agaga21 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='basiagk']W papierach ma 5 miesięcy, będzie wysoki. [/quote] TO CZEMU NIKT NIE ZWRÓCIŁ UWAGI, ŻE W ALLEGRO COŚ SIĘ NIE ZGADZA?:mad::mad::mad: no dobra, juz poprawiłam Quote
andzia69 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='agaga21']TO CZEMU NIKT NIE ZWRÓCIŁ UWAGI, ŻE W ALLEGRO COŚ SIĘ NIE ZGADZA?:mad::mad::mad: no dobra, juz poprawiłam[/quote] bo nto maxi szczeniak 2,5-3 miesięczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Alfi w pociągu też tak 2 razy prychnął... A w ogóle to on coś ma z tym zjednywaniem sobie mężczyzn :evil_lol:... Jak za parę dni będę miała więcej czasu to wleję zdjęcia jak mały jechał do Krakowa :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='bonsai_88']Alfi w pociągu też tak 2 razy prychnął... A w ogóle to on coś ma z tym zjednywaniem sobie mężczyzn :evil_lol:... Jak za parę dni będę miała więcej czasu to wleję zdjęcia jak mały jechał do Krakowa :diabloti: [FONT=Arial]:roll: dopiero za parę dni [/FONT] Quote
Jenny19 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ogłoszenia: alegratka eoferty giełdaogłoszeń adopcje.org 4łapy.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl ogłoszenia24polska.pl polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska.pl pineska.pl animalia.pl wegetarianie.pl gumtree petworld najpewniej.pl rozgłos.net petsy.pl adopcjapsa.pl interpress.net mamoferte.pl Quote
basiagk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Potwierdzam Alfi bardzo lgnie do mężczyzn:loveu: A na Jenny19 i Agaga21 zawsze mozna liczyć! Quote
Jenny19 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 W ogłoszeniach jest Twój telefon i email więc szykuj się (mam nadzieję;)) na lawinę chętnych:evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Alfi mi wcale na malego nie wyglada porownojac do wielkosci twoich psiurow :-o ale rozkoszny jest oj jest :loveu:... bedzie ci ciezko sie z nim rozstac :diabloti: Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Moje maleństwo kochane... a ja go głaskałam hhehhehhe! Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Przepraszam za offa ale to ważne : http://www.dogomania.pl/forum/f96/jamniko-rottek-zaginal-ponoc-siemianowice-slaskie-119583/index16.html [FONT=Verdana]Proszę uważać na parę pseudowolontariuszy z Siemianowic Śląskich. Małgorzata D (na forum rottka jako sacha50, SaraD i nie wiadomo jeszcze jako kto), urodzona w 1983 roku, fragment nr tel. 781777XXX, fragment nr GG 53423XX, oraz jej TZ Przemek. Ludzie ci mają w tej chwili 2 własne suki rottweilerki. Wzięli na tymczas psa, którego zgubili po kilku dniach, pies na szczęście został odnaleziony dzięki pomocy wolontariuszy. Niestety trafił do nich następny pies, który również zaginął i dotąd się nie odnalazł. Osoby te nie poinformowały nikogo, co więcej po jakimś czasie Małgorzata…. napisala na Forum, że pies musi od niej zniknąć, gdyż Przemek wybiera się do szpitala, dlatego prosi o pomoc i natychmiastowe zabranie psa, zagroziła oddaniem do schroniska, a po kilku godzinach napisała, ze psa uśpiła, bo nagle, po kilku miesiącach pobytu u nich stał się agresywny. Potem wycofała się z tego i stwierdziła że pies jednak uciekł. Nie zostało to zgłoszone przez nią ani na SM ani na policję. Obecnie sprawa ta została przekazana do prokuratury w Siemianowicach Śląskich.[/FONT] [FONT=Verdana]Mamy potwierdzone informacje, ze te osoby znów biorą kolejne psy na tak zwane tymczasy, kontaktując się z różnymi fundacjami, forami adopcyjnymi i udając miłośników psów proponują pomoc – uważajcie proszę na nich, bo nie wiadomo jakie mają zamiary i co może stać się z psami. Nie dawajcie im psów! Wiemy tylko o kilku, które u nich zaginęły w niewyjaśnionych okolicznościach. Dodatkowo nie mają ku temu warunków mieszkaniowych – zajmują razem z psami maleńką kawalerkę.[/FONT] Quote
Tengusia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 no Basia ma urwanie glowy z odzewem na ogloszenia :p a nasza trojeczka u Mosii siedzi i nic :placz: Quote
basiagk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witam! Meldunek: Noc przebiegła spokojnie. Alfi przespał całą noc. Przebojem było jego załatwienie sie do miski na wode o 5 rano. Potraktował go jak nocniczek:evil_lol: Dziś go ucz€lam chodzic przy nodze i warować. Chłopak pojętny niezwykle. Nawet na zawołanie przychodzi szybciej niż moje własne psy:lol: Niestety mały z niego złodziej i ukradł mi dzis ze stołu śniadanie. A teraz mała fotorelacja: Aha duzo ludzi pisze, jeden dzwonił, wiekszośc kiepska:shake: Alfi w swoim łóżeczku Chwyta ze serce Alfi z wujkiem Pako, ktoremu chce obsesyjnie zgwałcic głowę Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Śliczności ! Jakby fajne domki dzwoniły, to może i Sektor i Gerda i Oskar domek znajdą! Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 a nasz Sektorek, Gerda i Oskar czekają... Quote
basiagk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A teraz jego smutne ale zawadiackie oczka Quote
basiagk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Amikat, a co ze szwami Alfiego? Czy mam isc do weta! Maly sukces. Alfi wysikal się pięknie po spaniu, że tak powiem jednorazowo na trawkę a nie na nowy panel!:multi: Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tak Basiu - kastracja była 04.02.. Szwy do ściągnięcia - po 10-12 dniach a więc w przedziale 14-16 lutego. Basiu - podeślij mi adres pod którym przebywa pies - pamiętasz prosiłam o to. Quote
Tengusia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 piekne fotki, powiem ci Basiu ze jestem pelna podziwu ze tak dobrze dogaduje sie z twoimi psami, one zawsze wydawaly sie byc agresorami (tak powiedzmy o nich mowilas) a tu prosze jakie zgranie tym bardziej ze patrzac na fotki to maly wcale nie jest taki maly :diabloti: Quote
Jenny19 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Tengusia'] a nasza trojeczka u Mosii siedzi i nic :placz:[/quote] ciotka podeślij linki to poogłaszam,bo czyściłam skrzynkę i nie mogę znaleźć wątków tych psiaków,a kiedyś je chyba podsyłałaś mi,ale miałam komputer w naprawie Quote
basiagk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Dziś już zmykam bo mi migrena doskwiera okrutnie.:shake: Quote
bonsai_88 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No nie wymagajcie... teraz całe dnie siedzę w Krakowie [dzisiaj wyszłam o 9 rano, a dopiero teraz wróciłam :shake:], więc nie mam siły na wklejanie zdjęć... do końca egzaminów musicie poczekać :oops: Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Trzymamy kciukasy za egzaminy (jak dobrzeto juz za mną!) . Na zdjęcia poczekamy! Quote
basiagk Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja Wam dziewczyny mówię ja tego Alfiego oddam ale tylko w pewne, kochające ręce. Jaki on jest pojętny! Zaczyna kumać bazę i pokazuje, że chce iść sikać. Albo stoi na schodach albo (raz mu sie zdarzyło) prowadził mnie do smyczy. Oczywiście w domu nadal sika żeby nie było tak idealnie ale o 6 rano po przespanej calej nocy obudzil mnie na siku a potem spał do 8.40 dopoki nie wstaliśmy. Taki maly szczegół. Zsikał wtedy całe legowisko:shake:. Jeśli chodzi o charakter to jest pewny siebie i ma tendencje dominujace. Ja myslę że to mix amstaffa z czymś owczarkowatym. Ja nie wyrobię na ręczniki papierowe!!!!!!!:placz::placz::placz: Może z nim jednak trzeba do weta? On mimo, ze pokazuje ze chce isc, sika prawie co 5 minut. Ratunku. Quote
Recommended Posts