Edi100 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='bico']Piano, pieseczku trzymaj się! posyłam 50 zł, tylko tak mogę jakos pomóc:-([/quote] Bardzo dziękujemy. Quote
Edi100 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='bico']Piano, pieseczku trzymaj się! posyłam 50 zł, tylko tak mogę jakos pomóc:-([/quote] Bardzo dziękujemy! Quote
sonikowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='GoniaP']Wieści z kliniki powiały optymizmem! Zagrożenie życia Piano minęło :multi: Psiunio ma apetyt, jest silniejszy, próbuje nawet wstawać! Nawarczał na panią doktor przy czyszczeniu rany :loveu: Został odpchlony, bo miał milion pcheł, które nie dawały biedakowi spokoju! Rany wyglądają lepiej, widocznie antybiotyk zaczął działać, bo ropska jest już zdecydowanie mniej! :multi:[/quote] Yes, yes, yes!!! Kochany Pianiuś! Dobre psisko, tak się cieszę! Quote
orpha Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 super wieci , teraz to moze byc juz tylko lepiej !!! :multi: Quote
Poker Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='OLUTKA55']:cool1:tylko co dalej:cool1:[/quote] na razie cieszmy się z tego co jest, potem będziemy się martwić :evil_lol: Quote
Edi100 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='GoniaP']Wieści z kliniki powiały optymizmem! Zagrożenie życia Piano minęło :multi: Psiunio ma apetyt, jest silniejszy, próbuje nawet wstawać! Nawarczał na panią doktor przy czyszczeniu rany :loveu: Został odpchlony, bo miał milion pcheł, które nie dawały biedakowi spokoju! Rany wyglądają lepiej, widocznie antybiotyk zaczął działać, bo ropska jest już zdecydowanie mniej! :multi:[/quote] Dzielny Piano:multi::multi::multi::loveu:No i opieka wspaniala! Dziś po 15.00, przyjdzie moja znajoma, która redaguje gazetę. Wszystko jej opowiem i pokażę. Quote
gagata Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Co dalej? Zwyczajnie, będziemy mu szukać domu..Takiego prawdziwego,z kochającym człowiekiem... Chyba sa jeszcze takie? Quote
sonikowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='gagata']Co dalej? Zwyczajnie, będziemy mu szukać domu..Takiego prawdziwego,z kochającym człowiekiem... Chyba sa jeszcze takie?[/quote] Dokładnie. I musimy się wszystkie przyłożyć by był to domek bez pudła. Piana już nie stać na próbowanie.. Może jak się lepiej poczuje to jakaś gazeta z Poznania by o nim napisała? Quote
stonka1125 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 domek sie znajdzie,na pewno ,piano będzie szczęśliwy i kochany do końca życia.. Quote
kakadu Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 trzymam jeden kciuk za zdrowie pianusia, a drugi za to, zeby ktos sie skusil na te 1000 zlotych i podpieprzyl tego sukinsyna-sadyste; takie rzeczy nie dzieja sie bez swiadkow, tyle tylko ze swiadkowie nie reaguja; teraz beda mieli motywacje; swiadomosc, ze ktos, kto tak zmasakrowal to biedne zwierze, bezkarnie sobie chodzi po swiecie i moze robi to samo innym psom nie daje mi spokoju :angryy:; Quote
orpha Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nie ma opcji domek musi byc , wierze w to ze sie taki znajdzie Quote
Edi100 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Nadal prosimy o wsparcie grosikowe:( No i szikamy najpierw DT, domku jak Piano wydobrzeje. Quote
GoniaP Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Edi100']Nadal prosimy o wsparcie grosikowe:( No i szikamy najpierw DT, domku jak Piano wydobrzeje.[/quote] Ja myślę, że dla dobra Piano, powinniśmy przyjąć inną taktykę... Mianowicie, obecnie Piano przebywa w renomowanej klinice, wiadomo, przechodzi intensywne leczenie, i koszty tej kliniki będą duże. Myślałam zatem żeby, jak już nie będzie wymagał kroplówek a jedynie mniej inwazyjnych, codziennych zabiegów, żeby go przenieść do innej, mniejszej kliniki, gdzie również będzie miał zapewnioną opiekę i higieniczne warunki, ale koszty będą mniejsze. Obawiam się bowiem, biorąc pod uwagę słowa pani doktor, dom tymczasowy mógłby sobie nie poradzić z opieką nad nim... Quote
