Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anemon napisał(a):
To sie wie! :-) Tak bardziej naukowo probowalam, ale nie przypomne sobie... Takie budki przewaznie sa dla szpakow?

Byc moze; popytam przy następnej rozmowie...

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anemon napisał(a):
A wiadomo, jak sobie radzi ze schodami?

Bardzo dobrze:lol:
Ze wszystkim radzi sobie bardzo dobrze:lol:
Pani nie spodziewała się, ze Tabs jest taki sprawny.

Posted

To sie bardzo ciesze, bo o te schody, zwlaszcza z jednej strony (nowe, betonowe i azurowe) troche sie obawialam, nawet zdrowy pies nie znajacy schodow moglby sie ich przestraszyc.
Dzielny chlopak!

Posted

Tola pozdrów serdecznie Nowych Właścicieli Tabsika i podziękuj bardzo za ogromne serducha i wspaniały dom myślę że mogę napisać w imieniu Dogomaniaków:oops: tak wiele osób ucieszyło się z szybkiego znalezienia domku dla niego, tym bardziej że Tabsiul nie jest w pełni sprawny i tak trudno o dom dla takiego psa

Posted

robkowa napisał(a):
Tola pozdrów serdecznie Nowych Właścicieli Tabsika i podziękuj bardzo za ogromne serducha i wspaniały dom myślę że mogę napisać w imieniu Dogomaniaków:oops: tak wiele osób ucieszyło się z szybkiego znalezienia domku dla niego, tym bardziej że Tabsiul nie jest w pełni sprawny i tak trudno o dom dla takiego psa

Oczywiscie:lol:
Podałam link do wątku, więc myslę, ze Państwo tu wpadną chociaz poczytac:lol:

Posted

Dom , jak z bajki i historia, jak z bajki.
Nadal nie mogę uwierzyć ...:crazyeye:

Kochani Państwo - nowi przyjaciele naszego Tabsa - jesteście wspaniali i życzymy Wam wszelkiej radości z obcowania z psem, którego los bardzo leżał na sercu ludziom w całej Polsce.
Tabs - trójłapek, który udowodnił, że wygląd nie świadczy o charakterze.:multi::multi::multi::multi:

Dogomaniacy przytulają Was, kochani, i ślą całusy.:loveu::loveu::loveu:
Cieszę się, że mogę usunąć allegro.Ufff ...

Posted

Torusia napisał(a):
Czyli Państwo zakochali się w Tabsiku z wzajemnością, naprawdę jak w bajce, oj żeby tak się we mnie ktoś zakochał :lol:

Beata ,a ty jak zwykle o jednym :evil_lol:

Posted

Najnowsze wieści od Tabsika:lol:
Tabsik zadomowił sie juz na dobre:loveu:
Biega, bawi się, szczeka, a przede wszystkim domaga sie pieszczot:loveu:
Jedyny problem jest ze zle zoperowaną nogą; skóra na końcówce nie została naciągnięta i Tabs przy bieganiu rani się.
Ktoś ciachnął kość i nic więcej nie zrobił:mad:
Państwo planują założenie silikonowej nakładki; bo innym wyjsciem jest tylko operacja.
Państwo i Tabsik pozdrawiaja Cioteczki:loveu:

Posted

Czyli jednak nóżka Tabsika nie została całkiem dobrze zoperowana :(.
Żeby go tylko to nie bolało.
Mam nadzieję, że ta nakładka pomoże.

Posted

My też pozdrawiamy nowych opiekunów Tabskika:Rose: i oczywiście samego Tabsika:multi:

jeśli jest to chłodna przyjaźń to może nie jest jeszcze najgorzej oby to nie była wrogość a koty są z reguły dystyngowane i mają swoje ścieżki więc nie jest źle:p
mój kot np w ogóle by nie zaakceptował innego czworonożnego mieszkańca, zjadł by go wczesniej:sabber: