Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izuuus napisał(a):
Mam jeszcze takiego stwora, którego nazywają moim bratem :cool3:

Jaką konkretnie grupę, moja droga?

hmm hmm.. coś w stylu wielbicieli Afryki i jamników :multi:

agaciaaa napisał(a):
To zajedwabisty to wulgaryzm? :cool3:

Pewnie. To podchodzi pod łamanie regulaminu :razz:

Posted

[quote name='C&B']Do banerka nie masz jeszcze czegoś z płaskim ryjem:evil_lol: Bierz Czikę :diabloti:

tak, płaska mordencja też mile widziana :multi:

[quote name='Izabela124.']Magda, będziesz miała banner nie z tej ziemi :evil_lol::loveu:

szaleństwoooo maksymalne :loveu:

patrzcie jakiego mam ładnego Magnesa :loveu:

taa daaaaam! Magnes show man

z podziękowaniami dla Izy i Agi :loveu:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
ależ on ma włos :loveu: Cudo !!

Nie widzę zdjęć Magnusa show men'a :-(

:loveu:

gdyż zdolna Madzia źle wkleiła :diabloti: ale już są

Posted

[quote name='Iza.']http://lh3.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TGbz1CQQ9XI/AAAAAAAAM9c/h0dQBl-5F10/s512/DSCF2698.JPG
:loveu: :loveu: :loveu:

:loveu:

[quote name='C&B']Ale on jest boski :loveu:
Widzisz, jaki słit posty pisze w twej galerii? :diabloti: Same 'ochy' i 'achy' :loveu::evil_lol:

no i tak ma być :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Ale śliczny Magnus :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Bartiśkowa_']Super się prezentuje :loveu::loveu:

To gdzie się wystawiacie na początek ?

dziękuję :loveu:

u nas, w B-stoku :cool3: równo za 2 tyg, ale musimy się porządnie wziąć za ćwiczenia, bo nie będzie kolorowo :evil_lol:

Posted

debiucik w młodzieży? :cool3::cool3::cool3:
Magnus jest jedwabisty, tylko czemu taki chudy? ;)

a do banerka mogę pożyczyć jamnika :diabloti: biało czarno brązowego :diabloti: to dopiero lans :p

Posted

akaka napisał(a):
debiucik w młodzieży? :cool3::cool3::cool3:
Magnus jest jedwabisty, tylko czemu taki chudy? ;)

a do banerka mogę pożyczyć jamnika :diabloti: biało czarno brązowego :diabloti: to dopiero lans :p

w szczeniakach :cool3:
dziękuję! o matko, chudy? Magnus?! toż to kawał klocka :evil_lol:
on był gruby, teraz schudł i jest w sam raz, chociaż jakby jeszcze troszkę zrzucił to by nie zaszkodziło :diabloti: chyba po prostu na zdj tak wyszło, może temu, że ma niedużo włosa
ooo taki łaciaty to furorę zrobi :diabloti: wrzucę go na środek :loveu:

Posted

akaka-czyli pies ,który ma talie ,nie toczy się i pożyje kilka lat dłużej od zapasionej kulki jest chudy?To zapraszam do siebie mam 3psy i wszystkie biedne zabiedzone:(

Posted

Dzięki dziewczyny za odwiedziny ze swoimi białymi królewiczami :loveu: :multi:
Magda, nie przesadzaj, ze tragedia bedzie, bo Maniek jak na szczeniora bardzo duzo umie! Ty sobie też fajnie radzisz!
Maniuś jest - śliczny! I uwierzcie na słowo - tłuściutki :evil_lol: - chociaż już zdecydowanie mniej niż był :lol:
Wstawię jeszcze by Iza - braciszkowie!

Posted

Feigned napisał(a):
ja wiem czy chorowita, niespecjalnie :) zależy od konkretnego osobnika, ogólnie rasa ma predyspozycje do pewnych przypadłości, ale to chyba tak jak większość ras :cool3:
z tymi ich zębami to jest cyrk, mlecznym nieraz trzeba pomagać, żeby wypadły, mają tendencje do osadzania się kamienia, a łyse to w ogóle często są szczerbate :lol:
ale tak ogólnie to nie, nie sądze, aby były specjalnie chorowite, ale zaglądają tu inni zagrzywkowani to może mają inne spostrzeżenia :cool3:
a charakter - cudeńko :loveu: te co ja znam są baaardzo fajne, towarzyskie, takie małe przytulaki, bardzo lubią ruch, chętne do nauki (nie licząc okresu dorastania :diabloti:), baaardzo przywiązują się do właściciela.. czego chcieć więcej :evil_lol: mogą być strachliwe, ale jak się nie zaniedba socjalizacji to nie ma problemu :)

Dzięki za odpowiedź,więcej tu nie wchodzę :pJeden psi dziwak wystarczy,za łysego szczura i bula to by mnie zlinczowali na ulicach :eviltong:

Posted

Obama napisał(a):
Dzięki za odpowiedź,więcej tu nie wchodzę :pJeden psi dziwak wystarczy,za łysego szczura i bula to by mnie zlinczowali na ulicach :eviltong:

Wiesz, nie byłabyś jedyna, mam znajomą, która do stada Anstaffów kupiła sobie łysego psa (w życiu sama by siebie o to nie posądzała) i w dodatku łysol w gustownych ubrankach chodzi :evil_lol:
Grzywki to rasa, która po prostu przyjazna jest i ustępliwa do psów, moja przygoda z grzywaczami zaczęła się od tego, ze szukałam psa do towarzystwa dla mojej złośnicy foksterierki no i popadłam zupełnie. Psy bystre, aktywne, wesołe, chętnie współpracują z człowiekiem. Jak ktoś ma je za słodkie zabaweczki, to chętnie wejdą na głowę :p właścicielowi
Po wyjeździe na wystawę, koleżanka od Wilczarzy zapragnęła grzywacza - ale pp, a wydawałoby się - istna przepaść :diabloti: