Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DO uśpienia przyniesiono cztery 3 dniowe maleństwa...

Wetka ich nie uśpiła, wzięła do siebie... ale jej suki zrobiły w domu straszny sajgon, maluchy nie mogą tam zostać.

Jeśli szybko nie znajdzie się jakaś karmiąca suka, albo osobą chętna na odchowanie (chociaż jednego), to zostaną uśpione :-(

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mało siedzę na dogo i nie znam za bardzo ludzi z Sosnowca udzielających się tutaj. Do znajomych już porozsyłałam.

Czemu ich nie uśpiła? Myślę, że to ona musiałaby odpowiedzieć na to pytanie, nie będę tego za nią robić.

Posted

Nie znam karmiącej suki, ale roześlę po okolicy, może ktoś ma. Niemniej musi miec zapewnienie, ze po odkarmieniu nie zostanie z kolejnymi szczeniętami.

Posted

Nie rozumiem dlaczego wetka ich nie uśpiła, to naprawdę, choć okrutne, byłoby najlepszym wyjściem.

Hmmm i wydaje mi się, że wet chyba ma najlepsze rozeznanie co do tego, czy są w okolicy jakieś karmiące suki?

Posted

Nie rozumiem dlaczego wetka ich nie uśpiła, to naprawdę, choć okrutne, byłoby najlepszym wyjściem.

Też sie nad tym zastanawiam.
Jeśli nic sie nie znajdzie i byłby transport możecie na mnie liczyć.
Trzymam kciuki za maluchy;)

Posted

Bardzo chcę pomóc chociaz jednemu.. Ale jest jeden duzy problem, 9 lutego wracam do szkoły po feriach i wtedy nie bedzie mnie w domu 10 godzin od pon do pt.. :-(

Posted

Mamy karmiaca sunie, ale niestety na drugim koncu Polski:placz:
Jesli by ktos jechal, czy pomogl w transporcie, w kazdej chwili mozemy je wziasc. Tylko one takie maciupkie. :placz:
A moze Bianka z Wroclawia? Tyle juz maluchow odchowala.