Kaja i Aza Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Bilans wyglada znakomicie biorac pod uwage punkt wyjscia. Chetnie bym Wam pomogla w socjalizowaniu psow ale jestem zdecydowanie za daleko. Mam nadzieje, ze za nastepne dwa lata liczba psow zmniejszy sie znow o polowe. Dobra robota dziewczyny. Quote
Zofia.Sasza Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Moim zdaniem powinna być impreza! I to teraz, a jak zejdzie poniżej 300 - kolejna ;) Quote
Soema Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Zofia.Sasza napisał(a):Moim zdaniem powinna być impreza! I to teraz, a jak zejdzie poniżej 300 - kolejna ;) Jako, że też dostałam maila, jestem za pomysłem Zosi :) Quote
Zofia.Sasza Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='Soema']Jako, że też dostałam maila, jestem za pomysłem Zosi :) IM-PRE-ZA! :laugh2_2: IM-PRE-ZA!:laugh2_2: IM-PRE-ZA! :beerchug: Quote
malagos Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 wprawdzie nie mam udziału w sukcesach, ale jak imprezka i zawołają, zaraz biegnę! :) Quote
ostatniaszansa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ewa i flatki napisał(a):Ja też na imprezę chętnie :P Ale co, ze Zosia impreze robi??? ;) /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kto chce Ebonego, kto ? To diabełek wcielony :diabloti: Podgryza Zezika, podgryza mnie i Agnieszkę i bardzo go to bawi :angryy: Zabawek ma kilka swoich , nie... te są feeee, trzeba zabrać, identyczne zresztą, Zezikowi :mad: . Zostal kontuzjowany a bliżej z odgryzionym uchem Rex szczylek. Wygląda na to ,że to jego "ukochani ' bracia. Trochę je modyfikował wet . Roxy robi popisy w przeskakiwaniu ogrodzeń chyba ja do Policji powinni wziąć , dziabnięta w ucho Józefa- siostra i w boczek Kusa. Wet na miejscu zdezynfekował i dał antybiotyk. Tylko :-( Co je opętało ?Pełnia minęła. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Za chwilkę przesle Mgie zdjęcia z popisów Roxy na siatce.... /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 tiaaa, i nie ma szans na powstrzymanie jej, musielibysmy wszedzie na siatkach jakies bezpieczne przeszkody porobic, bo jak jest cos ostrego, to Roxy i tak przelazi :( /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 dodam,że Roxy robi to regularnie, a po co tam wskakuje ? Ano odwiedzić Feliksa ,Willego i Zoe :) siatka musiałaby mićc 2,5 metra i jeszcze zagięta może wówczas by nie udalo się jej przeskoczyć. I jak takiego cyrkowca wyadoptować ? chyba tylko kojec z dachem albo siatką. Mgie mamy nowe zdjęcia Czoko, Maxa i Lilu , niestety Rex na razie nie jest fotogeniczny , nosi kołnierz i musi się mu to co zostalo z ucha zagoic :( Ale wyrósł na pięknego psiaka w niczym nie przypomina juz tej małej, zabiedzonej eskarioty. W zasadzie wielkościa jest identyczny jak Max i bardzo w typie onka. Wszystkie, mają przepiękną błyszczącą i dziwne,bo falującą sierść. Czoko jest największy a Lil u to sam urok i słodycz. Max najbardziej w typie onka i trochę wiercipięta. Ciężko go w miejscu utrzymać np. do zdjęć . A jakie one już cięzkie ... Ewa Quote
ostatniaszansa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jolu, Jolu jak gdzies jesteś to na pewno z przyjemnościa przeczytasz, Andrzej indywidualnie pracowal z Deksem - jest zaskoczony jak to pojętny pies wykonywał 8 komend . Oj jak widze niejeden jeszcze boguszek nas mile zaskoczy. Czyściocha ( koszmarne imie ) z nowej grupy psiaków do treningów od pierwszego razu, żadnych problemów ze smyczą , ładnie chodzi, nie wyrywa się , robi siad i zaczyna waruj i strasznie się mizia . Bezimienna nazwana przez Zosię Nena robiła cyrk na smyczy a potem ciup i na kolanka do Zosi . Agnieszka przesłe zdjęcia do mgie. cudnie razem wyglądaja. Ewa Quote
wapiszon Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 ostatniaszansa napisał(a):tiaaa, i nie ma szans na powstrzymanie jej, musielibysmy wszedzie na siatkach jakies bezpieczne przeszkody porobic, bo jak jest cos ostrego, to Roxy i tak przelazi :( /Agnieszka Znam to, mój Reks, przygarnięty i wykastrowany też tak bierze płoty( i jest chyba większy i cięższy). Jak wieczorem nie upilnujemy to Reksio idzie na wieś, odwiedzić kumpli. I nie pomaga tu wyspacerkowanie wieczorem. To jest silniejsze od niego;) Ale jak wraca to już nie przez płot, tylko leży przed bramką ;) Quote
Anula Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ostatniaszansa masz zapchaną skrzynkę nie mogę wysłać wiadomości. Quote
Zofia.Sasza Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Ewa! Sunia nakolankowa to NONA. Nena to moja prywatna ;) A teraz nastąpią kędzierzawe scuniaki: Więcej zdjęć tu: https://picasaweb.google.com/115057277319008431656/29Sierpnia2011?authuser=0&feat=directlink Quote
Zofia.Sasza Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 I jeszcze niezwykły w Ostatniej Szansie Gość :cool3: Proszę Państwa oto... BOGUŚ :loveu: Patrzcie jaki jestem puchaty, whiskasowy i śliczny! Jak już wyjdę z klatki, to wszystko mnie tak strasznie ciekawi! Lubię człowieki :loveu: Fajne są! Tylko jak wkroplą do uszek to coś na O, to tak swęęędziiii :mad: Ale ogólnie przyjmuję człowieki z OTWARTYMI RAMIONAMI! Więcej zdjęć Bogusia tu: https://picasaweb.google.com/115057277319008431656/29Sierpnia2011?authuser=0&feat=directlink Quote
ostatniaszansa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Zosiu, być może za moment odwiozą i mnie i Agnieszkę na psychiatryk VII Oddzial na Nowowiejskiej :( Agnieszka biegiem w pks w drodze do Boguszyc, u mnie w pracy ... :angryy::-( a głupio mi bylo 3 raz pytać czy to Nena czy Nona potem pomyślałam,że Twoja jest Nena :oops: Cudne te nasze szczeniory tylko co one robią jeszcze w Boguszycach ? Piękny. niby taki łagodny jak baranek, Czoko sprawca utraty ucha przez jego braciszka Rexa ... Ewa Quote
Zofia.Sasza Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Zosiu, być może za moment odwiozą i mnie i Agnieszkę na psychiatryk VII Oddzial na Nowowiejskiej :( Agnieszka biegiem w pks w drodze do Boguszyc, u mnie w pracy ... :angryy::-( a głupio mi bylo 3 raz pytać czy to Nena czy Nona potem pomyślałam,że Twoja jest Nena :oops: Cudne te nasze szczeniory tylko co one robią jeszcze w Boguszycach ? Piękny. niby taki łagodny jak baranek, Czoko sprawca utraty ucha przez jego braciszka Rexa ... Ewa A czy ja bym mogła dostać MOJE zdjęcia z Noną? Bo miło, że wysłałyście mgie, ale ja też jestem poniekąd zainteresowana :cool3::mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Boguś superowy!! Trzymam kciuki za domek dla niego:) Ewo - u mnie też szczeniaki się zasiedziały, w czwartek jedna jedzie, ale jeszcze dwie zostają...do tego czarne sunie , średniaki-nikt takich nie chce ehh Quote
Javena Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/212734-Przygarn%C4%99-ma%C5%82%C4%85-suczk%C4%99-lubi%C4%85c%C4%85-koty!-Krak%C3%B3w-i-okolice! Moze cos kudłatego tu bedzie? Quote
Zofia.Sasza Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Zapraszamy zwł. kol. Ewę ;) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=132394&p=7893789#p7893789 Quote
Recommended Posts