Tengusia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Kolezanka potwierdzila na 100% psiak ze schronu to Dzoj :placz: ilez zlosci moze sie zmiescic w moim malym cialku juz sama nie wiem ... skad tacy ludzie biora sie na naszym swiecie :angryy: skoro nie kochaja psow to poco je biora do domu :angryy: i jeszcze do tego napedzaja pseudohodowle .... :placz: Quote
basiagk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tengusiu może wpisz w tytuł że szukamy transportu? Z Chorzowa do Tarnowa według zumi.pl jest 167 km Quote
Basia i Barni Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 To na 100% ten pies :angryy: szlag by trafił szukamy transportu skąd by ewentualnie pies był zabierany z chorzowa do Tarnowa? przeliczcie km bedzie łatwiej poszukac osoby Quote
Tengusia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 fotki Dzoja mam dzieki kolezance ktora prosila mnie o pomoc w szukaniu mu domu ;) Quote
Basia i Barni Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no a te fotki z domu -to ta czarna nie jest zbytnio zadowolona :-/ Quote
Tengusia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Basia i Barni napisał(a):no a te fotki z domu -to ta czarna nie jest zbytnio zadowolona :-/ ja wcale sie nie zdziwie jak przyjdzie dzien ze i czarna zwana Jaga (Dżaga) tez wyleci z domu na bruk :shake: Quote
Basia i Barni Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dobrze Basiu ,że mały do ciebie jedzie - szkoda jego psychiki w schronisku - te psy i tak mają ciężko :placz: Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dla Mnie to też ten sam psiak ...o już doczytałam ze jednak na 100% ... W Rzeszowie jest teraz wystawa psów może ktoś w drodze na wystawę zabrałby malucha i ustawił sie z Basią do odbioru ..... mam zamrożony mózg i staram się myśleć ... a jeszcze Magda jeździła często z pracy na trasie Katowice Kraków :razz: Quote
fioneczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Tengusia'] fotki Dzoja mam dzieki kolezance ktora prosila mnie o pomoc w szukaniu mu domu ;) oooo mamciu jakie on ma uszęta .... tylko kochać i kochać a tą bandę bezmózgich istot to ......... :angryy: Quote
Basia i Barni Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 jest cudny - a oni są przykładem typowego debilizmu . Taki typ "wyżej dupe ma niż sra" to norma. Quote
basiagk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cioteczki pilna sprawa! rozmawiałam z Tengusia i nie zarezerwują w schronie psiaka do czasu zorganizowania transportu Dżoja, także każdy może go sobie wziąć ze schronu i nic na to nie zrobimy. Dlatego trzeba zorganizować transport jak najszybciej! Może ktoś by go przetrzymał na kilka dni?:modla: Quote
Basia i Barni Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 policzcie ile jest km od chorzowa do tarnowa- moze coś poszukam Quote
basiagk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Według zumi.pl z Chorzowa do Tarnowa jest 167 km. Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial]Czyli obiecanki macanki :angryy: pani ze schronu w Chorzowie pewnie liczyła na jakieś gratisy albo co ...:mad:tak jakby nie można było rezerwacji zrobić ... w końcu jako tako to powinien mieć kwarantanne jak zgarnięty z ulicy ...juz mi sie ten Chorzów nie podoba Tenqusiu , pytałaś o trasę Magdę ?? Amikat wie o którą mi chodzi tą z rokiem urodzenia :p[/FONT] Quote
Tengusia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 a wiec jak Basia pisala psa nam nie zarezerwuja, malo tego odnioslam dzisiaj bardzo niemile wrazenie jakby pani miala do mnie duze pretenesje o to co stalo sie psu, dzwoniac dzisiaj do schronu przekazalam ze kolezanka nie chce podac danych osobowych szwagierki (szwarga) na co ona z duzym wyrzutem jak to tak, przeciez trzeba wyciagnac konsekwencje i wogole, na co ja spokojnie ze nic na to poradzic nie moge skoro tych danych nie chca mi dac ... po czym pani chwile pomyslala i powiedziala czy ta kolezanka sumienia nie ma ?(czy cos w tym stylu) - naprawde uwierzcie mi poczulam ze ona nie wierzy ze to kolezanka i sadzi ze to moja szwagierka :angryy: szlag mnie trafia i wyc mi sie chce bo znowu dostaje po du*pie tylko dlatego ze chcialam pomoc .... tak jak pisala Basia pies nie bedzie zarezerwowany, powod - szczeniak to miejsce dla kolejnego psa jak pojdzie, ech :placz: jesli bede miec transport a szczeniak jeszcze tam bedzie wydadza mi go bez problemu takze liczy sie teraz czas !!! oprocz Dzoja sa tam 2 sliczne suczki (sa rowniez na stronie schroniska w galerii szczeniakow) wiec jakiegos malucha napewno uratujemy ... ale jakos cieszyc sie nie umie bo dobija mnie to wszystko :shake: ide sobie stad (z dogo :sadCyber: ) Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nie dobrze :shake: Najgorzej jak jest DT a nie ma transportu- taki bezsilny sie człowiek czuje :placz: Quote
basiagk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ludzie pomóżcie mi pomóc!!!:placz::placz::placz: Może ktoś mógłby psiaka przetrzymać na kilka dni, do soboty:modla: Quote
agaga21 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a może wsiąść w pociąg i przewieźć psiaka...? Quote
basiagk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Agaga właśnie o to chodzi! Żeby go ktoś wziął, może być też pociąg. Choćby tylko do Krakowa! Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='amikat']Spróbuje pomóc. Dzwonie do chorzowa[/quote] :kciuki:...... Quote
amikat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nie odbierają telefonu a kierowniczki nie chce nękać na komórce bo jeszcze sie hmmmm......... obrazi! O 8 rano z nimi pogadam i poprosze o przetrzymanie psa. 2 x juz tak robili ze trzymali psiaka przez kilka dni aż sie znalazł transport. Do hoteliku go nie wezmą nasze zaprzyjaźnione psie haty bo nie ma skończonego roku - a to wymóg. MOz e nie odmówią. Transport moze zrobić Meggie - tak powiedziała jak wróci z ferii - czyli po niedzieli. Quote
Recommended Posts