agaga21 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Tengusia']no i stalo sie ... kur*wa mac :angryy::angryy::angryy: dostalam dzisiaj wiadomosc na gadulcu od bylej wlasciciekli Alfiego teraz tylko odliczac minuty, godziny moze dni az suka znajdzie sie na bruku tak jak Alfi :angryy::angryy::angryy: oooo, *****! tyle jestem w stanie teraz powiedziec... Quote
andzia69 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Tengusia - a w fundacji nie mają kennela? każda fundacja powinna posiadać kennel...tak myślę....to czasem naprawdę bardzo przydatne "urządzenie"... a czemu suka musi siedzieć w klatce? Quote
jotka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Tengusiu, dobrze będzie. Karma i sterylka osiagalne niemalże od reki, klatka też się w końcu znajdzie. Quote
Tengusia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ................................ Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Tengusiu ....ty Psiowski jAniołku :calus: Quote
Tengusia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 akcja jest odwolana ... zarzucono mi wyrywanie zdan z kontekstu wiec usuwam to co napisalam bo poprosto brak mi juz sil na walke z ignorancja i zlym traktowaniem zwierzat ... dla mnie juz fakt checi oddania psa (pomine fakt pozbycia sie szczeniaka i skazania go na schronisko) jest zlym traktowaniem ... pozwole sobie zacytowac z jednego muzycznego kawalka to nie przedmiot nie piep**ona zabawka to nie jakiś tam robot czy plastikowa lalka ma duszę jak wy czuje i rozumie tekst dotyczy dzieci ale tak samo moim zdaniem odnosi sie do zwierzat ktore sa rownie bezbronne rownie od nas zalezne ... Quote
Tengusia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 dostalam wiadomosc ze suka zostaje u wlascicieli i jesli beda chcieli ja oddac beda szukac jej domu na wlasna reke ... PROSZE O ZAMKNIECIE WATKU !!! Quote
amikat Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 kolejni DEBILE...... :shake: Biedny pies.... ciekawe do którego schronu trafi.... Wyrzucą ją pewnie tak skutecznie ze nikt się nie zorientuje.:placz: Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 masakra z takimi parapetami :mad: Tengusiu ...głowa do góry Quote
basiagk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Amikat daj znać czy pewne, że schron wysłał książeczkę Alfiego. A z wieści od Alfiego: Wszystko pieknie i ładnie ale mały posikuje, ostatnio zdarzyło mu się zrobić siku w łózku. Pani chce pampersy kupić. Ale na poważnie. Chyba mały ma cos z pęcherzem. Dlatego książeczka jest potrzena właścicielce bo chce iśc do weta. A to Alfi vel Tofik z Wiki Ps. Jest możliwe, że przy kastracji mogli cos uszkodzić w układzie moczowym? Quote
an1a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jeśli jest młody i do tej pory nie został całkowicie nauczony czystości, to posikiwanie jest w miarę normalne, bo nie wie do końca, że trzeba "pomimo wszystko" trzymać i wołać jak ciśnie :razz: Wątpię, żeby przy kastracji mogło zostać coś uszkodzone, cięcia są raczej płytkie.. Chociaż też zależy jak zostały wykonane. Quote
agaga21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 może ma tylko przeziębiony pęcherz.mam nadzieję ze to "tylko"to. a psiaczek chyba nam już troszkę zmężniał! widać ze kocha swoją małą pańcię:evil_lol: Quote
basiagk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Seria zdjęć Tofika z Panią:loveu: Moje ulubione:loveu::loveu::loveu: Quote
basiagk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 No cioteczki walą tu drzwiami i oknami żeby skomentować żywot Alfiego:shake: Chyba przestanę się starać......:chaos: i fotki Alfiego zatrzymam tylko dla siebie:hmmmm: Quote
agaga21 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 tofik ma zabójcze spojrzenie "spodełba" -nic tylko kochać! Quote
bonsai_88 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A co jeśli ja lubię na foteczki popatrzeć, ale rzadko komentuję :placz:... chcesz mi fotki zabrać? A kto go na własnych kolanach do Krakowa przywiózł, własnymi oczami patrzył, jak mały zasikuje cały wagon [tak, nie wytrzymał i zasikał... a ja żadnego papieru nie miałam :diabloti:] Quote
basiagk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 basiagk napisał(a):Anetko czy książeczka zdrowia wysłana? Ponawiam powyższe pytanie. Wysłałam na fundacje umowę adopcyjną Alfiego listem poleconym. Quote
basiagk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sorry za offa ale nie kupujcie w w sklepie internetowym Karusek! Fatalna obsługa, nierzetelna informacja do tego centusie:roll: Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 basiagk napisał(a):Sorry za offa ale nie kupujcie w w sklepie internetowym Karusek! Fatalna obsługa, nierzetelna informacja do tego centusie:roll: :shake: nie kupuję ani u nich ani w Krakwecie http://img255.imageshack.us/img255/3584/tofikijaq.jpg koffam ciem pańcia:p Quote
basiagk Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Hej! Cioteczki.Czy była wizyta poadopcyjna? Może warto zrobić? Jak z książeczką zdrowia małego? Quote
Recommended Posts