Jump to content
Dogomania

Lara oraz dwa Aniołki: Rutusia [*] i Agencik [*].

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale gremlinek :loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]sama słodycz, gdybyś mieszkała bliżej to bym Ci ją ukradła :evil_lol:[/FONT]

Ale w Gdańsku na adopcję czeka jeszcze brat Lary -Gburek- też taki smaczniutki, że nie wiem (smaczniutki - nie słodziutki :mad::diabloti:)...
Jego jeszcze możesz ukrasc ;)
Albo mamuskęęę...:loveu:
A przynajmniej spotkac się z nimi...

Dziękuję wszystkim za miłe słowa...:lol::p

Posted

Witanko:multi::loveu:
i są foty:multi::multi:
http://p.webalbum.org/4b/a7/4ba797e1dc9431703e16de8e98e9780aa,4,0.jpg ha :diabloti: i tak Cie złapie:diabloti::loveu::loveu:

http://p.webalbum.org/e8/5f/e85fa99c14e4220bbb2b4ca8fab9640da,4,0.jpg ohoho jaki agresor:evil_lol::loveu:

http://p.webalbum.org/98/da/98dace0a0342b6047c80df824a56875ca,4,0.jpg O najpiękniejszy potffor jakiego widziałam:loveu:

http://p.webalbum.org/67/eb/67ebed222eca7fdc55d676980ac5c2eca,4,0.jpg jakie kłapciuchy:loveu:

ślicze zdjątka:loveu::calus:

Posted

[quote name='Justy$ka']Lara jest przytulasna, ale tylko wtedy, kiedy chce... W innym wypadku próbuję ze wszystkich sił uwolnic się z objęc...:cool1:

Skąd ja to znam.....:cool3:

No nareszcie fotki w większej ilości :multi:

http://p.web-album.org/d8/f4/d8f419e320b22bba00c30802b2af29e5a,4,0.jpg Lara przodem :lol:

Fantastyczne te jej minki!
http://p.web-album.org/e8/5f/e85fa99c14e4220bbb2b4ca8fab9640da,4,0.jpg :lol: :loveu:

Posted

Jejku jaką fajną galerię znalazłam- Lara jest boska :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale zęby tzn kły to ona ma po prostu olbrzymie- może jakieś pokrewieństwo z lwem :evil_lol:

Posted

DZIEŃ DOBRY !!! :multi:

Moniek - No starałam się, staralam...:evil_lol:
I cieszę się, że to doceniasz...:eviltong:

Asiaczek - Cieszę sie, ze zdjecia sie podobają ;):loveu:

jonQuilla - Tak jak wcześniej pisałam - możesz jeszcze ukraść Gburka i Mamuśkę :p

Yana - najciekawsze jest to, że Lara nie tylko na zdjeciach jest wampirkiem... :eviltong: Jest to potfffur z krwi i kości :diabloti:

Darianna - tez bardzo lubie to zdjecię :loveu:

Kaya93 - Ależ fajnie opisałas te foty :loveu:
Cieszę sie, ze zagladasz do nas ;)

Owczarkowa - Bardzo, bardzo dziękuję :p

Agaciaaa - Tu muszę przyznac Ci racje...
Lara robi fantastyczne minki :loveu:

Tebusa - Właśnie dlatego nazywamy Lare Lwem :evil_lol:
Ale ja uwielbiam wprost Twoje rhodezianki :loveu:
Mój Tata marzył o psie tej rasy ;]
Ja też chciałam flata lub rhodka...:lol:

Izuuus - Witanko! :loveu::multi:

No jeszcze raz podziękuję za odwiedzinki i zapraszam ponownie! :wink:
Ja też do Was systematycznie zagladam, ale czasem nic nie piszę - tylko podziwiam :loveu::calus:

I wyszło słonko! :multi::loveu:
Wreszcie moze uda mi sie porobic jakies ładne fotki !!!
Ale nawet jeśli to pewnie dopiero w przyszłym tygodniu wstawię :roll:Jutro mam bal i tańczę w pierwszej parze w polonezie, więc "strach sie bac" :scared:

Posted

Hejka, proszę proszę, jakie już pokaźne grono fanów Lary się zebrało :eviltong: Mówiłam, że najlepszym wabikiem będzie wstawiane zdjęć :evil_lol::evil_lol: mizianko dla małej

Posted

aneczka23 napisał(a):
Hejka, proszę proszę, jakie już pokaźne grono fanów Lary się zebrało :eviltong: Mówiłam, że najlepszym wabikiem będzie wstawiane zdjęć :evil_lol::evil_lol: mizianko dla małej

Witaj! :loveu:
No przybyło trochę nowyc osób ;)
Ale bardzo się cieszę, że Ty nadal do nas zaglądasz - taki nasz pierwszy fan xDD :loveu:

Posted

bal powiadasz... niektórym to jest fajnie :lol: bale, imprezki...

a ja muszę za mój ogród się wziąć, bo mi zarasta :cool3: takie mam plany na jutro :cool3:

Posted

Yana napisał(a):
bal powiadasz... niektórym to jest fajnie :lol: bale, imprezki...

potwierdzam, potwierdzam...:evil_lol:

Ja Justyś
się na poloneza nie załapałam - chyba ci się chwaliłam już:eviltong: Fajnie macie, ja dopiero w gim bal miałam a Ty już!:cool1: no ale na studniówkę to już nie odpuszczę i tanczyć będe!!:diabloti:

A jak tam, koniec roku już odczuwalny? Ja już wakacje w sumie mam!:razz: Przez co na brak czasu narzekam...:roll::evil_lol:

A LARUNIA PIĘKNA!!!!! WIĘCEJ FOT~~~~:loveu::loveu:

ps. Jutro baw się dobrze!

Posted

A dziękuję, dziękuje :loveu:

Niestet juz po balu :-(
ale było fantastycznie..
Tylko za szybko się skończyło :cool1:

A i siem pochwalem, że nawet polonez wyszedł całkiem, całkiem...:evil_lol:
Bałam sie, że będzie gorzej - ale było naprawdę dobrze...
Z czasem idealnie, kroki sie nie pomyliły itd.

Ale byłam z lekka przerazona widzac dziewczyny wymalowane jak cholera, albo Doda - jak kto woli xD Tipsy, makijaze (ja tez byłam umalowana - ale one to wszystkie kolory tęczy na oczach), wymyslne fryzury (ok - u fryzjera też byłam, ale sama chciałałam cos delikatnego, a nie...)
I kilka po solarce...:roll:
12 latki................................................................................

A później dyskoteka - szybkie i woooolne piosenki...
Taniec z przyjaciółmi i na koniec :-( - piosenka "To już jest koniec" przy której ryczałam jak nie wiem co...
Tak szybko mineło to 6 lat! A ja nie sądziłam, ze tak pokocham moją szkołe, nauczycieli (:diabloti:) i znajomych ((a wsrod nich najkochanszych w swiecie przyjaciół :loveu: ))

Rozpisałam sie nie na temat, ale cóż tam :p

Posted

u mnie tez leciało na koniec balu ' to jest juz koniec' i tak jakos smutno sie wszystkim zrobiło...

Na koniec podstawówki to się prawie poryczałam, mimo, ze miałam juz dosc tej szkoły, to jednak człowiek się przywiązuje. Chociaż do gim mniej, jednak 3 lata się tam krócej chodzi. Ale z przyjaciółmi cięzko będzie mi się rozstawać:placz:, każdy idzie w swoją stronę niestety - po 10 latach ide z przyjaciółką do innej klasy ( przedszole, pods. gim.:eviltong:) NO ale jakoś to będzie;)

Cieszę się, że bal się udał!!!!:loveu: Larunie wygłaskaj ode mnie koniecznie!

Posted

Ojj... Kasiu...
A ja nie sądziłam, że sią tak zzyje z Nimi :loveu:
Tak mi jest cięzko...
Szczególnie rozstajac się z moją najlepszą Przyjaciółką - Natalią i Przyjacielem mym kochanym...:shake:
Nie wiem jak ja bez nich przezyję...:placz:
Ale w końcu jest nasza-klasa to sie zawsze odnajdziemy :diabloti:

Ale nie na serio...
Jak dzisiaj na balu z nimi tańczyłam to...

Ach i Och...
Zapomniałam dodac jaką niespodziankę mielismy !;)
DJ gdzies w polowie balu zaprosił wszystkich na parkiet i puscił jeszcze raz piosenkę do poloneza... Ja nie chciałam byc znów pierwsza itd. tylko byc z mym Przyjacielem..... Ale było śmiesznie :evil_lol:
Kompletnie wszyscy się pogubili, pomieszali, ale i tak był to najpiękniejszy polonez !!! :loveu::diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]super że bal udany :) :cool3:

ahh...przypomniałaś mi mój bal na zakończenie podstawówki, tańczyłam wtedy ze swoją tamto czasową miłością :loveu::evil_lol:

uśmiechnij się....bo jeśli przyjaźnie są na prawdę mocne to przetrwają wszystko :)
z mojej podstawówki z nikim nie utrzymuje kontaktu co prawda ale moja przyjaciółka z gim jest nadal moją najlepszą przyjaciółką mimo że od kilku miesięcy mieszka w Szkocji :)
[/FONT]

Posted

Izuuus napisał(a):
Fotki by się przydały :cool3:

Fotki z balu wstawię :eviltong:

Hmm... Z Mieszkiem i Natalią to na pewno bede miała kontakt...
Ale nie wiem jak z reszta :roll::p