś mod usunie podpis. ;) Quote
Avaloth Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 hej :) dzięki za odwiedziny :loveu: Larcia jest cudowna :loveu: Agencik tez :) super ten jego autoopis:evil_lol::evil_lol: a Rutusia jest.. była taka strasznie radosna, aż zdjęcia promieniują :) śliczne masz psiaki :loveu: i ładne zdjęcia robisz :) jaki masz aparat ? :cool3: Też wymiziaj Twoje gadziki :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Fotki, fotki młoda damo :mad: My tu czekamy na Lare :cool1: Quote
Kisia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Feigned']sory za off topa, ale Kisia usuń jeden banner, bo Ci jakiś mod usunie podpis. ;) ok sory ale ciągle mi sie coś kiepści :roll: Quote
agaciaaa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nooo kiedy sie doczekamy tej niespodzianki? :razz: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie ma to jak kąpiele błotne ;)[/FONT] [FONT=Georgia]poprawiają nie tylko cerę ale i humor :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]mój poprzedni pies nie wchodził do kałuż, zazwyczaj przeskakiwał albo omijał je...za to Salsa żadnej nie przepuści, uwielbia babrać się w błocie :) a ja mam miękkie serce i nie mam sumienia jej zabraniać...tym bardziej że nie ma problemu z kąpaniem Salsy, stoi grzecznie w wannie :)[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zobaczymy jak bedzie z moim Laruchem w przyszłosci :diabloti: [quote name='Kisia'] Witam Jaka piękna :loveu::loveu::loveu: co to za rasa ? Hey.! Bardzo sie cieszę, że Lara Ci się podoba...;) A to zwykły kundel Z milion razy o tym pisałam :evil_lol: [quote name='Iś & Chester']hej :) dzięki za odwiedziny :loveu: Larcia jest cudowna :loveu: Agencik tez :) super ten jego autoopis:evil_lol::evil_lol: a Rutusia jest.. była taka strasznie radosna, aż zdjęcia promieniują :) śliczne masz psiaki :loveu: i ładne zdjęcia robisz :) jaki masz aparat ? :cool3: Też wymiziaj Twoje gadziki :evil_lol: Wygłaskane sir.! ;) Agent - to imie nie wzięło sie znikąd... Zasłużył sobie na nie chłopak, zasłużył... A Rucia była psem mojego życia - moją nauczycielką i przyjaciółką... Cieszę się, że też Ci sie podoba :lol: Co do aparat- Ło Matko.! Teraz naprawdę nie pamiętam :oops: Kiedys Adze mówiłam (modliszka84) ale teraz naprawdę nie pamiętam ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Izabela124. napisał(a):Witam się;) Dzień dobry! :multi: Moniek193 napisał(a):Hejka:multi: Cem foty:mad: Izuuus napisał(a):Fotki, fotki młoda damo :mad: My tu czekamy na Lare :cool1: Spokojnieee.... Cierpliwośc popłaca. :loveu::evil_lol: Moniek193 napisał(a):Czyzby ta niespodzianka byly foty z kapieli błotnych:cool3: A moze filmik:cool3: Nie zgadłas, ale myślę, że niespodzianka też Ci się spodoba. :loveu::evil_lol: agaciaaa napisał(a):Nooo kiedy sie doczekamy tej niespodzianki? :razz: Dzisiaj agaciuuu, dzisiaj.! ;) Wiec zaglądajcie do mnie.! :loveu::evil_lol: Quote
Kisia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Hey.! Bardzo sie cieszę, że Lara Ci się podoba...;) A to zwykły kundel Z milion razy o tym pisałam :evil_lol: [/quote] Śliczna jest :loveu: wygląda jakby była rasowa :cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kisiu :evil_lol: Bardzo dużo osób tak mówi, wiec juz przywykłam ;) Najczesciej uzasadniaja to słowami: Nie wygląda jak kundel :-o No i wtedy się zastanawiam czy kundle mają jakis swój typ, a może nawet wzorzec :-o Do tej pory myślałam, że nie, ale jak widac ja jestem niedoinformowana w tym temacie... :evil_lol: Innym, już bardziej logicznym uzasadnieniem jest to, gdy ludzie mówią: Bo ona jest taka szlachetna.! Niektórzy reagują tak: a)kundle są najzdrowsze, b) najmądrzejsze itd. itd. Ale są i tacy, którzy nagle się mieszają i mówią, ze dla nich to najważniejsze by pies był rasowy... I odchodzą ze swoimi psami z pseudo, "rasowymi bez rodowodów" no bo niby po co, skoro nie mają w planach wystaw ?!?!?! :roll: Ale juz przywykłam....:diabloti: Przez pierwszy tydzień wiekszosc osób obstawiało, ze Lara to jamnik :cool3: Ale ponieważ Laruch rosnie jak na drożdżach zdecydowanie częsciej słyszę, że jest posokowcem, rhodezianem (:loveu:) lub wyżłem :roll: Ale ja kocham tego mojego kundla.! :diabloti: Dzisiaj znowu władowałą mi się do łóżka... A ja nieprzytomna ((przez brata do 4 nie spałam :evil_lol:)) w ogóle sie nie zorientowałam, że to złe i pospała sobie do 7,30 ((musiałam wstawac :shake: nie z jej powodu))... Ale ona kochana, taka smaczna ( bo nie słodka.!).! :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 A teraz ta długo wyczekiwana NIESPODZIANKA. !!!!!! :loveu::multi::loveu: Poprosiłam p. Magdę by przesłała mi zdjęcia Laruchny, kiedy jeszcze u niej była... I mam jej zdjecia z pierwszych dni jej zycia.! :loveu: Tego się nie spodziewaliscie, prawda? ;) Z Mamusią i rodzeństwem.! :loveu: (druga od prawej..) Pijemy mleczko.! :loveu: Na kocyczku.! :loveu: A tutaj przygniatana przez siostrę - Grację.! :evil_lol::loveu: (to chyba ona :evil_lol:) Najjaśniejsza, po prawej stronie.! :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 A teraz zdjęcia tylko mojej Słodzinki.! :loveu: I moje dwa ulubione zdjątka.! :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Witam się ... :multi::multi::multi: Przyszłam z rewizytą :evil_lol: http://p.web-album.org/53/80/5380162caa2ef80ad7d8ff4349a3cd5ca,4,0.jpg http://p.web-album.org/f0/a3/f0a37d884fe45794a16e22c20fe15094a,4,0.jpg Jaka słodziutka Larunia ... :cunao::cunao: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='halgre58']Witam się ... :multi::multi::multi: Przyszłam z rewizytą :evil_lol: http://p.web-album.org/53/80/5380162caa2ef80ad7d8ff4349a3cd5ca,4,0.jpg http://p.web-album.org/f0/a3/f0a37d884fe45794a16e22c20fe15094a,4,0.jpg Jaka słodziutka Larunia ... :cunao::cunao: Dziękujemy za wizytę i zapraszamy ponownie.! :loveu: Quote
jonQuilla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [FONT=Georgia]ooo mamą była seterka :crazyeye: zaskoczenie bo w sumie nic w niej z setera nie ma :) a wiesz coś o tatusiu? :) Lara mi też wygląda na pieska w typie rhodesiana :) [/FONT] Quote
agaciaaa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Justy$ka']Bardzo dużo osób tak mówi, wiec juz przywykłam ;) Najczesciej uzasadniaja to słowami: Nie wygląda jak kundel :-o No i wtedy się zastanawiam czy kundle mają jakis swój typ, a może nawet wzorzec :-o Skąd ja to znam :lol: Dokładnie to samo słyszałam już mnóstwo razy :evil_lol: Niespodzianka bardzo fajna :multi: Choć część tych fotek widziałam na wątku szczeniaków (śledziłam go;)) ale nie wszystkie były ;) http://p.web-album.org/a1/86/a186dd6b83b902d9c8010a37807b095da,4,0.jpg cudna kluseczka :loveu::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ooo mamą była seterka :crazyeye:[/FONT] [FONT=Georgia]zaskoczenie bo w sumie nic w niej z setera nie ma :)[/FONT] [FONT=Georgia]a wiesz coś o tatusiu? :)[/FONT] [FONT=Georgia]Lara mi też wygląda na pieska w typie rhodesiana :)[/FONT] Pychola to Laruch ma naprawdę do setera podobnego. ! Niedawno byłam na spacerku z 9-miesięczną Neską i jak razem sie na cos zapatrzyły to było widac podobieństwo... I do tego ta atletyczna sylwetka.! :loveu: Ale reszta... widocznie po tatusiu... O nim niestety nic nie wiadomo :roll: Mama odebrana z interwencji od pijaczka, który nie potrafił dopilnowac swej Pięknosci... Dobrze, że już nie bedzie musiała więcej rodzic przez te "wpadki"... :roll: [quote name='agaciaaa'] http://p.web-album.org/a1/86/a186dd6b83b902d9c8010a37807b095da,4,0.jpg cudna kluseczka :loveu::loveu: Dziekujemy :smilecol: Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Cudniasta była!:loveu: ~http://p.web-album.org/2b/31/2b31980a27193ab436227f5dd24fdc68a,4,0.jpg Rzeczywiście słodka niespodzianka!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts