giselle4 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 ...Witaj Alicjo dawno Cie nie było:loveu: Quote
justynavege Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 miałam już się przymknąć .... ale... Psu nic się nie tłumaczy pies nie zrozumie ludzkiego tłumaczenia "...tumaczy ze tak nie mozna i ze jk bedzie tak robila to bedzie to karane " w dalszym ciągu uważam , że ktoś powinien pojechać do nell i gabi Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A może Nell skontaktowała by sie z p. Markiem ?? Quote
Nell455 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Niby czemu miala bymic psa skod wogule takie pytania Gabunia to bardzo kochany i szczęnsliwy piesek a nawet bym nie potrafila ja uderzyc:crazyeye: Wiec niewiem co to za pytanie Quote
agaga21 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 nell. to nie było oskarżenie tylko pytanie. nie znam was dlatego napisałam że mam nadzieję ze to tłumaczenie to nie jest bicie i jeśli piszesz że nie to ok, ja ci wierzę. napisz może coś więcej jakie ty i twój TZ macie na gabusię sposoby. Quote
zuzlikowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Pozdrowionka :loveu: Gabuniu...koffana sunieczko...pozwolisz?:oops: Pomóżcie proszę ...każda złotówka,każde 5zł...pomoże beniowi przeżyć...teraz choć ma tylko dysplazję(a i to nie jest pewne!) wisi nad nim piętno śmierci... Niedorostek BENEK wisi nad nim piętno igły pomoże każda złotówka...5zł Quote
giselle4 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Nell455 napisał(a):Niby czemu miala bymic psa skod wogule takie pytania Gabunia to bardzo kochany i szczęnsliwy piesek a nawet bym nie potrafila ja uderzyc:crazyeye: Wiec niewiem co to za pytanie wiem Nell ze jej nie bijesz...bo ja kochasz ale trzeba trzymac ja krótko. Dziekuje za to ze jest szczęśliwa i ze TY jestes szczęśliwa.:lol::loveu: Quote
giselle4 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ...W majowy weekend:cool3: trzeba zrobic poadopcyjna kontrole i uspokoic wszystkie ciotki i napisac cała prawde.:oops: Quote
Nadziejka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :grins::grins::grins::Dog_run:swieta racyjaaa Gisusiu :loveu:tylko prawda i cala prawda ..tyz prawda:loveu: Quote
giselle4 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 ...PODNIOSE MOJE MALEŃSTWO:multi::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Alicja'];) To pewnie będą i fotaski ...będą...będą...prawda,że będą? Quote
monika083 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Nel pisala ,ze Gabi uwielbia ryby ..takie swiezo zlowione ..jeszcze ruszajace sie:evil_lol: Chodza z nia czesto nad wode wlasnie wedkowac, poza tym Nel pisala ,ze Gabi jest juz coraz bardziej posluszna Quote
giselle4 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ...i grzeczna potrzebowała tylko pewnosci ze juz jest w swoim domku ze nikt jej juz nie odda:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='giselle4']...i grzeczna potrzebowała tylko pewnosci ze juz jest w swoim domku ze nikt jej juz nie odda:loveu: Psiak w domu,to nowa osoba...ona musi nauczyć się żyć z nami,a my z nią!!! Na to potrzeba czasu...i spokoju!:loveu::loveu::loveu: Gabuniu...Nell...:loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 ...JEST DOBRZE:oops: Gabi uczy sie zycia w rodzinie i jest juz jej pewna i pewna ich miłosci:loveu: Quote
andzia69 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gisellko...napisz cos wiecej - byłaś u Gabi???:razz: Quote
justynavege Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 andzia69 napisał(a):Gisellko...napisz cos wiecej - byłaś u Gabi???:razz: ja też ciekawa jestem Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 ...Wszystko ok u dziewczyny:loveu: Chciała nie tylko zdominowac dzieci ale i dominowała nad Nel ale cóz ja to znam,moja tez jest wyzej jak ja:loveu: juz jest naprawde dobrze Nel sie stara byc Panią a Gabi ma być jej dzieckem i sie słuchac a nie rządzic. Nel,prosze napisz jak idzie Ci teraz z Gabi? i wstaw fotki dziekujemy/nie będe wyręczac Pańci:evil_lol::loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 giselle4 napisał(a):...Wszystko ok u dziewczyny:loveu: Chciała nie tylko zdominowac dzieci ale i dominowała nad Nel ale cóz ja to znam,moja tez jest wyzej jak ja:loveu: juz jest naprawde dobrze Nel sie stara byc Panią a Gabi ma być jej dzieckem i sie słuchac a nie rządzic. Nel,prosze napisz jak idzie Ci teraz z Gabi? i wstaw fotki dziekujemy/nie będe wyręczac Pańci:evil_lol::loveu: ...tak jest...pańcia,to pańcia:lol: Quote
Nadziejka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Gabunia :loveu::loveu:serduszkoo koffaneeee :multi::loveu: Quote
Recommended Posts