Jump to content
Dogomania

[Chorzów] Alfi mial szczescie, Dzaga ... mam nadzieje ale wiary mi brak!!!

Recommended Posts

Posted

Kolezanka potwierdzila na 100% psiak ze schronu to Dzoj :placz:

ilez zlosci moze sie zmiescic w moim malym cialku juz sama nie wiem ... skad tacy ludzie biora sie na naszym swiecie :angryy: skoro nie kochaja psow to poco je biora do domu :angryy: i jeszcze do tego napedzaja pseudohodowle .... :placz:

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia i Barni napisał(a):
no a te fotki z domu -to ta czarna nie jest zbytnio zadowolona :-/

ja wcale sie nie zdziwie jak przyjdzie dzien ze i czarna zwana Jaga (Dżaga) tez wyleci z domu na bruk :shake:

Posted

Dla Mnie to też ten sam psiak ...o już doczytałam ze jednak na 100% ...

W Rzeszowie jest teraz wystawa psów może ktoś w drodze na wystawę zabrałby malucha i ustawił sie z Basią do odbioru .....
mam zamrożony mózg i staram się myśleć ... a jeszcze Magda jeździła często z pracy na trasie Katowice Kraków :razz:

Posted

[quote name='Tengusia']

fotki Dzoja mam dzieki kolezance ktora prosila mnie o pomoc w szukaniu mu domu ;)

oooo mamciu jakie on ma uszęta .... tylko kochać i kochać

a tą bandę bezmózgich istot to ......... :angryy:

Posted

Cioteczki pilna sprawa! rozmawiałam z Tengusia i nie zarezerwują w schronie psiaka do czasu zorganizowania transportu Dżoja, także każdy może go sobie wziąć ze schronu i nic na to nie zrobimy.
Dlatego trzeba zorganizować transport jak najszybciej!

Może ktoś by go przetrzymał na kilka dni?:modla:

Posted

[FONT=Arial]Czyli obiecanki macanki :angryy: pani ze schronu w Chorzowie pewnie liczyła na jakieś gratisy albo co ...:mad:tak jakby nie można było rezerwacji zrobić ... w końcu jako tako to powinien mieć kwarantanne jak zgarnięty z ulicy ...juz mi sie ten Chorzów nie podoba

Tenqusiu , pytałaś o trasę Magdę ?? Amikat wie o którą mi chodzi tą z rokiem urodzenia :p
[/FONT]

Posted

a wiec jak Basia pisala psa nam nie zarezerwuja, malo tego odnioslam dzisiaj bardzo niemile wrazenie jakby pani miala do mnie duze pretenesje o to co stalo sie psu, dzwoniac dzisiaj do schronu przekazalam ze kolezanka nie chce podac danych osobowych szwagierki (szwarga) na co ona z duzym wyrzutem jak to tak, przeciez trzeba wyciagnac konsekwencje i wogole, na co ja spokojnie ze nic na to poradzic nie moge skoro tych danych nie chca mi dac ... po czym pani chwile pomyslala i powiedziala czy ta kolezanka sumienia nie ma ?(czy cos w tym stylu) - naprawde uwierzcie mi poczulam ze ona nie wierzy ze to kolezanka i sadzi ze to moja szwagierka :angryy: szlag mnie trafia i wyc mi sie chce bo znowu dostaje po du*pie tylko dlatego ze chcialam pomoc ....

tak jak pisala Basia pies nie bedzie zarezerwowany, powod - szczeniak to miejsce dla kolejnego psa jak pojdzie, ech :placz: jesli bede miec transport a szczeniak jeszcze tam bedzie wydadza mi go bez problemu takze liczy sie teraz czas !!! oprocz Dzoja sa tam 2 sliczne suczki (sa rowniez na stronie schroniska w galerii szczeniakow) wiec jakiegos malucha napewno uratujemy ... ale jakos cieszyc sie nie umie bo dobija mnie to wszystko :shake:

ide sobie stad (z dogo :sadCyber: )

Posted

Nie odbierają telefonu a kierowniczki nie chce nękać na komórce bo jeszcze sie hmmmm......... obrazi!
O 8 rano z nimi pogadam i poprosze o przetrzymanie psa. 2 x juz tak robili ze trzymali psiaka przez kilka dni aż sie znalazł transport. Do hoteliku go nie wezmą nasze zaprzyjaźnione psie haty bo nie ma skończonego roku - a to wymóg.

MOz e nie odmówią. Transport moze zrobić Meggie - tak powiedziała jak wróci z ferii - czyli po niedzieli.