Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

giselle4 napisał(a):
Narzecznony Pani Nelli obiecał wstawic fotke Gabi na tle dzisiejszej daty w kalendarzu...czekamy
Pan twierdzi ze Gabi jestu niego i moge jutro przyjechac i ja zobaczyc.....:crazyeye:

a ja zaraz mogę wystawić zdjecie Fiony z datą 1930 np ... czy ktoś może pojechać do nich jeszcze dziś ??

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdzie mieszka Nel ... nie mam pojęcia ... Grazynka pewnie wie i ktoś kto był na przedadopcyjnej ale takowej chyba nie było :shake: bo sobie nie przypominam, moze jednak sie mylę

Andzia mozna pomylić pregusy ... czarnuchy ... tutaj chyba jednak nie ma mowy o pomyłce :shake: ... coś jest nie tak

a może oni oddali Gabi "dalej" np znajomym i nie mają pojecia że jej nie ma ?

Posted

Witam! obejrzałam cały post i teraz jestem pewna że to Gabi pisałam do Wschowy z pytaniem jak długo u nich była i mam nadzieję że dostanę szybką odpowiedź.
Jutro będę w schronie sprawdzę i obiecuję że obejrzę ją dokładnie i zrobię zdjęcia w środku boksu

Posted

fioneczka napisał(a):
gdzie mieszka Nel ... nie mam pojęcia ... Grazynka pewnie wie i ktoś kto był na przedadopcyjnej ale takowej chyba nie było :shake: bo sobie nie przypominam, moze jednak sie mylę

Andzia mozna pomylić pregusy ... czarnuchy ... tutaj chyba jednak nie ma mowy o pomyłce :shake: ... coś jest nie tak

a może oni oddali Gabi "dalej" np znajomym i nie mają pojecia że jej nie ma ?

Myslalam ze fotka na tle dzisiejeszej daty bedzie wiarygodna.....:crazyeye:łudze się ..ze to nie ona
Fionka dostałam od Romy Twojego maila.....
wiec tak;
Głogów

adopcja dnia-28.03.09

Posted

doddy napisał(a):
Ciotki, to już lekka przesada podawać publicznie takie dane...

a adoptowac psa i wypieprzyc po pol roku to nie przesada:roll:
Grazynka jest okropnie zdenerwowana ,zrozumcie to.

Posted

monika083 napisał(a):
a adoptowac psa i wypieprzyc po pol roku to nie przesada:roll:
Grazynka jest okropnie zdenerwowana ,zrozumcie to.

Moniko ,powiedz sama to niebyla taka decyzja
telefon i juz Twoja Gabi
pisała,rozmawiała,sama telefonowała i prosiła
i obiecywała i prosiła ze da jej miłosc i dom....Gabi dostała wyposazenie
Nawet ostatnio pytałam na wątku czy nie potrzeba jej spania lub kocyka dla Gabi?
To byla wielka radosc ja ja zobaczyła....

Posted

fioneczka napisał(a):
zacytuję samą siebie
ponawiam pytanie

nie bylo wizyty przed ani poadopcyjnej ,Nel wypatrzyla sunie w ogloszeniu ,wydzwaniala i wypytawala o nia ,
wydawalo sie wszystko ok,tymbardziej ,ze domu szukalismy jej na cito,
Nel przyjechala po nia do wrocka,pozniej posylala fotki ,ze mna bylo dlugo jeszcze w kontakcie na gg-wszystko bylo w jak najwiekszym porzadku,dlatego jestesmy tak zszokowani tym co tu dzisiaj zastalismy!

Posted

że Nel przyjeczała po Gabi itd ... wiem bo śledziłam wątek
myślałam jednak ze ktoś z Głogowa był na wizycie ... ale nie o to mi chodziło że wyadoptowana bez wizyty tylko o to ze ta sama osoba mogłaby teraz sprawdzić gdzie jest sunia ... ale w domu to napewno jej nie ma :angryy:

zastanawiam się co robić

pewnym jest ze suńka w schronie to Gabi i chyba nie tylko ja jestem tego pewna
czy warto w takim razie isć do tych ludzi ... oni jej nie szukają wiec jej nie chcą, nawet Grażynki nie powiadomili o jej zaginięciu ... temat został przez nich "zlany"

Grażynko o postanowiłyście w sprawie Gabi ... w schronie to ona raczej zostac nie może ... co robić ?

Posted

jak to nie było wizyty po adopcyjnej? ja pamiętam że była w momencie jak pojawił się wątek że gabi jest agresywna wobec dzieci. potem było dużo wątpliwości i gisel pisała że była, że wszystko już ok...ja tak to przynajmniej zrozumiałam/zapamiętałam...

boże drogi, codziennie coś!:-(