Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AlaŚ napisał(a):
marciaaa - świetny komentarz :evil_lol: Ty to chyba ksiązki piszesz w wolnych chwilach :razz:
A co do Portka i jego portków, to tak szczerze się przyznam, że mój Roni też by spierdzielal co sił w nogach na widok tego zielonego :lol: Roni to boi się nawet zbyt dużego kosza na śmieci, stanie i ani rusz dalej iść :mad:
Kilka osób mówiło mi, że setery to są takie cykory, ale po Brando i Karmelku tego nie widać :diabloti:

Dzięki AlaŚ:) Hehe Tak, mój Portek zdecydowanie by miał cykora i dokładnie jak Twój Roni - stanąłby jak słup soli i żadna siła go nie ruszy (hinoza jak w przyp. tego krokodyla hih:p ) no chyba ze Pańcia sama najpierw podejdzie!
Komiczny jest! Przerabiamy na spacerach a to motor (dziwny? dziwny..), samochód przy drodze (dziwny? dziwny..), czlowiek z lasu (dziwny? dziiiiwnyyyy..)
Ten mój gordoniasek baaardzooo zachowawczy jest - popatrzy, postoi, krok do przodu dwa do tyłu, potem zlustruje sytuację czy dalej iść i czy NIC nie zagraża czy spylać i schować się jak trusia za nogami 'bodyguarda' czyli np. mnie :))
Artyście komediowi nieprzeciętni!

Posted

[quote name='marciaaa']Dzięki AlaŚ:) Hehe Tak, mój Portek zdecydowanie by miał cykora i dokładnie jak Twój Roni - stanąłby jak słup soli i żadna siła go nie ruszy (hinoza jak w przyp. tego krokodyla hih:p ) no chyba ze Pańcia sama najpierw podejdzie!
Komiczny jest! Przerabiamy na spacerach a to motor (dziwny? dziwny..), samochód przy drodze (dziwny? dziwny..), czlowiek z lasu (dziwny? dziiiiwnyyyy..)
Ten mój gordoniasek baaardzooo zachowawczy jest - popatrzy, postoi, krok do przodu dwa do tyłu, potem zlustruje sytuację czy dalej iść i czy NIC nie zagraża czy spylać i schować się jak trusia za nogami 'bodyguarda' czyli np. mnie :))
Artyście komediowi nieprzeciętni![/QUOTE]

A skąd ja to znam? Tylko, ze mój udaje odważnego:D Czyli by mógłby zacząć szczekać,albo się do niego podkradać,nie daj boże bym wtedy klasnęła jakos głośno czy coś takiego to sobie mogę wyobrazić jak by za nogi uciekał i z tamta szczekał:D Coś w rodzaju "Pańcia mnie obroni wiec mogę zaczepiać"xD

Posted

No jak można psa męczyć czapką mikołajkową :-)

My kiedys chcieliśmy zrobić Joko fotkę w stylu Williama Wegmana - na jakiś konkurs, ale nie dała się "spajacować" :-)