Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bilans wyglada znakomicie biorac pod uwage punkt wyjscia. Chetnie bym Wam pomogla w socjalizowaniu psow ale jestem zdecydowanie za daleko. Mam nadzieje, ze za nastepne dwa lata liczba psow zmniejszy sie znow o polowe. Dobra robota dziewczyny.

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Moim zdaniem powinna być impreza! I to teraz, a jak zejdzie poniżej 300 - kolejna ;)

Jako, że też dostałam maila, jestem za pomysłem Zosi :)

Posted

Kto chce Ebonego, kto ? To diabełek wcielony :diabloti: Podgryza Zezika, podgryza mnie i Agnieszkę i bardzo go to bawi :angryy: Zabawek ma kilka swoich , nie... te są feeee, trzeba zabrać, identyczne zresztą, Zezikowi :mad: . Zostal kontuzjowany a bliżej z odgryzionym uchem Rex szczylek. Wygląda na to ,że to jego "ukochani ' bracia. Trochę je modyfikował wet . Roxy robi popisy w przeskakiwaniu ogrodzeń chyba ja do Policji powinni wziąć , dziabnięta w ucho Józefa- siostra i w boczek Kusa. Wet na miejscu zdezynfekował i dał antybiotyk. Tylko :-( Co je opętało ?Pełnia minęła. Ewa

Posted

dodam,że Roxy robi to regularnie, a po co tam wskakuje ? Ano odwiedzić Feliksa ,Willego i Zoe :) siatka musiałaby mićc 2,5 metra i jeszcze zagięta może wówczas by nie udalo się jej przeskoczyć. I jak takiego cyrkowca wyadoptować ? chyba tylko kojec z dachem albo siatką. Mgie mamy nowe zdjęcia Czoko, Maxa i Lilu , niestety Rex na razie nie jest fotogeniczny , nosi kołnierz i musi się mu to co zostalo z ucha zagoic :( Ale wyrósł na pięknego psiaka w niczym nie przypomina juz tej małej, zabiedzonej eskarioty. W zasadzie wielkościa jest identyczny jak Max i bardzo w typie onka. Wszystkie, mają przepiękną błyszczącą i dziwne,bo falującą sierść. Czoko jest największy a Lil u to sam urok i słodycz. Max najbardziej w typie onka i trochę wiercipięta. Ciężko go w miejscu utrzymać np. do zdjęć . A jakie one już cięzkie ... Ewa

Posted

Jolu, Jolu jak gdzies jesteś to na pewno z przyjemnościa przeczytasz, Andrzej indywidualnie pracowal z Deksem - jest zaskoczony jak to pojętny pies wykonywał 8 komend . Oj jak widze niejeden jeszcze boguszek nas mile zaskoczy. Czyściocha ( koszmarne imie ) z nowej grupy psiaków do treningów od pierwszego razu, żadnych problemów ze smyczą , ładnie chodzi, nie wyrywa się , robi siad i zaczyna waruj i strasznie się mizia . Bezimienna nazwana przez Zosię Nena robiła cyrk na smyczy a potem ciup i na kolanka do Zosi . Agnieszka przesłe zdjęcia do mgie. cudnie razem wyglądaja. Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
tiaaa, i nie ma szans na powstrzymanie jej, musielibysmy wszedzie na siatkach jakies bezpieczne przeszkody porobic, bo jak jest cos ostrego, to Roxy i tak przelazi :( /Agnieszka

Znam to, mój Reks, przygarnięty i wykastrowany też tak bierze płoty( i jest chyba większy i cięższy). Jak wieczorem nie upilnujemy to Reksio idzie na wieś, odwiedzić kumpli. I nie pomaga tu wyspacerkowanie wieczorem. To jest silniejsze od niego;) Ale jak wraca to już nie przez płot, tylko leży przed bramką ;)

Posted

I jeszcze niezwykły w Ostatniej Szansie Gość :cool3: Proszę Państwa oto...
BOGUŚ :loveu:

Patrzcie jaki jestem puchaty, whiskasowy i śliczny!

Jak już wyjdę z klatki, to wszystko mnie tak strasznie ciekawi!

Lubię człowieki :loveu: Fajne są!

Tylko jak wkroplą do uszek to coś na O, to tak swęęędziiii :mad:

Ale ogólnie przyjmuję człowieki z OTWARTYMI RAMIONAMI!

Więcej zdjęć Bogusia tu: https://picasaweb.google.com/115057277319008431656/29Sierpnia2011?authuser=0&feat=directlink

Posted

Zosiu, być może za moment odwiozą i mnie i Agnieszkę na psychiatryk VII Oddzial na Nowowiejskiej :( Agnieszka biegiem w pks w drodze do Boguszyc, u mnie w pracy ... :angryy::-( a głupio mi bylo 3 raz pytać czy to Nena czy Nona potem pomyślałam,że Twoja jest Nena :oops: Cudne te nasze szczeniory tylko co one robią jeszcze w Boguszycach ? Piękny. niby taki łagodny jak baranek, Czoko sprawca utraty ucha przez jego braciszka Rexa ... Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Zosiu, być może za moment odwiozą i mnie i Agnieszkę na psychiatryk VII Oddzial na Nowowiejskiej :( Agnieszka biegiem w pks w drodze do Boguszyc, u mnie w pracy ... :angryy::-( a głupio mi bylo 3 raz pytać czy to Nena czy Nona potem pomyślałam,że Twoja jest Nena :oops: Cudne te nasze szczeniory tylko co one robią jeszcze w Boguszycach ? Piękny. niby taki łagodny jak baranek, Czoko sprawca utraty ucha przez jego braciszka Rexa ... Ewa

A czy ja bym mogła dostać MOJE zdjęcia z Noną? Bo miło, że wysłałyście mgie, ale ja też jestem poniekąd zainteresowana :cool3::mad: