Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Mała Tosia od Agneski wraca z adopcji :-( Podobno córeczka "państwa" panicznie się jej boi, a Tosia (niespełna 3-miesieczna :angryy:) rzuca się na dziecko. Rany kota, ta mała ma pecha jak stąd do Władywostoku...

Przypominam...

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Mała Tosia od Agneski wraca z adopcji :-( Podobno córeczka "państwa" panicznie się jej boi, a Tosia (niespełna 3-miesieczna :angryy:) rzuca się na dziecko. Rany kota, ta mała ma pecha jak stąd do Władywostoku...

Jaka to sunia?

Posted

Przeklejam z wątku Amandy - obecnie Soni. Proszę o pomoc osoby z okolicy.

[quote name='paros']Plakacik Soni do rozwieszania w Wesołej, Rembertowie, Sulejówku i okolicy :-(

w formacie PDF do pobrania TUTAJ

w formacie JPG

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Kochana...mowa była o Os...więc?...hotel,czy ogólny?:oops:

Spytaj Freyę, jeśli dla mnie - to to konto co Ci podawałam.

Posted

Chandler napisał(a):
Przeklejam z wątku Amandy - obecnie Soni. Proszę o pomoc osoby z okolicy.

Przepisuje z innego forum,bo ważne:
"Sluchajcie czy ktos moze powiadomic Komete o zaginieciu Soni boguszyckiej?
Jesli sunia znajdzie sie na terenie Sulejowka trafi do Klamcz... a potem do Biedrz.... moze trafic!!
Trzeba szybko powiadamiac bo handel i nie tylko, psami kwitnie!!
Mozna a nawet trzeba dzwonic do Klamcz....,do Wołomina. Tam jest duzy" obrot" psami:("

Może warto też tego pana poinformować,że suka jest poszukiwana i ma właściciela?

Posted

Gagato w szukanie Amandy wlączyli się ludzie, którzy dobrze wiedzą co, gdzie i jak z łapanymi psami w tych okolicach i myślę, że we wskazanym kierunku już podążyli, wlaszcza jeżeli chodzi o kierunek Wołomin. Dobrych rad nigdy jednak nie za wiele, tak więc dzięki.

Posted

Co prawda Baca i dwa inne kaukazy mają już swój wątek ale tutaj też chciałam zaapelować o pomoc finansową dla Brutusa. Wyjazd psów z Boguszyc nieco się, pewnie opóźni bo z powodu fatalnej pogody nie ma jak skończyć boksu ale jednocześnie chciałabym przypomnieć, że Brutus nie wyjedzie ze schroniska jeżeli DT nie będzie miał dla niego zabezpieczenia finansowego. To nie jest przecież ratlerek (nie obrażając ratlerków), którego można nakarmić jednym pierogiem. Nie możemy DT postawić pod ścianą przywożąc psa, którego nie będzie miał za co utrzymać. Nie wspomnę też o leczeniu, o którym wiemy na przykładzie Siwej i Dakoty, że wymaga gigantycznych wprost pieniędzy.:placz::placz::placz:

Kasa dla Brutusa to jego przepustka do życia!!

Posted

Dziewczyny, jutro jadę pod Rawę Mazowiecką ;). W tamtą stronę będę załadowana po dach, ale na powrocie wiozę powietrze. Gdyby ktoś, lub coś :p potrzebował transportu na trasie Boguszyce-Łódź, służę paką.

Posted

Soema napisał(a):
Czy ktoś wyjaśni Zuzlikowej o co chodzi z kontem?

Piszę szybko, bo wczoraj zapomniałam, a teraz wyjeżdżam i nie będzie mnie w necie.

Napisałam wczoraj do Zuzlikowej (nie ma Anny33) i wyjaśniłam, co mogłam, myśłę, że jest już ok. Nie wiem na jaki cel miały iść pieniądze od Freya, to ma się dowiedzieć Zuzlikowa.

Poprzedni wątek boguszycki został zamknięty, a z pierwszego postu Margo został uzunięty numer konta. Ten rachunek został zamknięty, a wątek boguszycki powinien być jeden, bo się w tym pogubimy, a poza tym tak jest regulaminowo ;).
Pozostaje ten wątek.

Posted

Chandler napisał(a):
Napiszę tylko do Komety, bo powiem szczerze, że nie wiem, czy Ona wie :). Jeszcze raz dzięki gagato.
Ja cały czas trzymam kciuki, wiesz za kogo .

Kometa wie. Wysłałam jej info

Posted

Soema napisał(a):
Spytaj Freyę, jeśli dla mnie - to to konto co Ci podawałam.

O ile pamietam Soemo, to pieniazki mialy byc dla Ciebie, scislej mowiac na hotel , tak?

Zuzlikowa, dziekuje bardzo za pomoc.

Posted

Freya73 napisał(a):
O ile pamietam Soemo, to pieniazki mialy byc dla Ciebie, scislej mowiac na hotel , tak?

Zuzlikowa, dziekuje bardzo za pomoc.

Tak, dziękuję Kochana. Zuzlikowa wysłała :)