Tengusia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ciotka prosze pamietaj o foteczkach jak znajdziesz chwilke :grins: Quote
doddy Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Zobaczymy na miejscu która gdzie. ;) Nie ukrywam, że chcemy wziąć łagodniejszą do psów bo możliwe że będziemy mieć później DT dla suni ale z drugim psem - nie do końca łagodniutkim. Quote
doddy Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Tara i Tora już w hotelach. Tora - czekoladowa jest pod naszą opieką, obecnie przebywa w hotelu w Łodzi, Tara - ruda pojechała do Mosii. Dziewczynki obie są bardzo fajne. Tara bardziej wesoła, otwarta, Tora - lekko wycofana - ale bez panicznego strachu czy agresji. Zachowują się jak typowe młode pitki. Quote
doddy Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 TARA - w rzeczywistości nie jest na tak długich łapach. :evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Kasia dzieki za pomoc w transporcie i za fotki ktore z pewnoscia przydadza sie nam do ogloszen :grins: poniewaz jedna z dziewczynek trafila pod nasza opieke zalozylam jej osobny wateczek http://www.dogomania.pl/forum/f28/slaskie-tara-czeka-na-wymarzony-dom-mlodziutka-pitbull-ka-czeka-132007/#post11831253 Quote
agaga21 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: japierdziu...!!! ależ one są boskie! obie! nie wiem która ładniejsza! doddy, robisz świetne foty Quote
an1a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Tora wygląda jak zmarszczone dziecko diabła :evil_lol: Quote
jaco-placo Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Tara ma cieczke,a Mosii ma problem,ale da rade,dziewczynka coś ma z ogonem,cała koncówka jest bez sierści i ma na nim strupy czy jakieś rany,nie wiem co to może być,jakaś choroba skóry lub okaleczenie.Tara jest fajną przyjazną suńką,całą droge spała,od czasu do czasu tylko sie budziła i sprawdzała czy jestem ,rozdaje dużo buziaków.:eviltong: Quote
Pit-R6 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 andzia69 napisał(a):fajniste:p czekoladka taka powazna strasznie:razz: i miały byc takie killerki:eviltong: az dziwne, że żyjecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sunie są czadowe, wesołe i rozbrykane, po prostu takie, jakie być powinny. A z Torą trudno mi się było rozstać w hotelu, budzi niesamowitą sympatię od pierwszego wejrzenia :p Quote
andzia69 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 fajniste:p czekoladka taka powazna strasznie:razz: i miały byc takie killerki:eviltong: az dziwne, że żyjecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 No właśnie - jak to jest z tą agresją dziewczyn? Kobieta nie znała zabaw TTB i panikowała czy faktycznie się kłócą :razz:? A w ogóle dziewczyny mnie zachwyciły... jedna bo taka jasna, druga... bo taka ciemna :loveu:. Przy czym pychol Tory jest bezkonkurencyjnie cudowny :loveu:... pomóżcie mi wygrać w totka, to wezmę obie dziewczynki :diabloti: Quote
Pit-R6 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 bonsai_88 napisał(a):No właśnie - jak to jest z tą agresją dziewczyn? Kobieta nie znała zabaw TTB i panikowała czy faktycznie się kłócą :razz:? (...) Jak wyglądają zabawy TTB wiedzą tylko Ci, którzy je posiadają. Dla osób nie mających o tym pojęciach, wygląda to bardzo nieprzyjemnie. Do większych spięć między sukami nie dochodziło, aczkolwiek należy pamiętać, że są bardzo młode i wraz z dorastaniem mogłoby być gorzej. A że czasem pyski są zadrapane, to i moim potworom się zdarza, co wcale nie oznacza, że zabawa wymknęła się spod kontroli. A pani, od której odbieraliśmy sunie, nie była wcale laikiem w temacie psów (choć znawcą TTB też nie), to bardzo rozsądna i sympatyczna osoba, jej główne wątpliwości budziło właśnie to, co będzie suki dorosną oraz realne szanse na dogadanie się kotami i końmi wyścigowymi. Obawy bardzo słuszne. Sunie miały bardzo dobrą opiekę u tej osoby, zostały zaszczepione i odrobaczone, są czyste i zadbane. Quote
doddy Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Ludzie przetrzymujący je do dziś są bardzo fajni aczkolwiek znawcami rasy nie są, stąd może mylne ocenianie zachowań Tory i Tary. Sunie były łagodne cały czas aczkolwiek potrafiły się ze sobą szczepiać raz na jakiś czas nawet na 5-10min. Stąd była mowa o agresji - głównie do siebie. Ogólnie sunie zachowywały się bardzo dobrze jak przyjechaliśmy, wesołe, łagodne - typowo dla rasy. Biegały cały czas luzem po terenie w towarzystwie 3 kundelków przy otwartej bramie. Bawiły się głównie ze sobą, albo w "łapać kundelka". Bez problemu dawały się wziąć na ręce, wsadzić do auta. W samochodzie super jechały, bez sensacji. Umieją chodzić na smyczy, widać że były normalnie w miarę chowane. Quote
bonsai_88 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ależ ja nie mam pretensji do pani, które miała sunie do tej pory :eviltong:. Po prostu skoro wiem jak potrafią się bawić moje NIE TTB [i jak ludzie lecą mi psy rozdzielać :evil_lol:] to jak wyobrażam sobie zabawę takich 2 dziewczynek TTB... to słabo mi się robi :diabloti:. Tym bardziej ktoś nie wiedzący nawet z opisów jak się TTB bawią może się wystarszyć ;). A informacja o ich domniemanej agresji jest ważna jakby mi się jakiś domek przypadkiem trafił :evil_lol:... bo wszyscy w okolicy wiedzą, że jak się psa szuka to trzeba do mnie lecieć :diabloti: Quote
furciaczek Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 I pomyslec ze suczki zostaly zgloszone jako CC:evil_lol: Nie sklamie mowiac ze sie zakochalam:loveu: Quote
doddy Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Aukcja na psiaki: Fundacja AST Amstaff Pitbull Bullterrier SOS Kubek (564596261) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ruda76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tora fajnie zaklimatyzowala sie w hotelu;) Nie ma z nią problemow, nie probuje atakowac psow, nie niszczy, nie brudzi, nie wyje. Pozostaje nam umawiac czekolade na sterylke;) Quote
bonsai_88 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ruda76 napisał(a):jestesmy juz po sterylce;) Ty też? :evil_lol: Quote
Recommended Posts