jola_li Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='ostatniaszansa']Dodam,że malo pozytywne wrażenie zrobił chętny na adopcję Chestera i na nas kiedy byl w boguszycach i na pzreprowadzającym wizyte p.a To widać trzeba czekać dalej. To świetny pies i (jak wszystkie :-)) zasługuje na świetnego pana. Miałam przed momentem telefon w sprawie Nero i Omegi przez dni świąteczne przesunął się termin dostarczenia bud . Najpóźniej w piątek psiaki mają jechac do domku :) Ewa No to już są dwoma łapami w domu :-) :-) :-)!!!!!!!! Quote
ostatniaszansa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nowe wiesci ze Szwajcarii: JERZYK robi za gwiazde - chodzi na dlugie spacerki, dogaduje sie z kotami i innymi psami, szybko zalapal po co sa schody w domu i po wizycie u weta ma schudnac 2kg;). CYWIL oaza spokoju promienieje szczesciem w nowym miejscu, DARMA mieszka u hiszpanskiej rodziny i jak na nia rewelacyjnie sobie radzi, jest kontaktowa i w ogole. ZIMBA po zdemolowaniu domu i probach ucieczki, zostala oddana, jest u wspolpracownicy Brigitte, ktora razem z nia odbierala psy i z wielkim spokojem dawala sie ciagac SONY;emu i CYWILOWI kiedy przepakowywalismy transportery. ZIMBA okazala sie mizialskim psem, ktory lubi inne psy, koty i kroliki :) Przytula sie tez do dzieci... dzisiaj Brigitte sprawdzila dwa chetne domki dla niej i teraz czas na podjecie decyzji i fruuuuuu zaczynamy nowe zycie :) haaaaaa, ale fajnie! /Agnieszka Quote
jola_li Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 CUDNE WIEŚCI!!!! Mam nadzieję, że jak psinka uwierzy, że już tylko dobre ją czeka, to będzie spokojna i zapomni o demolkach. Quote
ostatniaszansa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Zdenerwowala sie bida, no kurcze trudno sie dziwic - tyle nowosci.... ale juz jest duzo lepiej. Mamy zapytanie o jedna z trenujacych Smerfetek u Marty (ta bardziej plochliwa, z dluzszym wlosem), wiec odpowiedzialam zgodnie z prawda, ze to na razie nie jest najlatwiejszy psiak.... /Agnieszka Quote
Zofia.Sasza Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Zdenerwowala sie bida, no kurcze trudno sie dziwic - tyle nowosci.... ale juz jest duzo lepiej. Mamy zapytanie o jedna z trenujacych Smerfetek u Marty (ta bardziej plochliwa, z dluzszym wlosem), wiec odpowiedzialam zgodnie z prawda, ze to na razie nie jest najlatwiejszy psiak.... /Agnieszka Ładnie to ujęłaś ;) Na razie to to jest kupka galarety... Quote
ostatniaszansa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Wyjazd najwczesniej za miesiac, wiec szansa jest :):):) Jak ludzie radza sobie z SUNIA/PECYNKA, ktora chowa sie po katach i patrzy jakby ktos chcial ja pobic, to mysle, ze ze Smerfetka tez mozna sobie poradzic. Pania Marte uwielbia, tak wiec - duzo cierpliwosci i swiadomosc jaki moze byc pies ze schroniska - ale to juz ocenia osoba odwiedzajaca rodzine. Zobaczymy /Agnieszka Quote
sleepingbyday Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 kurczę - lubię czytać takie wieści. hiszpańska rodzina? fiu fiu, mamy psiaka flamenco gaspacho :-) Quote
ostatniaszansa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ci którzy jeżdzą do Boguszyc wiedza ,że Chester pasuje jak ulał do Andrzeja ;) Monika chyba mnie utłucze ? Jej ulubieńcem jest Pluto wielka,mega miziasta ciapa :) Ewa Quote
Soema Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 A jak się czują szczeniaki? Lepsze coś te kupy? Quote
ostatniaszansa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Miał je oglądać dzisiaj wet a była też na miejscu Aga, no i miał im zaordynować nifuroksazyd czy jak to się pisze. Wet też będzie w sobotę jak nie pomoże, kupska idą do badań. A teraz... Omega i Nero już w nowym domku :multi::multi::multi: Psiaki wyskoczyły z samochodu i dawaj po całym terenie biegać, wąchać, Nero boi się wejśc do domu, Omega bardzo niesmialo zajrzała do przedpokoju i się wycofała. Na razie 1,5 roczna córeczka Państwa śpi.. ciekawa jestem jak się obudzi i pokażą Jej psiaki :) Zabawki małej obwąchały i nie tknęły.. na razie :evil_lol: Ewa Quote
jola_li Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 ostatniaszansa napisał(a): Omega i Nero już w nowym domku :multi::multi::multi: Czyli wreszcie na swoim miejscu :-)! Oj, jak się cieszę!!!!!!!! Szczęściwego życia, psiaki!!!! Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Super! https://picasaweb.google.com/115057277319008431656/18Sierpnia2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCK2h0pbs7K61OA&feat=directlink Ewka, patrz, podziwiaj i żałuj, że się spóźniłaś ;) Quote
ostatniaszansa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zosiu , żałuje ,ale nijak się wcześniej wyjść nie dało a do emerytury troszkę jeszcze latek zostało ... :( Twoje zdjęcia jak zawsze rewelacyjne. Mamy drobny cyrk z Panem ,który się uparł na Chestera i wciągnełam w to Monikę i Andrzeja . Chyba za mało asertywna jestem :oops: a mnie jak i osobie robiącej wizyte p.a ten Pan się nie widzi. Ja jeszcze widziałam jak się zachowywał w Boguszycach . Wczesniejszy pies wedle Niego był głupi i uciekał to go oddał na wieś do chłopa . Ewa Quote
malagos Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zofia, zdjecie na medal! Ja nie dostałam urlopu. a kto był z Krakowa? Asior była? A Zuzlikowa? A EVA2406 z Marek? Quote
mgie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Na konto OS powinno wpłynąć 105 zł z bazarku... jak na razie ;) Super,że Omega i Nero już w domu. Quote
ostatniaszansa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Suuuper :) Mgie, wyslalam Ci sunie, ktora do nas trafila ostatnio, juz jest zaklepana, ale zobacz - mozna zbierac na jej operacje plastyczna ;) /Agnieszka Quote
mgie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Oto Malinka . Agnieszka, dlaczego na plastyczną ? :crazyeye::cool3: Quote
ostatniaszansa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bo ma krzywy nos na pierwszym zdjeciu, dlatego wyslalam tylko ta fote do wklejenia...ech..... /Agnieszka Quote
mgie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jest taka ładna i niczego jej nie brakuje, czepiasz się :eviltong::eviltong: Quote
ostatniaszansa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ech... ja juz tu zartowac nie bede, bo spotykam sie z mega niezrozumieniem :):):) Dzisiaj bylam w schronisku jak wyjezdzala Omega i Nero - suuuper :)/Agnieszka Quote
mgie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 aaa właśnie dzisiaj miała być wizyta dla Lilu była ? Quote
ostatniaszansa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Przelozona na niedziele - brak czasu nas zezarl... /Agnieszka Quote
mgie Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Wczoraj odezwała się do mnie Pani zainteresowana Chesterem. Mieszka w Boguszycach, chciałaby go zobaczyć. Ma zadzwonić rano :kciuki: Quote
ostatniaszansa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ooooo, super :) Przynajmniej z wizyta przeadopcyjna nie bedzie problemu, mozemy zrobic jutro :) Haaaaa :)/Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 no to mamy domek dla Malinki :) Jesteśmy po wizycie , całkiem fajny dom , trochę bałaganiarski ale czy to przeszkadza psu ? :) i mają bardzo fajnego weta . Małżeństwo z dorosłym i nastoletnim synem . Psy u nich sypiają zwykle na tapczanie w nogach :) I mamy dziewczynę z okolic Orzysza zrobi p.a dla Maxa a już myślałysmy ,że sprawa adopcji przepadnie. Państwo poczekają bo ten srajdek bardzo im przypadł do serca. W niedziele robimy p.a dla Lilu . To które psiaki i od kogo mamy podrapać za uchem ? Ewa Quote
Recommended Posts