Jump to content
Dogomania

[Chorzów] Alfi mial szczescie, Dzaga ... mam nadzieje ale wiary mi brak!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']no i stalo sie ... kur*wa mac :angryy::angryy::angryy: dostalam dzisiaj wiadomosc na gadulcu od bylej wlasciciekli Alfiego

teraz tylko odliczac minuty, godziny moze dni az suka znajdzie sie na bruku tak jak Alfi :angryy::angryy::angryy:

oooo, *****!

tyle jestem w stanie teraz powiedziec...

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia - a w fundacji nie mają kennela? każda fundacja powinna posiadać kennel...tak myślę....to czasem naprawdę bardzo przydatne "urządzenie"...
a czemu suka musi siedzieć w klatce?

Posted

akcja jest odwolana ...

zarzucono mi wyrywanie zdan z kontekstu wiec usuwam to co napisalam bo poprosto brak mi juz sil na walke z ignorancja i zlym traktowaniem zwierzat ... dla mnie juz fakt checi oddania psa (pomine fakt pozbycia sie szczeniaka i skazania go na schronisko) jest zlym traktowaniem ...

pozwole sobie zacytowac z jednego muzycznego kawalka

to nie przedmiot nie piep**ona zabawka
to nie jakiś tam robot czy plastikowa lalka
ma duszę jak wy czuje i rozumie

tekst dotyczy dzieci ale tak samo moim zdaniem odnosi sie do zwierzat ktore sa rownie bezbronne rownie od nas zalezne ...

Posted

kolejni DEBILE...... :shake:
Biedny pies.... ciekawe do którego schronu trafi.... Wyrzucą ją pewnie tak skutecznie ze nikt się nie zorientuje.:placz:

Posted

Amikat daj znać czy pewne, że schron wysłał książeczkę Alfiego.

A z wieści od Alfiego:
Wszystko pieknie i ładnie ale mały posikuje, ostatnio zdarzyło mu się zrobić siku w łózku. Pani chce pampersy kupić. Ale na poważnie. Chyba mały ma cos z pęcherzem. Dlatego książeczka jest potrzena właścicielce bo chce iśc do weta.

A to Alfi vel Tofik z Wiki

Ps. Jest możliwe, że przy kastracji mogli cos uszkodzić w układzie moczowym?

Posted

Jeśli jest młody i do tej pory nie został całkowicie nauczony czystości, to posikiwanie jest w miarę normalne, bo nie wie do końca, że trzeba "pomimo wszystko" trzymać i wołać jak ciśnie :razz:
Wątpię, żeby przy kastracji mogło zostać coś uszkodzone, cięcia są raczej płytkie.. Chociaż też zależy jak zostały wykonane.

Posted

może ma tylko przeziębiony pęcherz.mam nadzieję ze to "tylko"to.

a psiaczek chyba nam już troszkę zmężniał!
widać ze kocha swoją małą pańcię:evil_lol:

Posted

No cioteczki walą tu drzwiami i oknami żeby skomentować żywot Alfiego:shake: Chyba przestanę się starać......:chaos: i fotki Alfiego zatrzymam tylko dla siebie:hmmmm:

Posted

A co jeśli ja lubię na foteczki popatrzeć, ale rzadko komentuję :placz:... chcesz mi fotki zabrać? A kto go na własnych kolanach do Krakowa przywiózł, własnymi oczami patrzył, jak mały zasikuje cały wagon [tak, nie wytrzymał i zasikał... a ja żadnego papieru nie miałam :diabloti:]

• 2 months later...