Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

grzywek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mateńko jaki cudny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a ja się właśnie zastanawiam czy łysy czy pp:loveu:

Posted

[quote name='Iza.']Napisałabym, ale nasz cudowny białostocki pks ma swój wewnętrzny regulamin, pan kierowca mi go nawet pokazał jak chciałam z psem w transporterze wsiąść. :)
Jak transportowałam schroniskowca do Krk to też miałam problem, bo mnie przygłupawy kierowca wpuścić nie chciał, ale sobie z nim "pogadałam" :diabloti: i wpuścił :cool3:

Ale fajnie się ogląda ozdóbki traktowane jak psy.:smile: wielki plus za to

chcesz pooglądać jak moja pseudo ozdóbka jest traktowana to wpadnij do mnie :diabloti:

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0921.jpg
cudo :loveu: Miałam okazję poznać grzywkę Audika od foksowej, genialny pies i o dziwo się nie brudził :crazyeye:, a też biały, to moje prosie chodziło wiecznie uciorane, a on nie ;)

Posted

[quote name='Chantell']Cudne ;**
Masz jeszcze? ^^

dzięki :loveu:
nowości żadnych nieee :eviltong:

[quote name='Obama']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0883.jpg
super,ze to nie "torebkowe" psy ,które nawet na spacer są noszone przez właścicieli :)

jak bym wzięła te dwa klocki na ręce to daleko bym nie zaszła :lol:
łapki mają, niech zapylają :diabloti:

[quote name='C&B']Ale oni są ład...przystojni :loveu::loveu::diabloti:

:evil_lol: dzięki :loveu:

[quote name='mimi_91']Hej :hand:

heeej :cool3:

[quote name='akaka']grzywek :loveu::loveu::loveu::loveu: mateńko jaki cudny :loveu::loveu::loveu::loveu:
a ja się właśnie zastanawiam czy łysy czy pp:loveu:

pp :loveu::loveu: a tak serio to co kto woli :cool3: łysole też są super, ale ja jednak preferuję psy długokłakowe :lol:

[quote name='NightQueen']
http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0921.jpg
cudo :loveu: Miałam okazję poznać grzywkę Audika od foksowej, genialny pies i o dziwo się nie brudził :crazyeye:, a też biały, to moje prosie chodziło wiecznie uciorane, a on nie ;)

:loveu:
Magnes brudzi się, po tygodniu chodzi szary a teraz dodatkowo obsikuje się niemiłosiernie :lol:

Posted

Feigned napisał(a):

Magnes brudzi się, po tygodniu chodzi szary a teraz dodatkowo obsikuje się niemiłosiernie :lol:

siusianie nie wychodzi :lol: mój ma rok a nadal sika jak baba :evil_lol:

Posted

Middledream napisał(a):
siusianie nie wychodzi :lol: mój ma rok a nadal sika jak baba :evil_lol:

no właśnie dlatego, ze sika jak chłop to się osikuje ;p
Zresztą z tego co pamiętam to Maniuś od 4 miesiąca noge podnosi :eviltong:

NightQueen napisał(a):
Jak transportowałam schroniskowca do Krk to też miałam problem, bo mnie przygłupawy kierowca wpuścić nie chciał, ale sobie z nim "pogadałam" :diabloti: i wpuścił :cool3:

Wiesz, ja tam na brak języka nie narzekam i potrafie go wykorzystać :evil_lol:
Ale tak jest w regulaminie, że w kursach pośpiesznych pies jechać nie może, w normalnych a i owszem, ale do pośpiesznego nie wpuszczą i tyle ;)

Posted

Jak zauważyła Iza, Magnes zaczął dość wcześnie :evil_lol: może od Axela się nauczył :lol: a podnosi tą nogę tak wysoko, że zawsze się dziwie czemu się jeszcze nie wywalił..

to normalnym trzeba jeździć :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
Jak zauważyła Iza, Magnes zaczął dość wcześnie :evil_lol: może od Axela się nauczył :lol: a podnosi tą nogę tak wysoko, że zawsze się dziwie czemu się jeszcze nie wywalił..

