doddy Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Do schroniska w Swarzędzu trafiła identyczna sunia jak Gabi... obym się jednak myliła, a sunia ze Swarzędza okazała się tylko siostrą bliźniaczką. Nel, możesz nam napisać co u Ciebie i potwierdzić, że to nie Gabi? Tu są zdjęcia suni ze Swarzędza: http://www.dogomania.pl/forum/12954174-post849.html A tu wątek Swarzędza (ostatnie strony) http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-dla-zwierzat-w-swarzedzu-k-poznania-pierwszy-post-aktualizacja-113642/index9.html#post12959727 Quote
Saint Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Doddy.. nie wiem co powiedzieć :crazyeye: Sunia trafiła do nas niedawno.. z dwoma kolczatkami jak to widać na zdjęciu, z okolic Wschowy podobno (tam bodajże się błąkała..).. Oby to nie była Gabi.. Quote
fioneczka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jesssssu nieeee .... przeciez to jest Gabi Quote
doddy Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Z tego co jest napisane na wątku, Gabi po adopcji z Dzierżonowa zamieszkała w Głogowie. Odległość z Głogowa do Wschowy to 25km. Quote
fioneczka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 przez dłuższa chwilę porównywałam zdjecia ... jestem pewna że to jest Gabi ... te dwie kolczatki :angryy: kto ma kontakt telefoniczny z Giselle ??? trzeba jej dać znać ... niech dzwoni do tej Nel czy jak jej tam Quote
monika083 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 KU***przeciez to Gabi jest:angryy: slow brak:shake: Quote
zuzlikowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tylko nie to...tylko nie Gabi!!!:-( Dzwoniłam do giselki...ma wyłączony telefon,może jest w schronisku!Napiszę jej smsa! Niech to nie jest Gabi...:shake: Quote
Linka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Znając porywczą nature dogomaniaków, wstawiam wszystkie zdjęcia, które mam psiny ze Swarzędza.. osobiście ciężko jest mi wyrokować, ale to może jednak inna sunia? :-( Quote
fioneczka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ta sama rózowa blizna przy noski, rozkład łat na głowie identyczny, reszta też ... to Gabi ... chyba ze matka natura stworzyła dwa identyczne psiury ale to jest niemożliwe :shake: Quote
andzia69 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jak dla mnie to też Gabi:-( jedna i druga sunia ma czarną kropkę na białym tle na głowie...i rany na łapkach - moze to nowe...a moze odnowione stare Gabi: Quote
monika083 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 wstawiam fotke Gabi dla porownania,jedyne co mnie zastanawia to ta plamka na lewej lapce suni ze schronu..u Gabi nie moge jej sie dopatrzyc ,ale byc moze to jest brod jakis.. Quote
fioneczka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 http://img43.imageshack.us/img43/6619/dsc0514vj.jpg Andzia zobacz na bliznę przy nosie co prawda na zdjeciu bardziej pregus widoczny ale pysia Gabi widać dobrze Monika ona jest brudna .. szyja jest czarna od kolczaty, może i na łapinie cosik się zabrudziło Quote
monika083 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Giselka jak zobaczy to bedzie wiedziec od razu... Quote
andzia69 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 blizna blizną, kropka kropką...ale to zgrubienie na prawej lapce suni po ranie to jest identyczne - niemożliwe, żeby 2 suki miały identyczne plamy i zgrubienia/rany w tym samym miejscu... Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 andzia69 napisał(a):blizna blizną, kropka kropką...ale to zgrubienie na prawej lapce suni po ranie to jest identyczne - niemożliwe, żeby 2 suki miały identyczne plamy i zgrubienia/rany w tym samym miejscu... dokładnie - też myslę, że to ta sama sunia :shake: Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 ...Jestem tak zszokowana ze juz nie wiem Serce mi mówi ze to nie Gabi ale jestbardzo podobna Boze Swiety...ale mam niedziele Quote
doddy Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Giselle4, udało Ci się dodzwonić do Nel? Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 ...prosze o 10 minut,jest mi slabo zaraz podzwonie mam jej trzy telefony:-( Quote
monika083 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ciekawe szy szanowna wlascicielka :angryy: w ogole tel odbierze. To jest jakas paranoja. Za duza zbieznosc jest. Ta odleglosc..to jest na bank Gabi. :mad:SZOK Quote
zuzlikowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Porównywałam fotki...nie jestem miarodajna,ale mnie też ta psinka wygląda jak Gabi!:-(...choć jeszcze chcę mieć nadzieję,że tak nie jest... Giselko...i co? Quote
fioneczka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kiedy suńka trafiła do schroniska ? patrzę na te kolczaty i resztkę smyczy która przy nich wisi :shake: kolczaty jak na niedźwiedzia a smyczka jak dla "jamnisia ... wyglada na to ze zerwała sie z uwięzi lub podczas spaceru ... jeśli uciekła dlaczego nikt nie powiadomił gisell ? Quote
monika083 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 fioneczka napisał(a):kiedy suńka trafiła do schroniska ? patrzę na te kolczaty i resztkę smyczy która przy nich wisi :shake: kolczaty jak na niedźwiedzia a smyczka jak dla "jamnisia ... wyglada na to ze zerwała sie z uwięzi lub podczas spaceru ... jeśli uciekła dlaczego nikt nie powiadomił gisell ? tez odrazu pomyslalam ,ze byc moze zwiala,ale w takim przypadku Grazynka powinna byc o tym odrazu powiadomiona ,poza tym jesli to schronisko jest niedaleko ,to pierwsze co sie robi gdy pies zginie-szuka w schronach.. Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Narzecznony Pani Nelli obiecał wstawic fotke Gabi na tle dzisiejszej daty w kalendarzu...czekamy Pan twierdzi ze Gabi jestu niego i moge jutro przyjechac i ja zobaczyc.....:crazyeye: Quote
Linka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 suńka jest w schronie od niedawna.. nie wiem czy nawet nie na kwarantannie.. Quote
Recommended Posts