Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Dodam,że malo pozytywne wrażenie zrobił chętny na adopcję Chestera i na nas kiedy byl w boguszycach i na pzreprowadzającym wizyte p.a

To widać trzeba czekać dalej. To świetny pies i (jak wszystkie :-)) zasługuje na świetnego pana.

Miałam przed momentem telefon w sprawie Nero i Omegi przez dni świąteczne przesunął się termin dostarczenia bud . Najpóźniej w piątek psiaki mają jechac do domku :) Ewa

No to już są dwoma łapami w domu :-) :-) :-)!!!!!!!!

Posted

Nowe wiesci ze Szwajcarii: JERZYK robi za gwiazde - chodzi na dlugie spacerki, dogaduje sie z kotami i innymi psami, szybko zalapal po co sa schody w domu i po wizycie u weta ma schudnac 2kg;). CYWIL oaza spokoju promienieje szczesciem w nowym miejscu, DARMA mieszka u hiszpanskiej rodziny i jak na nia rewelacyjnie sobie radzi, jest kontaktowa i w ogole. ZIMBA po zdemolowaniu domu i probach ucieczki, zostala oddana, jest u wspolpracownicy Brigitte, ktora razem z nia odbierala psy i z wielkim spokojem dawala sie ciagac SONY;emu i CYWILOWI kiedy przepakowywalismy transportery. ZIMBA okazala sie mizialskim psem, ktory lubi inne psy, koty i kroliki :) Przytula sie tez do dzieci... dzisiaj Brigitte sprawdzila dwa chetne domki dla niej i teraz czas na podjecie decyzji i fruuuuuu zaczynamy nowe zycie :) haaaaaa, ale fajnie! /Agnieszka

Posted

Zdenerwowala sie bida, no kurcze trudno sie dziwic - tyle nowosci.... ale juz jest duzo lepiej. Mamy zapytanie o jedna z trenujacych Smerfetek u Marty (ta bardziej plochliwa, z dluzszym wlosem), wiec odpowiedzialam zgodnie z prawda, ze to na razie nie jest najlatwiejszy psiak.... /Agnieszka

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Zdenerwowala sie bida, no kurcze trudno sie dziwic - tyle nowosci.... ale juz jest duzo lepiej. Mamy zapytanie o jedna z trenujacych Smerfetek u Marty (ta bardziej plochliwa, z dluzszym wlosem), wiec odpowiedzialam zgodnie z prawda, ze to na razie nie jest najlatwiejszy psiak.... /Agnieszka

Ładnie to ujęłaś ;) Na razie to to jest kupka galarety...

Posted

Wyjazd najwczesniej za miesiac, wiec szansa jest :):):) Jak ludzie radza sobie z SUNIA/PECYNKA, ktora chowa sie po katach i patrzy jakby ktos chcial ja pobic, to mysle, ze ze Smerfetka tez mozna sobie poradzic. Pania Marte uwielbia, tak wiec - duzo cierpliwosci i swiadomosc jaki moze byc pies ze schroniska - ale to juz ocenia osoba odwiedzajaca rodzine. Zobaczymy /Agnieszka

Posted

Miał je oglądać dzisiaj wet a była też na miejscu Aga, no i miał im zaordynować nifuroksazyd czy jak to się pisze. Wet też będzie w sobotę jak nie pomoże, kupska idą do badań. A teraz... Omega i Nero już w nowym domku :multi::multi::multi: Psiaki wyskoczyły z samochodu i dawaj po całym terenie biegać, wąchać, Nero boi się wejśc do domu, Omega bardzo niesmialo zajrzała do przedpokoju i się wycofała. Na razie 1,5 roczna córeczka Państwa śpi.. ciekawa jestem jak się obudzi i pokażą Jej psiaki :) Zabawki małej obwąchały i nie tknęły.. na razie :evil_lol: Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Omega i Nero już w nowym domku :multi::multi::multi:

Czyli wreszcie na swoim miejscu :-)! Oj, jak się cieszę!!!!!!!!
Szczęściwego życia, psiaki!!!!

Posted

Zosiu , żałuje ,ale nijak się wcześniej wyjść nie dało a do emerytury troszkę jeszcze latek zostało ... :( Twoje zdjęcia jak zawsze rewelacyjne.
Mamy drobny cyrk z Panem ,który się uparł na Chestera i wciągnełam w to Monikę i Andrzeja . Chyba za mało asertywna jestem :oops: a mnie jak i osobie robiącej wizyte p.a ten Pan się nie widzi. Ja jeszcze widziałam jak się zachowywał w Boguszycach . Wczesniejszy pies wedle Niego był głupi i uciekał to go oddał na wieś do chłopa . Ewa

Posted

no to mamy domek dla Malinki :) Jesteśmy po wizycie , całkiem fajny dom , trochę bałaganiarski ale czy to przeszkadza psu ? :) i mają bardzo fajnego weta . Małżeństwo z dorosłym i nastoletnim synem . Psy u nich sypiają zwykle na tapczanie w nogach :) I mamy dziewczynę z okolic Orzysza zrobi p.a dla Maxa a już myślałysmy ,że sprawa adopcji przepadnie. Państwo poczekają bo ten srajdek bardzo im przypadł do serca. W niedziele robimy p.a dla Lilu . To które psiaki i od kogo mamy podrapać za uchem ? Ewa