Jaga. Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 za to trudniejsza pielęgnacja skóry ;) coś za coś :D Quote
Feigned Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 akaka napisał(a):wymiękam :loveu: on jest bosssssski :loveu: kiedyś na pewno będę mieć grzywka, niech no tylko odchowam moją paskudę złą :D może w przyszłym roku ;) zrobiłam rozgląd po hodowlach, mam już nawet coś upatrzone, tylko jeszcze zastanawiam się czy łyse czy pp. i jak tak patrzę na niego to coraz mocniej skłaniam się ku pp :loveu: :loveu: obydwie odmiany mają swoje wady i zalety, więc to indywidualna decyzja, ja zdecydowanie preferuję pp :loveu: Middledream napisał(a):PP ładniejsze :P pozdrów Axela, czekamy na jego wielki powrót w galerii :loveu: oj tam, nie taki wielki :diabloti: był gdzieś tam ostatnio :evil_lol: ook, śmierdziuch leży obok.. rozwalił się na mojej poduszce :lol: Izabela124. napisał(a):Niektóre łyse też są piękne i u nich łatwiejsza pielęgnacja włosa pewnie, bo mniej go jest :diabloti: zgadzam się, mimo, że wolę pp to niektóre łyse baaardzo mi się podobają :loveu: Quote
Iza. Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_1172.jpg Maniek sraniek :loveu: :evil_lol: [quote name='akaka']wymiękam :loveu: on jest bosssssski :loveu: kiedyś na pewno będę mieć grzywka, niech no tylko odchowam moją paskudę złą :D może w przyszłym roku ;) zrobiłam rozgląd po hodowlach, mam już nawet coś upatrzone, tylko jeszcze zastanawiam się czy łyse czy pp. i jak tak patrzę na niego to coraz mocniej skłaniam się ku pp :loveu: A cóż to za hodowla ? :cool3: Może być na pw ;P Quote
Sylwia K Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_1170.jpg ale słodziak:loveu: Quote
Dada Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Maniuś, moja słodzinka :loveu::loveu: Magnesa braciszek wyrywa spinki z głowy i je "zjada", odnajduję tylko drzazgi na dywanie, niestety musimy powrócić do gumeczek...... :mad: a tak mu było pięknie w turkusie!!!!!!!! Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 oszpeciłam Axelosa :lol: nie wiem co mi do łba strzeliło, ale postanowiłam obciąć mu pozostałe kudły. Rozumiem trochę.. ale po *** obcinałam aż tyle to nie wiem :evil_lol: dobrze, że on nie widzi się w lustrze, bo by mnie zagryzł we śnie :diabloti: stracił firanę i kudły na łapach. Axelos, odrastaj :lol: Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 kaskaSz napisał(a):Ojj tam włosy nie zęby-odrosną :D całe szczęście :lol: Quote
Jaga. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Feigned napisał(a):całe szczęście :lol: to samo pomyślałam :D biedny Axel, Pańcia się na nim zemściła :eviltong: Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 akaka napisał(a):to samo pomyślałam :D biedny Axel, Pańcia się na nim zemściła :eviltong: :diabloti: to za to, że był niegrzeczny i mnie denerwował :evil_lol: moi rodzice byli kilka dni w Niemczech i dzisiaj wrócili.. przywieźli psom zabawki: kurczaka rozmiarowo jak dla labradora, piłkę baseballową i hantelek, też nie takie znowu małe :evil_lol: wszystko piszczy, pieski wniebowzięte :loveu: Quote
Middledream Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Feigned napisał(a)::diabloti: to za to, że był niegrzeczny i mnie denerwował :evil_lol: moi rodzice byli kilka dni w Niemczech i dzisiaj wrócili.. przywieźli psom zabawki: kurczaka rozmiarowo jak dla labradora, piłkę baseballową i hantelek, też nie takie znowu małe :evil_lol: wszystko piszczy, pieski wniebowzięte :loveu: pokaż foty Axela :D :diabloti: Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Middledream napisał(a):pokaż foty Axela :D :diabloti: wolne żarty :evil_lol: Quote
Middledream Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Feigned napisał(a):wolne żarty :evil_lol: to chociaż Magnusa z nowymi zabawkami :) Quote
Izabela124. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 No poka zdjęcie Axela :D Bo nie zrobię Ci zdjęć w Białym :P Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Middledream napisał(a):to chociaż Magnusa z nowymi zabawkami :) porobię jutro na dworze :cool3: Izabela124. napisał(a):No poka zdjęcie Axela :D Bo nie zrobię Ci zdjęć w Białym :P zrobisz zrobisz :loveu: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Feigned napisał(a): zrobisz zrobisz :loveu: :diabloti:Nie zrobię :diabloti::eviltong: Quote
C&B Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Jak nie pokażesz Axela to ja też nie zrobię zdjęć :roll::diabloti: Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 jesteście okrutne, ale się nie dam, co by nie ośmieszyć Axeloska :diabloti: Quote
C&B Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ... i pozwolisz, aby wasza obecność w B-stoku pozostała tylko we wspomnieniach, bo wszyscy się fochną i nikt nie zrobi zdjęć :D Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 oj taam, ktoś się znajdzie jak ładnie poproszę :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 No nie bądź taka, pokaż Axela!!! Strasznie jestem ciekawa jak wygląda :lol: Quote
Dada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Boze Magda, nie moglaś na mnie poczekać???? Jutro sie z wizytą zapowiedziałam i uniknęłabyś oszpecenia biednego pieska. A Manius na pewno zostanie obfocony, taki model piękny! Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 agaciaaa napisał(a):No nie bądź taka, pokaż Axela!!! Strasznie jestem ciekawa jak wygląda :lol: łahaha :diabloti: dużo psów jest strzyżonych na takie "zero", nie wiadomo czego nie wymyślałam :evil_lol: Dada napisał(a):Boze Magda, nie moglaś na mnie poczekać???? Jutro sie z wizytą zapowiedziałam i uniknęłabyś oszpecenia biednego pieska. A Manius na pewno zostanie obfocony, taki model piękny! nie taki on znowu biedny :diabloti: no co zrobisz jak debil ze mnie :evil_lol: możesz spróbować go ratować, ale nie wiele zostało hahaha, zresztą Axel to Axel, nie musi byc najpiękniejszy, jak jemu tak dobrze to to wystarczy :) ale i tak czekam aż odrośnie :lol: Maniuś to supermegahiper słodziak i rozwala mnie tymi swoimi gałami 24/h Quote
Dada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Feigned napisał(a): Maniuś to supermegahiper słodziak i rozwala mnie tymi swoimi gałami 24/h \ To, to ma z pewnością po tatusiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts