Brysio Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Misiu wszystkiego najlepszego w nowym domku!!!:loveu::loveu::loveu: wspaniałe wiesci!!! :loveu::loveu::loveu: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::shiny::shiny::shiny: :lol!::lol!::lol!: :wink::wink::wink: :biggrina::biggrina::biggrina: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 jusstyna85 napisał(a):Misia była już dzisiaj na 2 godzinnym spacerku.Pani bardzo dziękuje za Misie i nie może uwierzyć, że ona tak szybko przywiązała się do nich. Zastanawiam się,czy nie zaprosić Panią na wątek? już dzisiaj robili jej zdj ,a internet będą mieć niedługo... Justynko,zaproś!! Czasami sama możliwość pochwalenia się psiakiem jest nieoceniona i daje kopa,by...przetrzymać słabsze dni!:cool3:...a i możliwość spotkania jednakowo zafiksowanych,to też może być wiele warte. A my,będziemy serducho grzać przy nowych wieściach o Misi!:loveu: Quote
Maszaberla Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 jusstyna85 napisał(a):Misia była już dzisiaj na 2 godzinnym spacerku.Pani bardzo dziękuje za Misie i nie może uwierzyć, że ona tak szybko przywiązała się do nich. Zastanawiam się,czy nie zaprosić Panią na wątek? już dzisiaj robili jej zdj ,a internet będą mieć niedługo... Oczywiscie, chetnie Pania poznamy :loveu: Tym bardziej ze bedzie okazja nasycenia naszych oczu zdjeciami Misi w nowym domku:-) Quote
jusstyna85 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Muszę pokasować posty o tym,co powiedziała pracodawczyni tej Pani,pare osób też chyba pisało o tym... Nie chciałabym, żeby przeczytała o tym Quote
Becia66 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 jusstyna85 napisał(a):Muszę pokasować posty o tym,co powiedziała pracodawczyni tej Pani,pare osób też chyba pisało o tym... Nie chciałabym, żeby przeczytała o tym a może powinna wiedzieć ? :roll: Quote
Pianka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 jusstyna85 napisał(a): Pani Ania powiedziała,żeby kwote za transport przelać na szczepienie psa mmlasowice,oni zrzekają sie na rzecz szczepienia. wyślij na pw numer konta Misia:loveu: czekamy na zdjęcia z nowego domu:multi: Quote
kluska z lublina Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dla mnie tez numer konta poprosze bo deklarowałam 30 dawno temu i chce wspomóc zgodnie z życzeniem Pani Ani nie odzywałam się ale śledziłam wątek i bardzo się cieszę ze szczęścia Misi:multi: Quote
bico Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Co tam u Misi? Jak się sprawuje w nowym domu?:cool3: Quote
mmlasowice Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Pani Ania , która transportowała sunię dzwoniła do mnie - z zapewnieniem ,że rodzinka jest SUPER. Po adopcji utrzymywali z Nią kontakt telefoniczny. Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Wszystko jest w porządku,Misia to pies,który szybko odnajduje sie w nowej sytuacji,Pani nie może sie nadziwić,że nwiązali tak szybko kontakt. Nie chcę być nachalna telefonami.Pani wyraźnie mi powtórzyła,że będzie miała sie u nich dobrze i odezwą się,kiedy będą mieli już internet. Podaję nr Piance ,P.Ania która wiozła ją powiedziała,zeby pieniądze przeznaczyć na szczepienie psiaka,którego znalazł mój kolega Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 bico napisał(a):Co tam u Misi? Jak się sprawuje w nowym domu?:cool3: jedyny problem,to reakcja na psy na dworze...Mała ma niezły temperament,jeśli o to chodzi.Ja w niedziele zobaczylam,jakie ranki zostawiła na mojej suni,ale ona sobie "zasłużyła",bo sama zaczęła,a ja nie zdązyłam dobiegnąć. Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Drogie cioteczki, teraz z kolei ja prosze Was o pomoc - przepraszam za offa Znalazlam psa w centrum Warszawy, na razie jest bezpieczny, jest szansa ze za tydzien moglby pojechac do hoteliku pod Warszawe, czy mozecie w jakis sposob pomoc? Chociaz 5-10 zl, kazda zlotowka na wage zlota :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/znajdek-szuka-domu-warszawa-plac-zawiszy-znaleziono-blakajacego-sie-psa-138496/#post12343665 A Misi zycze spokojnego cieplego zycia, ciesze sie ze jest bezpieczna:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Maszaberla']Drogie cioteczki, teraz z kolei ja prosze Was o pomoc - przepraszam za offa Znalazlam psa w centrum Warszawy, na razie jest bezpieczny, jest szansa ze za tydzien moglby pojechac do hoteliku pod Warszawe, czy mozecie w jakis sposob pomoc? Chociaz 5-10 zl, kazda zlotowka na wage zlota :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/znajdek-szuka-domu-warszawa-plac-zawiszy-znaleziono-blakajacego-sie-psa-138496/#post12343665 A Misi zycze spokojnego cieplego zycia, ciesze sie ze jest bezpieczna:loveu: Tu liczy się kazda pomoc...czas biegnie nieubłaganie! Znajdek teraz to piękny i jeszcze nie zniszczony bezdomnością psi pan.Ma szansę znaleźć dom bez konieczności sprawdzania jak jest w schronisku. Jeżeli możecie pomóc złotówkowo...każda dla niego jest szansą...prosimy;jeśli bazarkowo,również prosimy; jeśli macie fanty na bazarek też i za to Znajdek podziękuje! Pozdrowienia dla całej...Misiowej mafii...ciekawam,gdzie teraz się usadowiła! Słabo szukałam,czy też takie sprytne:cool3: Quote
marysia55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 zuzlikowa napisał(a):Pozdrowienia dla całej...Misiowej mafii...ciekawam,gdzie teraz się usadowiła! Słabo szukałam,czy też takie sprytne:cool3: słabo szukałaś zuzlikowa, dogomania wbrew pozorom jest mała :diabloti: postaraj sie a na pewno mafie znajdziesz :evil_lol::evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 W poniedziałek zadzwonię do Pani od Misi...dam im jeszcze pare dni... Telefon milczy,więc nie ma problemów,a to chyba dobrze Zdj sama z chęcia zobacze :) Quote
Brysio Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Przepraszam za zakłócanie ale jest szansa dla tego psa i potrzebujemy pomocy!! www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-mamy-dt-potrzena-pomoc-finansowa-136205/#post12174485 Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 jusstyna85 napisał(a):W poniedziałek zadzwonię do Pani od Misi...dam im jeszcze pare dni... Telefon milczy,więc nie ma problemów,a to chyba dobrze Zdj sama z chęcia zobacze :) tyle dni minęło a tu żadnej nowej informacji o naszej Misi i ani jednego zdjęcia :placz: Quote
jusstyna85 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Nie mają internetu,rozmawiałam z nimi 1,5 tyg temu Quote
Onaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 jusstyna85 napisał(a):Nie mają internetu,rozmawiałam z nimi 1,5 tyg temu No i :razz: ? Quote
jusstyna85 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Dogo07 napisał(a):No i :razz: ? rozmawiałam w tą niedziele też, z Misia bardzo dobrze,każda ze stron baaaardzo zadowolona.Nie ma żadnych problemów w domu.Pani spróbuje znaleźć dojście do internetu gdzie indziej Quote
Onaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Bardzo się cieszę, że są dobre wieści od Misi :). Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczki, pomóżcie... Verterek siedzi bardzo przestraszony w schronie... tam nie ma szans na adopcję... potrzebne pieniążki na hotelik... http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html#post12463448 Quote
Niuni&Pupi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jakieś wieści od Misi po wakacjach??? Coś cicho na wątkach psów, które na wiosnę poszły do domków.... Quote
Recommended Posts