akodirka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 U nas, jako, że w Bstoku - pada, grzmi, błyska :cool3: Quote
Dynamique Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 U Nas słoneczko i huragany :lol::lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hejo gaduły:loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6214207.jpg mój śliczny model:loveu: ah:loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hej Madziula:multi::multi: Co tak ukrywasz te swoją pieknośc:cool3: Pokaaa nam foteczki:diabloti::loveu: Quote
Feigned Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']U nas burze przeszły ,a teraz deszcze leje brr..zimno :-( A co u was słychać ?? :loveu: u nas wczoraj tak samo było :eviltong: [quote name='Dynamique']Hej. Jak u Was pogoda ?:cool1: [quote name='akodirka']U nas, jako, że w Bstoku - pada, grzmi, błyska :cool3: [quote name='Dynamique']U Nas słoneczko i huragany :lol::lol::evil_lol: ja dawno nie widziałam, żeby padało tak jak wczoraj wieczorem :crazyeye: [quote name='Kaya93']Hejo gaduły:loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P6214207.jpg mój śliczny model:loveu: ah:loveu::loveu::loveu: jakie tam gaduły. :evil_lol: :loveu: [quote name='Moniek193']Hej Madziula:multi::multi: Co tak ukrywasz te swoją pieknośc:cool3: Pokaaa nam foteczki:diabloti::loveu: heej :cool3: nee mam :eviltong: jak zrobię to wstawię :razz: jak na razie stresuję się tym co nastąpi za 3 godz., a mianowicie ciachanko. :cool1: mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Quote
Kaya93 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Feigned napisał(a): jakie tam gaduły. :evil_lol: :loveu: jak na razie stresuję się tym co nastąpi za 3 godz., a mianowicie ciachanko. :cool1: mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Nie no wcale nie gadacie:evil_lol: wcale:evil_lol: :loveu::loveu: Spokojnie wdech wydech wdech wydech :diabloti: Będzie dobrze:loveu: ....Łaaa mój bieluszek idzie na ścięcie :look3: Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Kaya93 napisał(a):Nie no wcale nie gadacie:evil_lol: wcale:evil_lol: :loveu::loveu: Spokojnie wdech wydech wdech wydech :diabloti: Będzie dobrze:loveu: ....Łaaa mój bieluszek idzie na ścięcie :look3: hah :evil_lol: Moniek193 napisał(a):Juz po ciachanku:cool3:?? akodirka napisał(a):iii jak? :razz: taak ;) w sumie to dobrze. Wczoraj już chodził normalnie i biegał, wariat mały, ciężko mu w miejscu usiedzieć. :lol: szew mu przeszkadza trochę, co jakiś czas próbuje sie do niego dobierać. :eviltong: ale ogólnie to ok. Quote
.Labradore. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 cześć! Pierwszy raz jestem i nic nie ma:[ no, a jak stosunek do innych psów? Quote
Illusion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 To dobrze :multi:. Widzisz, a tak się tym wszystkim martwiłaś ;). Quote
.Labradore. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Feigned napisał(a):heej ;) ale jak to jak ? :lol: szajba odbija jak zobaczy, do kilku psów się rzucał. a ciągnie do suk? ja sie sama zastanawiam czy maksia nie ciachnąć, ale czy to jeszcze ten wiek? 5 lat to już troszkę jest, nee? Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Asiqs napisał(a):cześć! Pierwszy raz jestem i nic nie ma:[ no, a jak stosunek do innych psów? heej ;) ale jak to jak ? :lol: szajba odbija jak zobaczy, do kilku psów się rzucał. Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 to teraz bedzie już tylko z górki :cool3: a wyniki o ktorej? Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 jedziesz? za moich czasów można było na stronce sprawdzić :diabloti: Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 RCookie napisał(a):To dobrze :multi:. Widzisz, a tak się tym wszystkim martwiłaś ;). bo to ja, tak już mam, że się martwię na zapas. :lol: Asiqs napisał(a):a ciągnie do suk? ja sie sama zastanawiam czy maksia nie ciachnąć, ale czy to jeszcze ten wiek? 5 lat to już troszkę jest, nee? on ogólnie do wszystkich psów ciagnie. ;) do suczki jednej wył jak miała cieczkę. mi się wydaję, że nie, ale jak masz wątpliwości to pogadaj z wetem :eviltong: akodirka napisał(a):to teraz bedzie już tylko z górki :cool3: a wyniki o ktorej? :eviltong: a bo ja wiem. :lol: jade o 14, ale z tego co gdzies czytalam to od 15 :cool3: wolałabym nie wiedzieć, ale cóż. :shake: Quote
Iza. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='akodirka']jedziesz? za moich czasów można było na stronce sprawdzić :diabloti: za naszych czasow :diabloti: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja tez mogłam na stronie sprawdzić:eviltong::eviltong: Quote
Pusiakowa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Hej! :multi: ja tez bym mojego ciachnela, ale rodzice nie chca :shake: ucaluj go ode mnie :) . :loveu: Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ja też mogłam, ale i tak musiałam do miasta jechać to sprawdziłam :eviltong: no i się nie dostałam do 6, gdyż ponieważ nie liczyli za zachowanie i zabrakło mi tych nieszczęsnych 4 pkt. Także Iza i Aśka, spotkamy się we wrześniu :evil_lol: Martyna, heej :cool3: moi też nie byli z tego powodu zadowoleni, ale spoko .. :eviltong: ależ oczywiście :loveu: Quote
Ewa3 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Magda super :multi:11LO podobno bardzo fajne jest;) Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No to gratulacje:multi: A jak u ciebie z liczbą chłopców w klasie??:eviltong: Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ewa3 napisał(a):Magda super :multi:11LO podobno bardzo fajne jest;) mam nadzieję. :cool3: Quote
Feigned Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Sweet napisał(a):No to gratulacje:multi: A jak u ciebie z liczbą chłopców w klasie??:eviltong: szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi. :evil_lol: Quote
Recommended Posts