Tola Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Anemon napisał(a):To sie wie! :-) Tak bardziej naukowo probowalam, ale nie przypomne sobie... Takie budki przewaznie sa dla szpakow? Byc moze; popytam przy następnej rozmowie... Quote
Tola Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Anemon napisał(a):A wiadomo, jak sobie radzi ze schodami? Bardzo dobrze:lol: Ze wszystkim radzi sobie bardzo dobrze:lol: Pani nie spodziewała się, ze Tabs jest taki sprawny. Quote
Anemon Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 To sie bardzo ciesze, bo o te schody, zwlaszcza z jednej strony (nowe, betonowe i azurowe) troche sie obawialam, nawet zdrowy pies nie znajacy schodow moglby sie ich przestraszyc. Dzielny chlopak! Quote
anciaahk Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dzielny i kochany :loveu:. Zakończenie jak z bajki.:loveu: Quote
Tola Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Pani bardzo zaprasza w odwiedziny do Tabsika:loveu: Mam bardzo bliska rodzinkę w Wałbrzychu, więc kto wie:cool3: Quote
robkowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Tola pozdrów serdecznie Nowych Właścicieli Tabsika i podziękuj bardzo za ogromne serducha i wspaniały dom myślę że mogę napisać w imieniu Dogomaniaków:oops: tak wiele osób ucieszyło się z szybkiego znalezienia domku dla niego, tym bardziej że Tabsiul nie jest w pełni sprawny i tak trudno o dom dla takiego psa Quote
Tola Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 robkowa napisał(a):Tola pozdrów serdecznie Nowych Właścicieli Tabsika i podziękuj bardzo za ogromne serducha i wspaniały dom myślę że mogę napisać w imieniu Dogomaniaków:oops: tak wiele osób ucieszyło się z szybkiego znalezienia domku dla niego, tym bardziej że Tabsiul nie jest w pełni sprawny i tak trudno o dom dla takiego psa Oczywiscie:lol: Podałam link do wątku, więc myslę, ze Państwo tu wpadną chociaz poczytac:lol: Quote
Murka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 No Tabsik zasuwa na trzech łapach jak torpeda :razz: Jakby miał cztery to by chyba fruwał :lol: Super, że wszystko się dobrze układa, jego nie można nie pokochać :loveu: A oto wątek Inki (nie wiem jakim cudem wszystkie ciotki się już tam zleciały zanim zdążyłam zapodać wątek :razz: ): http://www.dogomania.pl/forum/f28/inka-malutka-kudlata-marmurkowa-slodzizna-czeka-na-dom-136051/#post12162374 Quote
stonka1125 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 tabsik kochany:loveu: pomyśleć,że mógł jeszcze siedzieć w tej klatce w zamościu,smutny i samotny,takie zakończenia uwielbiam! Quote
Torusia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Czyli Państwo zakochali się w Tabsiku z wzajemnością, naprawdę jak w bajce, oj żeby tak się we mnie ktoś zakochał :lol: Quote
zwierzaki050591 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Są jeszcze ludzie z wielkim,wielkim serduchem...:loveu: Quote
matrioszka2 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dom , jak z bajki i historia, jak z bajki. Nadal nie mogę uwierzyć ...:crazyeye: Kochani Państwo - nowi przyjaciele naszego Tabsa - jesteście wspaniali i życzymy Wam wszelkiej radości z obcowania z psem, którego los bardzo leżał na sercu ludziom w całej Polsce. Tabs - trójłapek, który udowodnił, że wygląd nie świadczy o charakterze.:multi::multi::multi::multi: Dogomaniacy przytulają Was, kochani, i ślą całusy.:loveu::loveu::loveu: Cieszę się, że mogę usunąć allegro.Ufff ... Quote
robkowa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ja to się po raz kolejny wzruszyłam wchodząc na ten wątek:-( z radości oczywiście i podziwu matrioszka tak ładnie to napisałaś Quote
funia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Torusia napisał(a):Czyli Państwo zakochali się w Tabsiku z wzajemnością, naprawdę jak w bajce, oj żeby tak się we mnie ktoś zakochał :lol: Beata ,a ty jak zwykle o jednym :evil_lol: Quote
Torusia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hi,hi :evil_lol: no! A co u Tabsa są jakieś wieści? Quote
Onaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Pozwoliłam sobie na offa, bo sytuacja na wątku poniżej jest bardzo trudna i smutna, dwudniowe szczeniaczki - czy będą miały szanse na dobre życie ? Proszę, zajrzyjcie : http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-5-dwudniowych-szczeniakow-nie-dajmy-im-umzec-136428/ Quote
Tola Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Najnowsze wieści od Tabsika:lol: Tabsik zadomowił sie juz na dobre:loveu: Biega, bawi się, szczeka, a przede wszystkim domaga sie pieszczot:loveu: Jedyny problem jest ze zle zoperowaną nogą; skóra na końcówce nie została naciągnięta i Tabs przy bieganiu rani się. Ktoś ciachnął kość i nic więcej nie zrobił:mad: Państwo planują założenie silikonowej nakładki; bo innym wyjsciem jest tylko operacja. Państwo i Tabsik pozdrawiaja Cioteczki:loveu: Quote
Onaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Czyli jednak nóżka Tabsika nie została całkiem dobrze zoperowana :(. Żeby go tylko to nie bolało. Mam nadzieję, że ta nakładka pomoże. Quote
Torusia Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 dziękujemy za pozdrowienia i również pozdrawiamy i Tabsa i jego opiekunów :loveu: Quote
Tola Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Zapomniałam dodać, ze kontakty Tabsika z kotem można okreslic jako "chłodną przyjazń":cool3: Quote
agusiazet Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ha, ha fajne określenie "chłodna przyjaźń". Pewnie wygląda jak w przypadku mojego Sonego, on koty kocha, ale ganiać! Quote
robkowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 My też pozdrawiamy nowych opiekunów Tabskika:Rose: i oczywiście samego Tabsika:multi: jeśli jest to chłodna przyjaźń to może nie jest jeszcze najgorzej oby to nie była wrogość a koty są z reguły dystyngowane i mają swoje ścieżki więc nie jest źle:p mój kot np w ogóle by nie zaakceptował innego czworonożnego mieszkańca, zjadł by go wczesniej:sabber: Quote
Recommended Posts