ostatniaszansa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Byłam na wątku Pusi, piękna sunia .Coś pomyślimy wspólnymi siłami ... :) Jolu, oprócz nas, autem jedzie przesympatyczny Pan z W-wy ( ze znajomą ) który uratowal Ariela ,gdyby się okazało,że musimy ciuteniek dłużej zostać ,Oni Ciebie zabiorą do W-wy . Ewa Quote
ostatniaszansa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 dzisiaj wysyp watkow z prosba o pomoc - maltretowana 4 tygodniowa bida szuka na cito DT... pomozcie, chociaz podbijajac, plizzzzz: http://www.dogomania.pl/threads/214665-HELP!!!-DT-dla-4tygodniowej-maltretowanej-bidy-ma-CITO!?p=17637583#post17637583 Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Kolejni nowi wolontariusze zawitali w Boguszycach :) Oskarek , Ariel, Tolek spokojnie mogą szukać domków. Szczeniaki Lilu i Rex specjalnie to na smyczach nie chodzą, ale jest na nich sposób, wspólne biegi :evil_lol: Anioł ,pies rzekomo nie nadający się do adopcji , okrutnie skrzywdzony swego czasu ( ciężko pobity w schronisku ) pod opieką P. Małgosi zmienił się i to bardzo, można go głaskać . Dobki trzy sunie Mela, Hela i Eris zaczeły naukę chodzenia na smyczy. Ich brat Vigo jak wiemy jest w nowym domku, prawie już rok , poczatki były trudne, teraz obopólna wielka miłość :lol: ,Stał się niezwykłym stróżem mieszkania. Trzy sunie Lenka, Wicia i Pędzelek to psy do zabrania na już , widac ,że żle znosza pobyt w schronisku. Chowają się po kątach boja się wychodzić na spacery .One chcą , do ludzia, do ludzia, najchętniej na kolanka. Nauka chodzernia na smyczy własnie kończy się na kolankach . Ewa Quote
Ewa i flatki Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Bond cudny, wygląda jakby pochodził z przyzwoitej hodowli :) A Boguś po tym, jak zaczął kuleć i płakać przy dotykaniu łapek dostał kurację w postaci zastrzyków ( fuj !) a teraz je witaminki i obserwujemy malucha. Trzymajcie kciuki, żeby nie było powtórki, bo wtedy czeka go RTG i badania krwi. Quote
ostatniaszansa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 O rany, jaki biedny Bogus :( Mocno trzymamy kciuki... /Agnieszka Quote
jola_li Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Trzymam mocno kciuki za Bogusia!!! Biedny maciupek :-(... Quote
ostatniaszansa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ewo czy potrzebna jest nasza pomoc ? skąd u takiego maluszka takie choróbsko ? a wyglądał na zdrowego, energicznego kocurka :( a jak z jego zapoznawaniem się z kuwetką ? Byłysmy dzisiaj z Agnieszką z wizyta p.a w Baniosze. Domek dla bokserki Hery , zakocony plus przeurocza labladorka . A Państwa córka ma dwie ukochane boksie jedna adoptowana za pośrednictwem findacji SOS Bokserom . Czyli cała rodzina kocio i psiolubna . Jedno tylko ,ale czy Hera tak jak inne psiaki polubi koty ? Oby bo to fajny domek. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Oj, ale nie ładnie ale :oops: Mgie wybacz , pięknie dziękujemy za wstawienie zdjęć Bonda. Bardzo naciskam Państwa od Korii i Pana od Diany, w końcu pojedziemy i same sobie zrobimy zdjęcia i przy okazji zobaczymy psiaki. Czas też na nowe zdjęcia Soni, z Panią od Shanti jesteśmy w stałym kontakcie. Ewa Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Przepraszam, ale to bardzo ważne - zagłosujcie w Krakvecie na Znajdki, które wygrały w wewnętrznej ankiecie http://www.dogomania.pl/threads/2143...najdki-)/page5 Zdarzyła się tam straszna tragedia - pożar zniszczył wszystko :-(..... Quote
Ewa i flatki Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Zagłosowane, mamy na razie mniejszą ilość głosów, jak inni :( Quote
ostatniaszansa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Zagłosowałam. Dziwne , skąd ta fundacja zieloni ? Sa na pierwszym miejscu a wsześniej o nich ani ani nie słyszałam bo o p. Joli owszem, nie raz. Ewa Quote
jola_li Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Zagłosowałam. Dziwne , skąd ta fundacja zieloni ? Sa na pierwszym miejscu a wsześniej o nich ani ani nie słyszałam bo o p. Joli owszem, nie raz. Ewa Oby tylko nie było jakiegoś włamania hakera jak kiedyś :-(. Jeśli ktoś działa na Miau, to bardzo proszę o zachęcenie innych Miauaków. Zosiu?... I już nie offuję, przepraszam... Quote
Soema Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Zagłosowałam. Dziwne , skąd ta fundacja zieloni ? Sa na pierwszym miejscu a wsześniej o nich ani ani nie słyszałam bo o p. Joli owszem, nie raz. Ewa To fundacja Wiosny z Kluczborka.. nowa fundacja. Quote
jola_li Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Cytuję: DOM DLA SZCZENIAKA ONKA!! Rozgłoście, jeśli znacie jakiegoś psa w potrzebie pasującego do opisu: http://www.dogomania.pl/threads/214931 Quote
sleepingbyday Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ludzie, ratunku, nie mam tymczasu dla swojego tymczasa. potrzebję go gdzies umieścić od 4 października do 9 października co najmniej - wtedy może go przejąć moja przyjaciółka i przetrzymać do 13go, kiedy wracam. jak rany nie mam gdzie go zostawić! help! fundacja, pod opieka kórej jest, będzie mogła zapłącić za hotelikowanie na podstawie faktury, albo ew. kupić karmę dla rezydenta w ramach zapłaty. Quote
Ewa i flatki Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 sleepingbyday napisał(a):ludzie, ratunku, nie mam tymczasu dla swojego tymczasa. potrzebję go gdzies umieścić od 4 października do 9 października co najmniej - wtedy może go przejąć moja przyjaciółka i przetrzymać do 13go, kiedy wracam. Wysłałam Ci PW Quote
sleepingbyday Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 dzięki, czytałam, odesłałam dodatkowe pytania ;-). i naprawde bardzo dziękuję za pomoc, bo juz trochę w nerwach jestem, co z lisiem.... Quote
jola_li Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ależ z tego malucha fajny facet :-)! I jakie ma widoki ;-)! Quote
sleepingbyday Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 najlepsze widoki ma szklany wazon z kwiatami ;-) Quote
Zofia.Sasza Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=132755&hilit=Kafce&start=0 Jutro o 12 na Powiślu odbędzie się piknik na którym będą sprzedawane fanty (piękne, oprawione zdjęcia) na Ostatnią Szansę. Nie możesz jechać do Boguszyc? Przyjdź i wspomóż psiaki! :) Quote
mgie Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Na poczcie macie maila od Pani zainteresowanej adopcją OSKARA. Proszę odpiszcie. Quote
Recommended Posts