Sweet Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Feigned napisał(a):szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi. :evil_lol: haha:evil_lol::evil_lol: jak mogłaś:eviltong::eviltong: w sumie to wszystkie narzekają na brak chłopaków w klasie a ja jako jedyna mam ich aż za dużo:evil_lol::evil_lol: dowiedz się:diabloti: RCookie napisał(a):Ada, Ty to tylko o jednym :diabloti:. bo to jest podstawowa rzecz na którą sie patrzy:P Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 RCookie napisał(a):Ada, Ty to tylko o jednym :diabloti:. hahaha :evil_lol: Kaya, heeej ;d Quote
Illusion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja coś czuję, że do klasy, do której chciałabym się przenieść będzie więcej dziewczyn :roll:, ale ta "moja" niezbyt mi się podoba :shake:. Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Feigned napisał(a):Ja też mogłam, ale i tak musiałam do miasta jechać to sprawdziłam :eviltong: no i się nie dostałam do 6, gdyż ponieważ nie liczyli za zachowanie i zabrakło mi tych nieszczęsnych 4 pkt. Także Iza i Aśka, spotkamy się we wrześniu :evil_lol: heh, ja przez zachowanie tez sie nie dostałam tam, gdzie najbardziej chciałam iść, ale teraz jest fajnie.... :diabloti: nie mogę się już doczekać spotkania :evil_lol: a ten, a teraz przynajmniej będzie odremontowana szkoła, będą okna które mozna w każdej chwili otwierać i zamykać i nie będzie w salach wiatrów zimą i będą łazienki ludzkie - nowe kible, zamykające się drzwi i tym podobne :loveu: Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 akodirka napisał(a): a ten, a teraz przynajmniej będzie odremontowana szkoła, będą okna które mozna w każdej chwili otwierać i zamykać i nie będzie w salach wiatrów zimą i będą łazienki ludzkie - nowe kible, zamykające się drzwi i tym podobne :loveu: co nie Iza? :diabloti: Quote
Iza. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 O jaaaa :multi::multi::multi: Super :loveu::loveu::loveu: Witaj na biol-chemie kochana :loveu::loveu: Duzo pracy przed toba :diabloti: Quote
Iza. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Magdaaa, chcesz ksiazki ? :cool3: Oczywiscie oprocz biologii i chemii, bo takich rzeczy sie nie sprzedaje :lol::diabloti: Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 RCookie, ja bym wolała żeby było więcej dziewczyn, ale za to klasa fajna :cool3: [quote name='akodirka']heh, ja przez zachowanie tez sie nie dostałam tam, gdzie najbardziej chciałam iść, ale teraz jest fajnie.... :diabloti: nie mogę się już doczekać spotkania :evil_lol: a ten, a teraz przynajmniej będzie odremontowana szkoła, będą okna które mozna w każdej chwili otwierać i zamykać i nie będzie w salach wiatrów zimą i będą łazienki ludzkie - nowe kible, zamykające się drzwi i tym podobne :loveu: :cool3: dla mnie to nie problem. W mojej szkole byłej (:placz:) przez 2 lata okien nie było mozna otwierac a zima siedzielismy w kurtkach :diabloti: ale drzwi w lazienkach mielismy.. :evil_lol: [quote name='Iza.']O jaaaa :multi::multi::multi: Super :loveu::loveu::loveu: Witaj na biol-chemie kochana :loveu::loveu: Duzo pracy przed toba :diabloti: jakie miłe powitanie. :loveu: :loveu::loveu: już mi się tam podoba, hah :evil_lol::loveu::loveu: ech, jakoś to będzie. :diabloti: mam tylko nadzieję, że jakaś fajna klasa mi się trafi, jak na razie nie mam pojęcia kto będzie :eviltong: na nk tylko ja się zapisałam i moja kol. :evil_lol: Iza, chce!!! :evil_lol: bo się nie zmienią raczej co nie ? :diabloti: Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Feigned'] dla mnie to nie problem. W mojej szkole byłej (:placz:) przez 2 lata okien nie było mozna otwierac a zima siedzielismy w kurtkach :diabloti: ale drzwi w lazienkach mielismy.. :evil_lol: jakie miłe powitanie. :loveu: :loveu::loveu: Iza, chce!!! :evil_lol: bo się nie zmienią raczej co nie ? :diabloti: to teraz luksusy będziesz miała :cool3: haha, drzwi u nas są, tzn. były, bo czy te napalone robole wstawią drzwi to już nie mam pojęcia, tylko zamyczek było brak :cool3: bo Iza, chce książki opchnąć to dla tego taka miła, zobaczysz co to będzie w szkole... :shake: biedna... :diabloti: a może ta kolezanka chce też kupić? :diabloti: tylko że nie mam książek od polaka, matmy, geografii, fizyki (ale i tak pewnie inna masz) :evil_lol: od angola się zmieniają napewno. Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 akodirka napisał(a):to teraz luksusy będziesz miała :cool3: haha, drzwi u nas są, tzn. były, bo czy te napalone robole wstawią drzwi to już nie mam pojęcia, tylko zamyczek było brak :cool3: bo Iza, chce książki opchnąć to dla tego taka miła, zobaczysz co to będzie w szkole... :shake: biedna... :diabloti: a może ta kolezanka chce też kupić? :diabloti: tylko że nie mam książek od polaka, matmy, geografii, fizyki (ale i tak pewnie inna masz) :evil_lol: od angola się zmieniają napewno. haha :evil_lol: Iza, przyznaj się, taki był Twój zamiar? :mad: mogę zapytać. ;p Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 o, masz już nową koleżankę w klasie :eviltong: Quote
Illusion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Twoja klasa ma już nk? Moja jeszcze nie :lol:. Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 akodirka napisał(a):o, masz już nową koleżankę w klasie :eviltong: dwie :lol: jednej nie znam, a druga to kol. z zerówki :lol: z osiedla na którym mieszkałam :cool3: spoko, czyli 2 osoby na bank będę znała :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Hej :diabloti: Jak tam moje yeti się czuje? :loveu: Quote
Feigned Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 RCookie napisał(a):Twoja klasa ma już nk? Moja jeszcze nie :lol:. ma :cool3: znam jak na razie 3 osoby :evil_lol: i tak wogle to chyba 3 chłopaków u mnie w klasie będzie. :crazyeye: to Ty załóż. :razz: Izuuus napisał(a):Hej :diabloti: Jak tam moje yeti się czuje? :loveu: heej :loveu: bardzo dobrze :cool3: śpi teraz. Już normalnie biega, bez żadnego przysiadania :diabloti: od czasu do czasu przypomina sobie o szwie, ale to rzadko. :cool3: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Feigned napisał(a):ma :cool3: znam jak na razie 3 osoby :evil_lol: i tak wogle to chyba 3 chłopaków u mnie w klasie będzie. :crazyeye: haha:evil_lol::evil_lol: wiedziałam że mało chłopaków będzie:eviltong::eviltong: Quote
Izuuus Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Feigned napisał(a):heej :loveu: bardzo dobrze :cool3: śpi teraz. Już normalnie biega, bez żadnego przysiadania :diabloti: od czasu do czasu przypomina sobie o szwie, ale to rzadko. :cool3: Bo Axel to bardzo odważny chłpczyk :loveu: lee.. ja mam 6 chłopaków! :D:D Quote
Illusion Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Niech ktoś inny założy :lol:. Ciekawe czy w poniedziałek kogoś z mojej klasy spotkam. Quote
Feigned Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Sweet napisał(a):haha:evil_lol::evil_lol: wiedziałam że mało chłopaków będzie:eviltong::eviltong: buuu :placz: :evil_lol: Izuuus napisał(a):Bo Axel to bardzo odważny chłpczyk :loveu: lee.. ja mam 6 chłopaków! :D:D taa.. a wspominałam o jego donośnym pisku kiedy wet robił mu zastrzyk ? :lol: ale i tak jestem z niego dumna, bardzo dobrze to zniósł :loveu: przynajmniej nie 3 :diabloti: RCookie napisał(a):Niech ktoś inny założy :lol:. Ciekawe czy w poniedziałek kogoś z mojej klasy spotkam. też miałam takie podejście :lol: i kol. założyła :evil_lol: już nawet mamy temat na forum, haha :diabloti: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Feigned napisał(a):buuu :placz: :evil_lol: też miałam takie podejście :lol: i kol. założyła :evil_lol: już nawet mamy temat na forum, haha :diabloti: haha:diabloti::evil_lol: haha:eviltong: u mnie chyba nikt by nie założył gdyby nie ja:eviltong: odnoszę wrażenie że nasi chłopacy boją sie nas 3 dziewczyn:evil_lol: Widziałam bo byłam u ciebie:diabloti::evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Feigned napisał(a):taa.. a wspominałam o jego donośnym pisku kiedy wet robił mu zastrzyk ? :lol: ale i tak jestem z niego dumna, bardzo dobrze to zniósł :loveu: przynajmniej nie 3 :diabloti: Eee tam.. i tak odważny :loveu: No nie 3.. ale w gim miałam 4 to wiesz:D Quote
Bzikowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dopiero doczytałam, że Axel został wykastrowany. Gratuluję podjęcia decyzji.;) Niech się białasek dobrze goi ! :) Quote
Dynamique Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Widze, że ostatnio trwa okres w którym wszyscy ciachają swoje psy :evil_lol: Gratulacje podjętej decyzji ! ;) Quote
Recommended Posts