Iza. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 akaka napisał(a):suńkę. moja mała ma teraz 8 miesięcy więc tak za 2-4 miesiące najwcześniej W Warszawie masz dużo hodowli, na pewno sobie coś znajdziesz. Unbelievable napisał(a):jak chcesz poznawać to Mańki, reszta jest goopia :evil_lol: sama jestes glupia ;p Quote
Feigned Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 gops napisał(a):ale tu bialo :lol: oba chlopaki piekne ! widze nastala jakas moda na dogo na grzywki :razz: juz z 3 osoba sie do grzywkowala ;) ja nigdy nie mialam okazji poznac psa tej rasy , a bardzio bym chciala dzięki! racja, sporo ich teraz jest :) to zapraszamy do Białegostoku, trochę ich tu mamy :lol: Unbelievable napisał(a):jak chcesz poznawać to Mańki, reszta jest goopia :evil_lol: :loveu::evil_lol::evil_lol: Maniek trochę mi się buntować zaczyna, delikatna szajba odwala jak pieski widzi, prawie jak Axel z młodzieńczych lat :diabloti: ale z Axelem się udało to i z nim się uda.. :lol: Iza. napisał(a):sama jestes glupia ;p :lol: Quote
Jaga. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 czyżby Maniusiowi się nie podobały obce psy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ppx Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Mam nadzieje, że Feigned się nie pogniewa jak podam przepis na ciasteczka tutaj ;) Podaję przepis: 400g gorzkiej czekolady 100g masła 175g cukru 1 jajko 1 laska wanilii 1 łyżeczka aromatu waniliowego 180g mąki 1 łyżeczka sody 1/2 łyżeczki soli 3 łyżki kakao papier do pieczenia Sposób przygotowania: Posiekać 120 g czekolady i rozpuścić w kąpieli wodnej, lekko przestudzić. Pozostałą czekoladę posiekać na grube kawałki. Masło utrzeć z cukrem na gładką masę (ja ucieram ok. 8 min.). po ok. 4 min. dodać jajko i aromat waniliowy z nasionkami z laski wanilii. Na koniec wlać rozpuszczoną czekoladę i całość dokładnie połączyć. Mąkę wymieszać z sodą i kakao i dodać do masy. Wymieszać z posiekaną czekoladą. Dwie blachy wyłożyć papierem do pieczenia. Z ciasta formować okrągłe ciastka. Mnie wychodzi 18 sztuk, każde ciastko lekko spłaszczyć. Blachy jedna po drugiej wkładać do piekarnika nagrzanego do 175'C. Piec 10-12 min. Zdjąć z blachy, podawać na ciepło z gorącą, aromatyczną kawą. Zapach w domu cudowny, smak ciastek przewspaniały. Smacznego i pozdrawiam może też skorzystam :P Quote
Feigned Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 akaka napisał(a):czyżby Maniusiowi się nie podobały obce psy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: podobają się i to aż za bardzo :diabloti: prawie za każdym razem odwala cyrk pt. "mamo, muszę podejść do tego pieska!" :lol: Quote
Jaga. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 to grzeczny chłopak :evil_lol: myślałam że może chce je pożreć :mad: a tu niespodzianka :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Feigned napisał(a):dzięki! :) tak, Magnus też teraz zaczyna. We wrześniu jest dzień otwarty u nas w klubie :cool3: dzięki, jesteście przed nami, więc my trzymamy pierwsi :diabloti: pewnie i również liczę na mizianko Boogiego :loveu: a kiedy we wrzesniu? moze bym sobie wolne zalatwila :D ok 3majcie mocno bo to bedzie nasza 2 w zyciu wystawa;) pewnie, Boogiego nie trzeba prosic, sam sie bedzie domagal o mizianie;) Quote
Feigned Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 akaka napisał(a):to grzeczny chłopak :evil_lol: myślałam że może chce je pożreć :mad: a tu niespodzianka :evil_lol: niektóre pewnie tak, ale głównie chodzi mu o przywitanie się/gwałcenie :lol: *anusia&ajlu* napisał(a):a kiedy we wrzesniu? moze bym sobie wolne zalatwila :D ok 3majcie mocno bo to bedzie nasza 2 w zyciu wystawa;) pewnie, Boogiego nie trzeba prosic, sam sie bedzie domagal o mizianie;) 4 września :) a wy trzymajcie jeszcze mocniej, bo nasza pierwsza :lol: to dobrze :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Feigned napisał(a):niektóre pewnie tak, ale głównie chodzi mu o przywitanie się/gwałcenie :lol: jeden spacer z Gramem i mu się odechce :diabloti: Quote
Feigned Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='Unbelievable']jeden spacer z Gramem i mu się odechce :diabloti: być może, na jakieś 10 minut :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Feigned napisał(a):4 września :) a wy trzymajcie jeszcze mocniej, bo nasza pierwsza :lol: to dobrze :loveu: o to jeszcze zobacze czy bym podjechala bo nie mam jeszcze grafiku w pracy dostepnego;) o to bede trzymala mocno :kciuki: Quote
KT Arts Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0940.jpg jakie słodziczki:loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0887.jpg Jeden ćwiczy a drugi tylko patrzy;) http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0883.jpg Słodki lot:loveu: Quote
Kashdog Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Łowca dorasta po prostu :diabloti: Ja ostatnio u nas na osiedlu widziałam całkiem fajnego grzywka. A tak łącznie w Kielcach z jakieś 4 rożne widziałam, ale nie każdy mi się podobał :evil_lol: Quote
Pestka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mi tam się najbardziej i tak łysolki będą podobać :diabloti: Tak jakos wtrąciłam się w rozmowę :cool3: Quote
gops Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ha! glaskalam grzywka dzisiaj :lol: siersc jak york :eviltong: jedwabista ale bal sie mojej suki wiecej zdjec poprosze :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0905.jpg Aaaa on zabił kura, dzióbek mu urwał Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Sweet napisał(a):Zdjęć dawno nie było!:evil_lol: Właśnie ;p Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Sweet napisał(a):Zdjęć dawno nie było!:evil_lol:Bo ostatnio modne są kłótnie a nie fotki :P Quote
Feigned Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='mimi_91']śliczny śpioszek :loveu: pozdrawiam :loveu: [quote name='*anusia&ajlu*']o to jeszcze zobacze czy bym podjechala bo nie mam jeszcze grafiku w pracy dostepnego;) o to bede trzymala mocno :kciuki: w razie czego pewnie na stronie klubu jakieś informacje będą, właśnie tam wyczytałam coś o dniu otwartym :diabloti: przydadzą się :loveu: [quote name='Niufciak']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0940.jpg jakie słodziczki:loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0887.jpg Jeden ćwiczy a drugi tylko patrzy;) http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0883.jpg Słodki lot:loveu: :cool3: [quote name='Kashdog']Łowca dorasta po prostu :diabloti: Ja ostatnio u nas na osiedlu widziałam całkiem fajnego grzywka. A tak łącznie w Kielcach z jakieś 4 rożne widziałam, ale nie każdy mi się podobał :evil_lol: nie znoszę okresu dorastania u psów :lol: ale Magnes jeszcze możliwy jest, więc nie narzekam za bardzo.. :evil_lol: jakiego? :cool3: [quote name='Pestka']Mi tam się najbardziej i tak łysolki będą podobać :diabloti: Tak jakos wtrąciłam się w rozmowę :cool3: a przeeeeeestań :evil_lol: [quote name='gops']ha! glaskalam grzywka dzisiaj :lol: siersc jak york :eviltong: jedwabista ale bal sie mojej suki wiecej zdjec poprosze :cool3: :evil_lol: to jeszcze tylko łysol Cie czeka, ten to fajny do głaskania :razz: nie ma :shake: [quote name='Paulina_mickey']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0905.jpg Aaaa on zabił kura, dzióbek mu urwał to Axela robota :evil_lol: i jeszcze pazurki mu poobgryzał :lol: [quote name='Sweet']Zdjęć dawno nie było!:evil_lol: były chyba gdzieś tam.. :lol: nie mam nic nowego, nie chceeee mi się.. miałabym dzisiaj zdjęcia, ale nie dałam rady ruszyć tyłka z łóżka rano i nie pojechałam na spotkanie :lol: głupia jaa jutro coś skombinuję, a w piątek jadę na wieś na kilka dni :) Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Feigned napisał(a): a w piątek jadę na wieś na kilka dni :) :placz::placz::mad::mad::diabloti: Quote
Feigned Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Iza. napisał(a)::placz::placz::mad::mad::diabloti: kurna, o czym zapomniałam? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Feigned']miałabym dzisiaj zdjęcia, ale nie dałam rady ruszyć tyłka z łóżka rano i nie pojechałam na spotkanie :lol: głupia jaa nooo :diabloti: Quote
Feigned Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Unbelievable napisał(a):nooo :diabloti: Ty mi nie wypominaj już :placz::evil_lol: Quote
Recommended Posts