Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja im specjalnie podrzucam prasę (przeczytaną), niepotrzebne kartony, plastikowe butelki - niech się wyżywają na nich a nie na meblach lub moich rzeczach ;) A ze potem jest sprzątanie, no trudno, trzeba z tym żyć ;)

Zresztą z ręką na sercu - ja sprzątam tylko dwa razy w tyg. W sobotę gruntowne porządki i w środę tylko zamiatanie podłogi. No, chyba że akurat wyjątkowo naniosą jakiegoś piachu czy co... Inaczej bym nic nie robiła tylko sprzątała :D

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Nie wiem co napisać ... wracam, wchodzę do Was i nie wierzę w to co czytam. Jest mi bardzo przykro :-(

Bardzo dobrze, że zdecydowaliście się na nowego domownika, zajmuje Ci czas i odgania smutki.

Jest uroczy :loveu:

Trzymaj się kochana ...
[/FONT]

Posted

Tak jest, mając w domu pieski musimy polubić maleńki bałaganik.
Brudne podłogi już w parę minut po umyciu, ślady psich stóp na świeżo przebranej pościeli,
piach na łóżku i wszędobylską sierść, zwłaszcza na talerzu teściowej, gdy wpadnie na niedzielny obiad :evil_lol:

Posted

Ja muszę ciagle schody odkurzać, bo pomiędzy schodkami zalega zawsze tona kłaczków-on po schodach ciągle jak wariat biega do okna na parapecie i czai za czymś ciekawym :D Takze te wszystkie szczelinki miedzy schodkami etc co chwila są do akcji:odkruzacz :)
No ale tak to już jest :) wolę to niz brak psa, naprawde nie wyobrażam sobie już swojego życia bez szczekającego czworonoga... jak odeszła moja pierwsza sunia [*] to w domu było tak pusto i cicho, że szło zwariować :( a teraz jest cyrk , a ja bym chętnie ten cyrk podwoiła jakimś tybetańskim towarzyszem jeszcze :D

Posted

Darianna napisał(a):
McDzik - do dzieła zatem! :D

haa...mam tyle upatrzonych mozliwosci, ale wszystkie za morzem... xD
Musiałabym zarobić kilka tysi , bo nikt mi tu nie fundnie, w tym domu są sami anty-kynologiczni zdrajcy :P

Posted

Ma pani prześliczne Seterki.! <333
Kocham tą rasę ;] Sama mam Sunie Setera Irlandzkiego..
I pies który zawita do naszego domku kiedykolwiek to wiem że bd to Seter :)
One są bardzo mądre i kochane.. Takie rudzielceee ^^
Całusy dla psiaków.! =***

Posted

Tylko nie pani, po prostu Daria ;)

czas na foty z dziś, jakieś 40 fot czeka w kolejce ;)

idziemy na spacerek!

łapa w łapę...

albo wrócę do Pańci ;)

małe rude szalone

trudna sztuka maskowania się w terenie...

Posted

Jak patrzę na Karmelka, to odżywają we mnie uczucia macierzyńskie i też chcę szczeniaczka :oops:
Roni ma już 15 miesięcy, córka 17 lat, pora na następne maleństwo w domu :diabloti:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Młody jest śliczny, a jak dorośnie to będzie pięknym psem :loveu:

Nie wiem, czy dobrze myślę ale mam wrażenie, że będzie potężniejszy od Brando. W każdym razie jak już kilka razy pisałam piękne masz dzieci ;)

I nie ograniczaj się w kwestii zdjęć :evil_lol:
[/FONT]