polubek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 no i ja też czekam z niecierpliwością na fotka naszej gwiadzy szczególnie te na łóżku i w pościeli :) Quote
3 x Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 puk puk? mamy jakies inf o Gabi ? chciałam was zaprosić na bazarek może ktoś chce kubraczki dla jajek ? na wielkanoc? ładne są, idealnie pasują na każde jejo ;) wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik Quote
giselle4 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 ...prosze sie nie martwic u Gabulca wszystko ok nawet chodzi na specerki z kolezanką:) Quote
3 x Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 giselle4 napisał(a):...prosze sie nie martwic u Gabulca wszystko ok nawet chodzi na specerki z kolezanką:) no to dobrze :) Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 kto jeszcze pamieta Gabi,łobuza wywalonego z domku ,schronisko i pana Marka ? ;;;;;;;;;to mail od rodzinki dzien dobry Pani Grazynko zgodnie z obietnica wysylam kilka zdjec suni rozrabiaki wlasnie rozpracowuje pilke do nogi juz jest cala w strzepach a ma ja dopiero od godziny. Pani Grazynko ponawiam zaproszenie na kawe jak Pani bedzie w naszej okolicy i mam prosbe moglaby mi Pani wyslac ten adres jeszcze raz z jej profilem co mialam bo gdzies mi sie zapodzial pozdrawiamy serdecznie rodzinka C:) Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 a to sam Gabulec:) jestem łobuzem i musze to miec na szyjce kto poznaje w tym grubasie,filigranową Gabi? spie sobie ,cicho:) moja zabawka Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 ,...cioteczki to nasz aniołek ktory miał tyle złych przygod i kosztował nas tyle pracy ale teraz ma najlepszy domek...i dla takich chwil warto zyc Quote
ania z poznania Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Cudny jest Gabulek http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/0yeUZ20l2Yx ale, Grażynko, przekonaj Państwa, żeby zdjęli to paskudztwo z szyjki....... :( Quote
monika083 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 a ona jest sliczna , amstaf tricolor to chyba rzadko sie zdarza? Quote
basia34 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Kochana nasza Gabi ,dobrze ze szczesliwa serce sie raduje . Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='ania z poznania']Cudny jest Gabulek http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/0yeUZ20l2Yx ale, Grażynko, przekonaj Państwa, żeby zdjęli to paskudztwo z szyjki....... :( ciociu,porozmawiam ale Gabi chodzi na specerki z kolezanka i duzych awanturek nie ma....... szczescia malutka i Alleluja Quote
ania z poznania Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Porozmawiaj, naprawdę dużo lepsze są szelki albo kantarek, kolczatka robi więcej szkody niż pożytku..... Quote
Nadziejka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 :loveu::multi::loveu:panciow cudnych:multi::multi: Quote
3 x Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 giselle4 napisał(a):kto jeszcze pamieta Gabi,łobuza wywalonego z domku ,schronisko i pana Marka ? ;;;;;;;;;to mail od rodzinki dzien dobry Pani Grazynko zgodnie z obietnica wysylam kilka zdjec suni rozrabiaki wlasnie rozpracowuje pilke do nogi juz jest cala w strzepach a ma ja dopiero od godziny. Pani Grazynko ponawiam zaproszenie na kawe jak Pani bedzie w naszej okolicy i mam prosbe moglaby mi Pani wyslac ten adres jeszcze raz z jej profilem co mialam bo gdzies mi sie zapodzial pozdrawiamy serdecznie rodzinka C:) no tak pojechał człowiek na weekend od netu odpacząc ta tutaj takie inf i zdjęcia musze czesciej znikac to i cześciej zdjęcia Gabulca będą :) jeśli o mnie chodzi to nic sie nie zmieniło jak miałam tak i mam dalej do niej słabość :loveu: Quote
giselle4 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 a wiesz ze ja o niej tez ciagle pamietam ale to chyba uraz po tej pechowej adopcji:( Zas teraz nasza krolowa ma zycie suuuper Quote
Alicja Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 giselle4 napisał(a):a wiesz ze ja o nien tez ciagle pamietam aler to chyba uraz po tej pechowej adopcji:( Zas teraz nasza krolowa ma zycie suuuper najważniejsze że teraz jest szczęśliwa Quote
fioneczka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Grażynko, tak się cieszę że Gabisia szczęśliwa !!! tyle łez było ... a teraz serce chciałoby śpiewać Quote
giselle4 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 fioneczka napisał(a):Grażynko, tak się cieszę że Gabisia szczęśliwa !!! tyle łez było ... a teraz serce chciałoby śpiewać oj,było tych łez i cholerowania i wszystkiego po trochu... ale teraz sielanka Quote
giselle4 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 sorry cioteczki mam nowe fotki Gabi i relacje jej domku jaka to ona cudowna i kochana ale wstawie wieczorkiem buzka i bardzo dziekuje pani i jej ,,chłopcom,,dorosli panowie..... i zakochani w swojej podłej suni Quote
ania z poznania Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='giselle4'] i bardzo dziekuje pani i jej ,,chłopcom,,dorosli panowie..... i zakochani w swojej podłej suni[/QUOTE] Co nabroiła???? Quote
giselle4 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='ania z poznania']Co nabroiła????[/QUOTE] zeżarła piłke w 5 minut....ale Oni ja kochaja i wybaczaje wszystko:) Quote
giselle4 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 kurcze ,mam fotke ale z telefonu i nie wchodzi na wrzute... ale u Gabi wszystko ok pani pisze i wiem ze jest zadowolona z dziewczynki a my jej bardzo dziekujemy za opieke:) Quote
Recommended Posts