Edi100 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='GoniaP']Ja myślę, że dla dobra Piano, powinniśmy przyjąć inną taktykę... Mianowicie, obecnie Piano przebywa w renomowanej klinice, wiadomo, przechodzi intensywne leczenie, i koszty tej kliniki będą duże. Myślałam zatem żeby, jak już nie będzie wymagał kroplówek a jedynie mniej inwazyjnych, codziennych zabiegów, żeby go przenieść do innej, mniejszej kliniki, gdzie również będzie miał zapewnioną opiekę i higieniczne warunki, ale koszty będą mniejsze. Obawiam się bowiem, biorąc pod uwagę słowa pani doktor, dom tymczasowy mógłby sobie nie poradzić z opieką nad nim...[/quote] Goniu, masz rację. Jego "rekonwalescencja" potrwa jeszcze długo:( Bieduś kochany. Mam nadzieję że na wiosnę, będzie z radością szalał na trawce:loveu: Tak sobie wmawiam:p Quote
lucySxy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jest jakiś problem z kontem? wczoraj wysłałam troche pieniedzy,nie wiem czy doszły?(200 zl)Poza tym czy znane sa wstepne koszty zastosowanego leczenia?Mogę poprosic jeszcze znajomych, na pewno coś uzbieram. Quote
Edi100 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='lucySxy']Jest jakiś problem z kontem? wczoraj wysłałam troche pieniedzy,nie wiem czy doszły?(200 zl)Poza tym czy znane sa wstepne koszty zastosowanego leczenia?Mogę poprosic jeszcze znajomych, na pewno coś uzbieram.[/quote] Dziękujemy kochana jesteś!! W tej klinice ma byc do poniedzialku, potem pojedzie do innej. Także koszty będą niestety:( Rozmawiałam ze znajomą w sprawie gazety. Niestety wersja papierowa poszła do druku 20-tego, następne wydanie za miesiąc:( Znajoma postara się o artykuł w gazecie w wersji internetowej [URL="http://www.zmigrod.com.pl"]www.zmigrod.com.pl[/URL] Na plakaty nie bede chyba potrzebowac zgody, także dzis po pracy podrukuję plakaty, a jutro tez po pracy powywieszam. Bój się draniu:angryy:Kara cię nie minie za to co zrobiłeś Piano! Quote
rita60 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Tak sie ciesze malenki,ze czujesz sie juz lepiej:multi:jestes dzielny chłopczyk :multi: Quote
Saphira Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A może to jacyś sataniści :angryy::angryy::angryy: Quote
m_orsetti Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Proszę o kompletne dane do przelewu. Monika Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [B]Goniu[/B], tak jest prawidłowo jako całość? [B]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"[/B] [B]Oddział Poznań [/B] [B]Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.[/B] [B]ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola[/B] [B][COLOR=blue]80 1050 1924 1000 0023 0438 1029 z dopiskiem: "Na Piano".[/COLOR][/B] Quote
m_orsetti Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Posłałam 200zl. Przyglądam się wątkowi i kibicuję Psiaczkowi z całego serca. Wstydzę się, że jestem tego samego gatunku, co jego kat... Monika Quote
GoniaP Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='majqa'][B]Goniu[/B], tak jest prawidłowo jako całość? [B]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"[/B] [B]Oddział Poznań [/B] [B]Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.[/B] [B]ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola[/B] [B][COLOR=blue]80 1050 1924 1000 0023 0438 1029 z dopiskiem: "Na Piano".[/COLOR][/B][/quote] Bardzo poprawnie, dziękuję. Quote
m_orsetti Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='m_orsetti']Posłałam 200zl. Przyglądam się wątkowi i kibicuję Psiaczkowi z całego serca. Wstydzę się, że jestem tego samego gatunku, co jego kat... Monika[/quote] Jezu- na tym forum to jak w LOST- posty skaczą jak chcą... Mam nadzieję, że teraz pokaże się kolejno... Quote
sdal2 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ciarki przeszły mi po plecach, jak przeczytałam watek i jak sobie pomyslę że ten kat gdzies tam sobie zyje, je kolację z rodziną, a może w tym samym czasie robi to samo innemu psu. Takie cos nie powinno wyjśc z wiezienia do konca życia.Czymam kciuki za piano i podesle pare złotych , na leczenie, ale nie będą to duże pieniązki, gdyz na moim terenie tez jest kupę psiego nieszczęścia. Quote
Recommended Posts