pati1033 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 trzymaj sie cieplutko :calus: a ja mocno trzymam kciuki, zeby Agencik wyzdrowial. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Trzymamy kciuki, aby Agent jeszcze pobył z nami... Pzdr. Quote
kasia14 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Trzymam kciuki za Agneta... Mam nadzieje, ze będzie dobrze. Jeżeli to cie pocieszy, nasz prawie 13 letni mix onka od jakis 8 miesięcy człapie już powoli, większość czasu śpi, co ok. miesiąc jeździ na zastrzyki wzmacniające, bo gdy ich nie dostanie nie ma siły wstać, a co do piero mówić o chodzeniu:( ale po nich jest ok, nie biega, ale chodzi w miare normalnie, dobrze funkcjonuje... Chociaż widzę w jego oczach, że jest mu smutno, szczególnie, gdy nie moze dogonic naszej zuzki...:( Starość nie radość... Quote
halgre Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [FONT=Georgia]Ja też trzymam kciuki, no i czekam na lepsze wieści ... [/FONT] Quote
Moniek193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Justy$ka napisał(a):Dziękuję wszystkim bardzo za odwiedzinki.!!! Niestety ja nie mam dobrych wieści...:placz: Bardzo boję się o Agenta... ... Boję się, czy nie nadchodzi powoli TEN czas.. Czas odejscia z TM... :-(:-(:-( Nikt nie wie co mu dokłądnie jest... Miał robine różne badania, prześwietlenia itp. Ma problemy z łapami.. Z trudem chodzi.. Od kilku dni nie może wstac... Tylko do weta jeździ/wet do niego... No i jakies króciutkie spacerki...:-( On sie strasznie meczy..:placz: Ale ja mam jeszcze nadzieje...:roll: Pzdr. :placz: Ehhhh... nie martw sie:-( Wszytsko bedzie dobrze, jeszcze pobedzie z nami dluuugo dluuugo:calus: Wszyscy trzymamy kciuki...;) Quote
agaciaaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja też trzymam kciuki... Trzymaj się kochana :calus: Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dziękuję wszystkim za odwiedzinki.! :lol: Wasze słowa dodaja mi otuchy i wiary... Agent ma problemy ze stawami... On co 2-3 dni chodzi na zastrzyki wzmacniające...:shake: To nie sterydy, ale.. takie witaminy... Nie wiem co dokładnie.. Może jutro pojade z nim do weterynarza to wszystkiego sie dowiem.. Dzisiaj jadę też do Niego w odwiedzinki On po zastrzykach jest psiakiem, który naprawde cieszy się życiem, przychodzi z merdającym ogonkiem, z błyskiem w ślipkach. :loveu: Nawet na pieski poszczeka... Poczłapie za Lara od czasu do czasu.! ;) A jak Małą przyjeżdża to Go liże, kładzie się obok niego.. wtula :loveu: Zobaczymy jak bedzie.. Trzeba być dobrej mysli... W niedziele było najgorzej... Wczoraj do południa też nienajlepiej, ale teraz babcia mówiła, że jest lepiej... Wymiziam disiaj Naszego chorowitka.! Pzdr. Quote
Izuuus Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No to miejmy nadzieję, że już niedługo będzie brykał jak dawniej :cool3: Quote
pati1033 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bardzo sie ciesze, ze juz lepiej- i na pewno bedzie jeszcze lepiej :) wymiziaj go i ode mnie :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Też mam nadzieję, ze będzie lepiej :lol: A tymczasem przepraszam, ale muszę wstawić to zdjęcie.!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja i Jula (moja Przyjaciółka) xDD ((Ta po lewej to ja xDD)) Quote
Teba Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Trzymamy mocno kciuki za Agenta... dobrze, że już jest lepiej oby z dnia na dzień było jeszcze lepiej :loveu: Quote
Kisia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Justy$ka']Też mam nadzieję, ze będzie lepiej :lol: A tymczasem przepraszam, ale muszę wstawić to zdjęcie.!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja i Jula (moja Przyjaciółka) xDD ((Ta po lewej to ja xDD)) Hej ;) fajna fota :cool3: Quote
