Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja podlinkowuje recznie i myslałam ze wiekszosc tez umie ;)

większosć bedzie umieć jak zamieścisz instrukcję "jak to się je";) pamiętaj, ze tutaj bywają informatyczni analfabeci tacy jak ja:eviltong:

Posted

Najlepiej jest od razu wstawic podlinkowany banerek, bo większość ludzi się nie zastanawia i pewni, że wszystko jest ok, wklejają do podpisu...
To 5 sekund roboty... ja zawsze daję podlinkowane...

Posted

Gonia13 napisał(a):
Dobry pomysł z wątkiem...tylko to takie smutne:shake::shake::shake:

Lepiej ich pokazac niż trzymać w ukryciu bo szansa że któryś domek znajdzie...:roll: Dobranoc staruszki....:sleep:

Posted

w Sadzie słońce świeci ale psich serc nie sięga ...

I co tam nasze kochane staruszki? Dzień kolejny nam mija w oczekiwaniu na lepsze ...
Wam mija i mnie również ...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
W gore chłopaki i nieliczne dziewczyny ;)

No wlasnie, zauwazylam, ze wiecej staruszkow niz staruszek. Czy to dlatego ,ze plec damska zyje krocej i nie dozywa starosci, czy dlatego, ze mniej suczek w schronisku i tym samym mniej dziewczyn sie starzeje, czy dlatego, ze ludzie biora chetniej leciwe suczki niz wiekowych samcow.?

Posted

gagata napisał(a):
Smutne ale prawdziwe.....żebyż tak w każdym polskim schronie był sadek dla emerytów....

W schronie we Wroclawiu niestety tylko boks numer 16, dwa tygodnie kwarantanny, i zastrzyk.

Posted

Reksiu21 napisał(a):
W schronie we Wroclawiu niestety tylko boks numer 16, dwa tygodnie kwarantanny, i zastrzyk.
No właśnie...:-(:-(:-(

Wiesz,Li? Ja ostatnio zauważyłam,że dużo większym wzięciem cieszą się nieduże sterylizowane sunie niz chłopaki...pewnie dlatego,że na iglaki nie siusiają...:diabloti:

Posted

staruszkom z sadku dedykuję tłustoczwartkowo :evil_lol:

"Oda do krepla"

Łoj ty kreplu moj kochany
tyś we tuszczu łokompany
Jo mom smaka durś na Ciebie
Jak Cie wcinom to żech w niebie
A twoj filong z marmeladom
Na kolana przed nim padom
Możesz być popudrowany
A najlepi lukrowany
Jo i tak Cie kreplu zjym