Darianna Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Żeby minął szybko i bezboleśnie ;) Boshhh... 8h w pracy przede mną... Quote
AngelsDream Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Fajnie się razem bawią, chociaż dla mnie to nadal subtelne metody. :] Quote
McDzik Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 hahaha http://img682.imageshack.us/img682/7286/p1270158.jpg nie no wcale nie zrobili bałaganu :D Rozkoszniaki :loveu: A to foto jak śpią... fajnie widac roznice kolorów :) Karmel taki rzeczywiscie..karmelowy xD Quote
Darianna Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Ja im specjalnie podrzucam prasę (przeczytaną), niepotrzebne kartony, plastikowe butelki - niech się wyżywają na nich a nie na meblach lub moich rzeczach ;) A ze potem jest sprzątanie, no trudno, trzeba z tym żyć ;) Zresztą z ręką na sercu - ja sprzątam tylko dwa razy w tyg. W sobotę gruntowne porządki i w środę tylko zamiatanie podłogi. No, chyba że akurat wyjątkowo naniosą jakiegoś piachu czy co... Inaczej bym nic nie robiła tylko sprzątała :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Nie wiem co napisać ... wracam, wchodzę do Was i nie wierzę w to co czytam. Jest mi bardzo przykro :-( Bardzo dobrze, że zdecydowaliście się na nowego domownika, zajmuje Ci czas i odgania smutki. Jest uroczy :loveu: Trzymaj się kochana ... [/FONT] Quote
taxelina Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No wlasnie ja tez sie nie zabijam i sprzatam co 5 min.. Quote
AlaŚ Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Tak jest, mając w domu pieski musimy polubić maleńki bałaganik. Brudne podłogi już w parę minut po umyciu, ślady psich stóp na świeżo przebranej pościeli, piach na łóżku i wszędobylską sierść, zwłaszcza na talerzu teściowej, gdy wpadnie na niedzielny obiad :evil_lol: Quote
Darianna Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Dlatego nie zapraszam teściowej na obiady tylko idę sama do niej ;) Quote
AlaŚ Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A może by tak jakieś foteczki rudzielców? :razz: Quote
werbena520 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Brando...Karmelku-słodziaku......poszliście już spać????... Quote
Darianna Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Powiedzmy ;) Ale zdjęcia ewentualne dopiero jutro. Pozdrawiamy :D Quote
McDzik Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja muszę ciagle schody odkurzać, bo pomiędzy schodkami zalega zawsze tona kłaczków-on po schodach ciągle jak wariat biega do okna na parapecie i czai za czymś ciekawym :D Takze te wszystkie szczelinki miedzy schodkami etc co chwila są do akcji:odkruzacz :) No ale tak to już jest :) wolę to niz brak psa, naprawde nie wyobrażam sobie już swojego życia bez szczekającego czworonoga... jak odeszła moja pierwsza sunia [*] to w domu było tak pusto i cicho, że szło zwariować :( a teraz jest cyrk , a ja bym chętnie ten cyrk podwoiła jakimś tybetańskim towarzyszem jeszcze :D Quote
McDzik Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Darianna napisał(a):McDzik - do dzieła zatem! :D haa...mam tyle upatrzonych mozliwosci, ale wszystkie za morzem... xD Musiałabym zarobić kilka tysi , bo nikt mi tu nie fundnie, w tym domu są sami anty-kynologiczni zdrajcy :P Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam na świeże fotki rudzielców ale nie ma :placz: Cóż, przyjdę później ;) [/FONT] Quote
Darianna Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Dopiero wróciliśmy ze spaceru po polach. Psiury jedzą, ja zjeść muszę i zaraz obczaję, co mi się udało wyłapać aparatem - bo pogoda taka se... Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Darianna napisał(a):Dopiero wróciliśmy ze spaceru po polach. Psiury jedzą, ja zjeść muszę i zaraz obczaję, co mi się udało wyłapać aparatem - bo pogoda taka se... [FONT=Comic Sans MS]Wierzymy w Ciebie ;) [/FONT] Quote
gossia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ma pani prześliczne Seterki.! <333 Kocham tą rasę ;] Sama mam Sunie Setera Irlandzkiego.. I pies który zawita do naszego domku kiedykolwiek to wiem że bd to Seter :) One są bardzo mądre i kochane.. Takie rudzielceee ^^ Całusy dla psiaków.! =*** Quote
Darianna Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Tylko nie pani, po prostu Daria ;) czas na foty z dziś, jakieś 40 fot czeka w kolejce ;) idziemy na spacerek! łapa w łapę... albo wrócę do Pańci ;) małe rude szalone trudna sztuka maskowania się w terenie... Quote
kajkoowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/5851/p1270218.jpg czym go nafaszerowalas?:evil_lol: Quote
Darianna Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 baw się! latające uszy powiedzieli siad... ...a ciastka nie dają... ... pieskie życie, nie ma co... Quote
AlaŚ Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Jak patrzę na Karmelka, to odżywają we mnie uczucia macierzyńskie i też chcę szczeniaczka :oops: Roni ma już 15 miesięcy, córka 17 lat, pora na następne maleństwo w domu :diabloti: Quote
Darianna Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Pańcia, daj spokój z tymi zdjęciami... Zobacz, Brando już daleko... Karmelowy portretowy... wilk i zając to co robimy? Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Młody jest śliczny, a jak dorośnie to będzie pięknym psem :loveu: Nie wiem, czy dobrze myślę ale mam wrażenie, że będzie potężniejszy od Brando. W każdym razie jak już kilka razy pisałam piękne masz dzieci ;) I nie ograniczaj się w kwestii zdjęć :evil_lol: [/FONT] Quote
Darianna Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 to my idziemy! Pańcia, Ty nie idziesz? Brando poluje... ... Karmel kibicuje duet rudych Quote
Recommended Posts