Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feigned napisał(a):
szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi. :evil_lol:

haha:evil_lol::evil_lol:
jak mogłaś:eviltong::eviltong:
w sumie to wszystkie narzekają na brak chłopaków w klasie a ja jako jedyna mam ich aż za dużo:evil_lol::evil_lol:
dowiedz się:diabloti:

RCookie napisał(a):
Ada, Ty to tylko o jednym :diabloti:.

bo to jest podstawowa rzecz na którą sie patrzy:P

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Feigned napisał(a):
Ja też mogłam, ale i tak musiałam do miasta jechać to sprawdziłam :eviltong:
no i się nie dostałam do 6, gdyż ponieważ nie liczyli za zachowanie i zabrakło mi tych nieszczęsnych 4 pkt.
Także Iza i Aśka, spotkamy się we wrześniu :evil_lol:

heh, ja przez zachowanie tez sie nie dostałam tam, gdzie najbardziej chciałam iść, ale teraz jest fajnie.... :diabloti:

nie mogę się już doczekać spotkania :evil_lol:

a ten, a teraz przynajmniej będzie odremontowana szkoła, będą okna które mozna w każdej chwili otwierać i zamykać i nie będzie w salach wiatrów zimą i będą łazienki ludzkie - nowe kible, zamykające się drzwi i tym podobne :loveu:

Posted

akodirka napisał(a):

a ten, a teraz przynajmniej będzie odremontowana szkoła, będą okna które mozna w każdej chwili otwierać i zamykać i nie będzie w salach wiatrów zimą i będą łazienki ludzkie - nowe kible, zamykające się drzwi i tym podobne :loveu:

co nie Iza? :diabloti:

Posted

RCookie, ja bym wolała żeby było więcej dziewczyn, ale za to klasa fajna :cool3:

[quote name='akodirka']heh, ja przez zachowanie tez sie nie dostałam tam, gdzie najbardziej chciałam iść, ale teraz jest fajnie.... :diabloti:

nie mogę się już doczekać spotkania :evil_lol:

:cool3:

dla mnie to nie problem.
W mojej szkole byłej (:placz:) przez 2 lata okien nie było mozna otwierac a zima siedzielismy w kurtkach :diabloti: ale drzwi w lazienkach mielismy.. :evil_lol:

[quote name='Iza.']O jaaaa :multi::multi::multi:
Super :loveu::loveu::loveu:
Witaj na biol-chemie kochana :loveu::loveu:
Duzo pracy przed toba :diabloti:

jakie miłe powitanie. :loveu: :loveu::loveu:
już mi się tam podoba, hah :evil_lol::loveu::loveu:
ech, jakoś to będzie. :diabloti:
mam tylko nadzieję, że jakaś fajna klasa mi się trafi, jak na razie nie mam pojęcia kto będzie :eviltong: na nk tylko ja się zapisałam i moja kol. :evil_lol:

Iza, chce!!! :evil_lol: bo się nie zmienią raczej co nie ? :diabloti:

Posted

[quote name='Feigned']
dla mnie to nie problem.
W mojej szkole byłej (:placz:) przez 2 lata okien nie było mozna otwierac a zima siedzielismy w kurtkach :diabloti: ale drzwi w lazienkach mielismy.. :evil_lol:

jakie miłe powitanie. :loveu: :loveu::loveu:

Iza, chce!!! :evil_lol: bo się nie zmienią raczej co nie ? :diabloti:

to teraz luksusy będziesz miała :cool3: haha, drzwi u nas są, tzn. były, bo czy te napalone robole wstawią drzwi to już nie mam pojęcia, tylko zamyczek było brak :cool3:

bo Iza, chce książki opchnąć to dla tego taka miła, zobaczysz co to będzie w szkole... :shake: biedna... :diabloti:

a może ta kolezanka chce też kupić? :diabloti: tylko że nie mam książek od polaka, matmy, geografii, fizyki (ale i tak pewnie inna masz) :evil_lol: od angola się zmieniają napewno.

Posted

akodirka napisał(a):
to teraz luksusy będziesz miała :cool3: haha, drzwi u nas są, tzn. były, bo czy te napalone robole wstawią drzwi to już nie mam pojęcia, tylko zamyczek było brak :cool3:

bo Iza, chce książki opchnąć to dla tego taka miła, zobaczysz co to będzie w szkole... :shake: biedna... :diabloti:

a może ta kolezanka chce też kupić? :diabloti: tylko że nie mam książek od polaka, matmy, geografii, fizyki (ale i tak pewnie inna masz) :evil_lol: od angola się zmieniają napewno.

haha :evil_lol:
Iza, przyznaj się, taki był Twój zamiar? :mad:
mogę zapytać. ;p

Posted

akodirka napisał(a):
o, masz już nową koleżankę w klasie :eviltong:

dwie :lol:
jednej nie znam, a druga to kol. z zerówki :lol: z osiedla na którym mieszkałam :cool3: spoko, czyli 2 osoby na bank będę znała :evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):
Twoja klasa ma już nk? Moja jeszcze nie :lol:.

ma :cool3: znam jak na razie 3 osoby :evil_lol: i tak wogle to chyba 3 chłopaków u mnie w klasie będzie. :crazyeye:
to Ty załóż. :razz:

Izuuus napisał(a):
Hej :diabloti:
Jak tam moje yeti się czuje? :loveu:

heej :loveu:
bardzo dobrze :cool3: śpi teraz. Już normalnie biega, bez żadnego przysiadania :diabloti: od czasu do czasu przypomina sobie o szwie, ale to rzadko. :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
ma :cool3: znam jak na razie 3 osoby :evil_lol: i tak wogle to chyba 3 chłopaków u mnie w klasie będzie. :crazyeye:

haha:evil_lol::evil_lol: wiedziałam że mało chłopaków będzie:eviltong::eviltong:

Posted

Feigned napisał(a):
heej :loveu:
bardzo dobrze :cool3: śpi teraz. Już normalnie biega, bez żadnego przysiadania :diabloti: od czasu do czasu przypomina sobie o szwie, ale to rzadko. :cool3:

Bo Axel to bardzo odważny chłpczyk :loveu:

lee.. ja mam 6 chłopaków! :D:D

Posted

Sweet napisał(a):
haha:evil_lol::evil_lol: wiedziałam że mało chłopaków będzie:eviltong::eviltong:

buuu :placz:
:evil_lol:

Izuuus napisał(a):
Bo Axel to bardzo odważny chłpczyk :loveu:

lee.. ja mam 6 chłopaków! :D:D

taa.. a wspominałam o jego donośnym pisku kiedy wet robił mu zastrzyk ? :lol:
ale i tak jestem z niego dumna, bardzo dobrze to zniósł :loveu:
przynajmniej nie 3 :diabloti:

RCookie napisał(a):
Niech ktoś inny założy :lol:. Ciekawe czy w poniedziałek kogoś z mojej klasy spotkam.

też miałam takie podejście :lol: i kol. założyła :evil_lol:
już nawet mamy temat na forum, haha :diabloti:

Posted

Feigned napisał(a):
buuu :placz:
:evil_lol:

też miałam takie podejście :lol: i kol. założyła :evil_lol:
już nawet mamy temat na forum, haha :diabloti:

haha:diabloti::evil_lol:

haha:eviltong: u mnie chyba nikt by nie założył gdyby nie ja:eviltong: odnoszę wrażenie że nasi chłopacy boją sie nas 3 dziewczyn:evil_lol:
Widziałam bo byłam u ciebie:diabloti::evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
taa.. a wspominałam o jego donośnym pisku kiedy wet robił mu zastrzyk ? :lol:
ale i tak jestem z niego dumna, bardzo dobrze to zniósł :loveu:
przynajmniej nie 3 :diabloti:

Eee tam.. i tak odważny :loveu:
No nie 3.. ale w gim miałam 4 to wiesz:D