to normalnym trzeba jeździć :cool3:

tak widziałam ostatnio :evil_lol:

jezdze, ale do warszawy prawie wszystkie sa pospieszne ;p

Posted

Feigned napisał(a):
pp :loveu::loveu: a tak serio to co kto woli :cool3: łysole też są super, ale ja jednak preferuję psy długokłakowe

najpierw myślałam o łysolu ale przeraziły mnie zmiany skórne i psujące się zęby. no i łysol zimą :oops:
teraz szukam pp, ale dziewuszki ;)

Posted

NightQueen napisał(a):
tak tyle że regulamin, a to co oni robią to dwie różne rzeczy :/

No niestety. Dlatego wole jeździć prywatnymi przewoźnikami, tam zawsze można się dogadać ;)

akaka napisał(a):
najpierw myślałam o łysolu ale przeraziły mnie zmiany skórne i psujące się zęby. no i łysol zimą :oops:

Ooo, szukasz grzywka, fajnie :)
Ja mam chłopaka pp ;)
Wybrałaś już hodowlę?

Posted

Izabela124. napisał(a):
To ile Ty tego bagażu wzięłaś?:crazyeye::evil_lol:

no i to jest właśnie śmieszne że nie miałam go wcale za dużo, miałam torbę na kółkach, w której się mieści max 15 kg., w samolotach traktowana jako bagaż podręczny i torebkę. Ale że panu się nie chciało otwierać bagażnika to stwierdził że mam za dużo walizek :shake:

Posted

NightQueen napisał(a):
no i to jest właśnie śmieszne że nie miałam go wcale za dużo, miałam torbę na kółkach, w której się mieści max 15 kg., w samolotach traktowana jako bagaż podręczny i torebkę. Ale że panu się nie chciało otwierać bagażnika to stwierdził że mam za dużo walizek :shake:
ha ha znam ten ból, od trzech lat jeżdżę tym szajsem i czasem szlag mnie trafia:shake:

Posted

[quote name='akaka']najpierw myślałam o łysolu ale przeraziły mnie zmiany skórne i psujące się zęby. no i łysol zimą :oops:

super :multi:
podpisuję się pod pytaniem Izy, wybrałaś już hodowlę? :cool3:

[quote name='WeronikaM']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0887.jpg
słodcy obaj :loveu:

:loveu:

[quote name='NightQueen']no i to jest właśnie śmieszne że nie miałam go wcale za dużo, miałam torbę na kółkach, w której się mieści max 15 kg., w samolotach traktowana jako bagaż podręczny i torebkę. Ale że panu się nie chciało otwierać bagażnika to stwierdził że mam za dużo walizek :shake:

:lol: noż przecież to za duży wysiłek, jeszcze by się zmęczył :diabloti:

Posted

Ja takie przygody miałam jak mieszkałam w Krakowie przez rok, wracałam na weekendy do siebie i nie miałam okazji jechać bez jakiejś "przygody". Ale wykłócanie się z przewoźnikiem to jeszcze nic w porównaniu z śmierdzącymi pasażerami :shake: fuuu

Posted

Iza. napisał(a):
Ooo, szukasz grzywka, fajnie :)
Ja mam chłopaka pp ;)
Wybrałaś już hodowlę?

ładny Twój chłopak :) aż z wrażenia cały wątek od wzięcia chłopaka :lol: zresztą obaj panowie piękni są :evil_lol::evil_lol:
na razie szukam powoli hodowli

Posted

akaka napisał(a):
ładny Twój chłopak :) aż z wrażenia cały wątek od wzięcia chłopaka :lol: zresztą obaj panowie piękni są :evil_lol::evil_lol:
na razie szukam powoli hodowli

Dzięki, dzięki :loveu:
A na kiedy chcesz szczenka ? Suńke czy chłopaka ? :cool3:

Posted

ale tu bialo :lol:
oba chlopaki piekne !
widze nastala jakas moda na dogo na grzywki :razz: juz z 3 osoba sie do grzywkowala ;)
ja nigdy nie mialam okazji poznac psa tej rasy , a bardzio bym chciala

Posted

gops napisał(a):
ale tu bialo :lol:
oba chlopaki piekne !
widze nastala jakas moda na dogo na grzywki :razz: juz z 3 osoba sie do grzywkowala ;)
ja nigdy nie mialam okazji poznac psa tej rasy , a bardzio bym chciala

jak chcesz poznawać to Mańki, reszta jest goopia :evil_lol: