Jump to content
Dogomania

[Chorzów] Alfi mial szczescie, Dzaga ... mam nadzieje ale wiary mi brak!!!

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amikat napisał(a):
DOMEK sprawdzony w TYCHACH!!!!!!
SUPER domek dla Alfika!!!!! Dziękuję Grażynce ze jej sie chciało pojechać!

Alfi pojedzie do domu chyba w niedzielę!!!!!

:multi::multi::multi:

Posted

Anetko, Alfi jedzie jutro czyli w sobotę.

Alfi dziś wcześnie rano wyszedł sie wysikać i stwierdził że pogoda mu nie pasuje i nie wychodzi od siebie do tej pory. Ciepluch się z niego zrobił:evil_lol:. Mam nadzieje, że w nowym domku też będzie mu tak dobrze jak u cioci Basi.:nerwy:

Posted

basiagk napisał(a):
Nikt sie moim Alfim nie zachwyca!!!:placz:

A jutro sobie jedzie i jest mi baaaaaardzo smutno:placz::placz::placz:
teraz tak słodko chrapie ten huragan jeden:placz:

a ta znowu marudzi :mad:

piekny Alfi piekny oj zobaczysz ze Abra bedzie za nim tesknic :diabloti:

Posted

Basiu kochana - to że dałaś mu tymczas to najwiekszy wkłąd w nowy dom..... gdybyś go nie przygarnęła zamarzł by w tym schronie...
Jest świetny wyjątkowy i myśle ze ten domek będzie go kochał tak mocno jak TY!!!!!!!

Pamietaj ze to co myślisz determinuje rzeczywistość ! Myśl ma moc stwórczą. Myśl, że to najlepszy domek na swiecie!

Posted

Anetko Ty to jest jak.:lilangel:.................. Dziękuję Ci:Rose::calus:

Ja melduję, że Alfiego zawiozłam ale mimo Happy Endu jest mi bardzo źle bez niego:placz::placz::placz:
Teraz zmykam bo jest mi smutno i jestem wykończona po tej podróży w śnieżycę.:sad:
Jutro postaram sie więcej napisać....eh

Posted

no marudera, marudera....:oops:
Wlaśnie rozmawiałam z właścicielką Alfiego i wszystko jest ok. Tylko sika skubaniec ale daja radę. Bardzo lubi spać przy piecyku. Mąż się cieszy że w końcu nie jest w domu jedynym facetem w domu. Domowa suczka psotka radzi sobie z małym, czasami warknie ale jedzą razemz miski:p Dziś idą do weterynarza ściągnąć szwy. Alfi ma kolege do szaleństw na podwórku więc potem jest zmęczony i spi przy piecu, albo na legowisku, albo na kanapie:loveu:

A jesli chodzi o mnie to przezyłam to niewiarygodnie! Jakbym swojego psa gdzieś oddała ale teraz już mi lepiej. Potem będą fotki.