Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do schroniska w Swarzędzu trafiła identyczna sunia jak Gabi... obym się jednak myliła, a sunia ze Swarzędza okazała się tylko siostrą bliźniaczką.

Nel, możesz nam napisać co u Ciebie i potwierdzić, że to nie Gabi?

Tu są zdjęcia suni ze Swarzędza:
http://www.dogomania.pl/forum/12954174-post849.html

A tu wątek Swarzędza (ostatnie strony)
http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-dla-zwierzat-w-swarzedzu-k-poznania-pierwszy-post-aktualizacja-113642/index9.html#post12959727

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doddy.. nie wiem co powiedzieć :crazyeye:
Sunia trafiła do nas niedawno.. z dwoma kolczatkami jak to widać na zdjęciu, z okolic Wschowy podobno (tam bodajże się błąkała..)..
Oby to nie była Gabi..

Posted

przez dłuższa chwilę porównywałam zdjecia ... jestem pewna że to jest Gabi ... te dwie kolczatki :angryy:

kto ma kontakt telefoniczny z Giselle ???
trzeba jej dać znać ... niech dzwoni do tej Nel czy jak jej tam

Posted

Znając porywczą nature dogomaniaków, wstawiam wszystkie zdjęcia, które mam psiny ze Swarzędza..

osobiście ciężko jest mi wyrokować, ale to może jednak inna sunia? :-(

Posted

blizna blizną, kropka kropką...ale to zgrubienie na prawej lapce suni po ranie to jest identyczne - niemożliwe, żeby 2 suki miały identyczne plamy i zgrubienia/rany w tym samym miejscu...

Posted

andzia69 napisał(a):
blizna blizną, kropka kropką...ale to zgrubienie na prawej lapce suni po ranie to jest identyczne - niemożliwe, żeby 2 suki miały identyczne plamy i zgrubienia/rany w tym samym miejscu...

dokładnie - też myslę, że to ta sama sunia :shake:

Posted

kiedy suńka trafiła do schroniska ?

patrzę na te kolczaty i resztkę smyczy która przy nich wisi :shake:
kolczaty jak na niedźwiedzia a smyczka jak dla "jamnisia ... wyglada na to ze zerwała sie z uwięzi lub podczas spaceru ... jeśli uciekła dlaczego nikt nie powiadomił gisell ?

Posted

fioneczka napisał(a):
kiedy suńka trafiła do schroniska ?

patrzę na te kolczaty i resztkę smyczy która przy nich wisi :shake:
kolczaty jak na niedźwiedzia a smyczka jak dla "jamnisia ... wyglada na to ze zerwała sie z uwięzi lub podczas spaceru ... jeśli uciekła dlaczego nikt nie powiadomił gisell ?

tez odrazu pomyslalam ,ze byc moze zwiala,ale w takim przypadku Grazynka powinna byc o tym odrazu powiadomiona ,poza tym jesli to schronisko jest niedaleko ,to pierwsze co sie robi gdy pies zginie-szuka w schronach..

Posted

Narzecznony Pani Nelli obiecał wstawic fotke Gabi na tle dzisiejszej daty w kalendarzu...czekamy
Pan twierdzi ze Gabi jestu niego i moge jutro przyjechac i ja zobaczyc.....:crazyeye: