Freya73 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Cyganek to bardzo zywiolowy chlopak. Zastanawiam sie kiedy ktos go zauwazy? Quote
Dark Lord Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 On tu wcale nie wygląda na takiego co to kłapie zębami na każdego:evil_lol:, uśmięchnięty, zadowolony psiak i śmiga na wszystkich łapkach.:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Dark Lord']On tu wcale nie wygląda na takiego co to kłapie zębami na każdego:evil_lol:, uśmięchnięty, zadowolony psiak i śmiga na wszystkich łapkach.:loveu:[/QUOTE] o nie nie na każdego :cool3::lol: kiedy ja go głaskałam ani razu mnie nie kłapnął :multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dark Lord Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 No to świetnie, może powoli wyjdzie z traumy.Wrzuciłam go na cafeanimal.pl i wysłałam ponownie ogłoszenia do gazet: Wrocławskiej i Wyborczej.Może wkońcu się ktoś Cygankiem zainteresuje. Quote
marysia55 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Cyganek, niestrudzenie szukamy Ci domku :loveu: Quote
bagulek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Cyganku biegnij na pierwszą :) :Dog_run: pozdrowienia dla wiernych kibiców cygusiowego domku :) Quote
Freya73 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czesc Cygan, co u ciebie slychac przystojniaku?:cool3: Quote
Chikinchan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Po takim filmiku od razu cieplej się robi na sercu :p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a jeszcze bardziej "cieplej na sercu" by sie zrobiło gdyby Cyguś znalazł domek więc szybciutko biegniemy po domek :):milti: Quote
ab-agnieszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 No oby ten domek sie znalazl. Cygan juz pol roku na niego czeka:shake: Quote
Ajula Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jakos długo to trwa niestety takie miał chłopak szczeście, że został uratowany tylko tego domku jakos nie widać :placz: Quote
gosiulaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Ajula']jakos długo to trwa niestety takie miał chłopak szczeście, że został uratowany tylko tego domku jakos nie widać :placz:[/QUOTE] Ehhh... no szczęścia miał wiele... A gdzie ten domek to ja też nie wiem :shake: Takie ładne psisko... :placz: Quote
epe Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Cyganku! Jak to dobrze,że mądra Pani kierownik nie oddała Cię na niewiadomy los do Niemiec! Długo czekasz na domek,ale napewno się doczekasz- jak skatowany Piano! Czekasz może nie w luksusach,ale za to wśród kochających,opiekuńczych ludzi:loveu: A mogło być tak: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/raj-dla-psow-w-niemczech-141436/[/URL] Quote
majqa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='epe'](...) Czekasz może nie w luksusach,ale za to wśród kochających,opiekuńczych ludzi:loveu: (...) [URL="http://"][/URL][/quote] W porównaniu z tym, co miał, teraz i tak ma luksus. :lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='epe']Cyganku! Jak to dobrze,że mądra Pani kierownik nie oddała Cię na niewiadomy los do Niemiec! Długo czekasz na domek,ale napewno się doczekasz- jak skatowany Piano! Czekasz może nie w luksusach,ale za to wśród kochających,opiekuńczych ludzi:loveu: A mogło być tak: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/raj-dla-psow-w-niemczech-141436/[/URL][/quote] [B]Epe[/B], ten link mi się nie otwiera... :roll: Też myślę, że Cyganek doczeka się kochającego domku tak, jak Pianolek. :thumbs::thumbs: Quote
majuska Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='dana'][B]Epe[/B], ten link mi się nie otwiera... :roll: :thumbs::thumbs:[/quote] No ciekawe, raniutko mi się otwierał, a teraz też już nie:roll: Quote
epe Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dana! Mnie też przestał się otwierać:diabloti: To wklejam ten link,ostatni wpis Anetty- jeśli nie zniknie:mad: zawiera istotne info: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/co-powinnismy-wiedziec-wyadoptowujac-poza-granice-polski-89321/[/URL] Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='epe']Dana! Mnie też przestał się otwierać:diabloti: To wklejam ten link,ostatni wpis Anetty- jeśli nie zniknie:mad: zawiera istotne info: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/co-powinnismy-wiedziec-wyadoptowujac-poza-granice-polski-89321/[/URL][/quote] Przeczytałam, przechodzę na ten wątek, żeby nie offować u Cyganka. :oops: Quote
Ewelina.w38 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 no naprawdę, tyle szczescia w nieszczesciu a teraz tyle czekania:shake: Quote
Ajula Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 niestety niektóre psiaki mają szczęscie od razu znaleźć dom, a inne muszą długo czekać :placz: Quote
agat21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Cyganku, wciąż mocno trzymam kciuki, żebyś jeszcze zaznał własnego domku i kochającego człowieka.. wtedy to już by było najpiękniej Quote
nika28 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Cyganek tyle przeszedł, teraz czeka na kochający dom... :roll: Quote
Freya73 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Troche mnie nie bylo u Cygana i nic sie nie zmienilo, dlaczego? Dlaczego tak trudno o milosc dla tak doswiadczonego psa? Quote
monika083 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 czy Cygi ma aktualne allegro i ogloszenia ?? Quote
Recommended Posts