halgre Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [FONT=Georgia]Suuuper zdjątko ...:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Z Agneciakiem podobno lepiej.! ;) Dzisiaj już chyba nie dam rady, ale jutro z pewnością go odwiedzę... A ta fota.. nie jest super :P Ona jest tak beznadziejna, że aż mi sie spodobała xDD Pzdr. Quote
Moniek193 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ufff jak dobrze ze u Agenta juz lepiej:loveu::multi: Fota cacy:razz:Takie przymulone dziecka na akademii:D Skąd ja to znam:evil_lol: PS Dawalismy nauczycielom takie same roze:diabloti::D Quote
Izabela124. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Bobiś też choruje na stawy, ale na szczęście on tylko utyka na tylne łapki. Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Izabela124. napisał(a):Bobiś też choruje na stawy, ale na szczęście on tylko utyka na tylne łapki. Agent jeszcze z dwa, trzy tygodnie temu miał problemy tylko z tylnimi łapkami... Teraz "zaatakowało" trzecią.. I tu zaczyna sie problem :shake: Pzdr. Quote
Kaya93 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Hej:loveu: Haha jakie zdjęcie:evil_lol: fajne^^:loveu: Trzymam mocno kciuki za Agencika;):kciuki: PS Z wyglądu przypominasz mi moją koleżanke z klasy :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Moniek193 napisał(a):Ufff jak dobrze ze u Agenta juz lepiej:loveu::multi: Fota cacy:razz:Takie przymulone dziecka na akademii:D Skąd ja to znam:evil_lol: PS Dawalismy nauczycielom takie same roze:diabloti::D Taa byłam przymulona.. Bo mało nagród zgarnęłam :evil_lol: Ale za to byłam jedyną osobą z taka powaloną sytuacją :evil_lol: Wyobraźcie sobie jak możńa mieć średnią 5,6, 39 pkt. na 40 z testu próbnego, 37 na 40 z właściwego i... ... dobrą ocene z zachowania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie.. Na szczęście wyciagnęłam się na b.d. bo bym paska nie miała... Ale bym sie smiałą.. Średnia 5,6 i bez paska :roflt: I to bez żadnego wyciągania.! :p Własnie na odwrót.. Zawsze miałam 6 z anglika teraz miałam 5 przez zachowanie :oops::evil_lol: Zawsze miałam 6 z W-F teraz 5 - przez zachowanie (teoretycznie tylko.. Bo pani po prostu nie chciała mi tej 6 postawic :shake: najpier pod pretekstem, że nie byłam na takich jednych ważnych zawodach - na których byłam.!!! :-o Potwierdziły jej to dziewczyny.. To powiedziała, ze nie mam basenu zaliczonego.. Serio zaczęłam sie śmiać.. Bo z dziewczyn mam najlepszy czas w szkole w pływaniu i wszyscy o tym wiedza.! Ale ok.. zaliczyłam... To powiedziała, że nie postawi mi przez złe zachowanie.! :angryy:.. Próbowałam z nia rozmawiac, ze przecież to ocena z zachowania, a nie przedmiotu, ale nie.! Kurde... Ona to jest dla mnie miła, kiedy dzwoni o 22, że jutro są zawody i chciałaby żebym pojechała.! :angryy: Ehh.. )... Z plastyki zawsze miałam 6 - teraz 5 bo nie zrobiłam jakiegos tam plakatu :evil_lol: Z muzyki mogłam miec 6 - miałam 5 :mad: A wiec ogólnie odpusciłam sobie :p Pzdr. PS: Jak czegoś sie dowiem o Genciku to napiszę.! ;) Quote
jonQuilla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [FONT=Georgia]oo zakończenie roku :) fajne zdjęcie :cool3:[/FONT] Quote
Yana Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 trzymam kciuki za Agenta, mam nadzieję, że będzie z nim lepiej... a co do ocen... są super :crazyeye: żebym ja kiedyś miała takie oceny... Quote
Dynamique Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Oceny masz extra :crazyeye: W której jesteś klasie ? Z resztą ja nie narzekam mam średnią 5,16 :loveu: A szóstek z tego co mówisz nie miałas raczej z błachych przedmiotów, wiec nie źle miałabyś 6.0 ! Pozdrawiam :razz: Quote
Recommended Posts