Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']

tym razem się nie położył ;)

to niemożliwe!!!...z własnego doświadczenia wiem,że musiało się coś stać,że się nie zanurzył..Ha ha,.Darka...pewnie wlączyłaś wszystkie swoje decybele...

Posted

A gdzie tam, czaiłam się z aparatem żeby zrobić zdjęcie pod tytułem: "Tradycji musi stać się zadość", a ten skubaniec akurat wtedy stwierdził, że się pluskać nie będzie ;)

Posted

Darianna napisał(a):
wiadomo, trzeba odreagować bycie wybitnie czystym - piszemy sie na bieganko :D

Bardzo mi przykro z powodu straty Presto, niecały miesiąc temu podziwiałam was z poza ringu w Poznaniu. Trudno mi uwierzyć w tak wielką niesprawiedliwość losu.
Mam nadzieję że mały Arislandek wypełni pustkę jaka powstała po jego poprzedniku. Jeśli jest podobny do swego kolegi z hodowli- Bluesa vel Hey Jude, a pewnie jest, doskonale wypełni czas i odciągnie myśli od tragedii jaka Cię spotkała. Wszystkiego najlepszego Dorota i Blues

Posted

Karmelek tak jak Brando w jego wieku ma zwykle minke młodego, zatroskanego stworzonka ;) Ten typ już tak ma :)

A my dziś penetrowaliśmy nowe tereny, płoszyliśmy nowe bażanty, błoto i obornik lały się strumieniami... Niebawem fotorelacja, dziękujemy wszystkim, którzy nas odwiedzają ;)

Posted

Oh wybornie!! Zimowe maseczki na włos ..mmmm..nic tak nie odżywia jak NATURAL SUBSTANCES znalezione i nałożone osobiście od czubka noska po najmnijeszy pazurek lewego łapiszona:)
Wszelkie specyfiki w stylu PROFESSIONNAL LINE za grube 'money' niech się schowają!
Bagienka, błotka, oborniki, sadzawki, kałuże - których nie omijają łapy ani małe ani duże - drżyjcie nadchodzimy dwa Darusiowe cukiereczki :evil_lol:

Czekamy na tę fotorelację z grudniowego SPA w plenerze:cool3:!!

Posted

marciaaa napisał(a):
Oh wybornie!! Zimowe maseczki na włos ..mmmm..nic tak nie odżywia jak NATURAL SUBSTANCES znalezione i nałożone osobiście od czubka noska po najmnijeszy pazurek lewego łapiszona:)
Wszelkie specyfiki w stylu PROFESSIONNAL LINE za grube 'money' niech się schowają!
Bagienka, błotka, oborniki, sadzawki, kałuże - których nie omijają łapy ani małe ani duże - drżyjcie nadchodzimy dwa Darusiowe cukiereczki :evil_lol:

Czekamy na tę fotorelację z grudniowego SPA w plenerze:cool3:!!

komentarz boski...świetny...jak ulał trafiony w sedno...

Posted

spotkaliśmy wielkie zielone coś

Lokis poszedł na pierwszy ogień

i co, można podejść?

hmm, chyba jest ok...

i co młody, dajesz radę?

Brando też sprawdzał...

Tam nad jeziorem jakiś dowcipniś stwierdził, że wystraszy nam psiaki petardą. Miał pecha, trafił na myśliwskie, którym huk niestraszny, a młody dzięki niemu zdał pomyślnie pierwszą próbę strzału ;)