Izabela124. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0940.jpg ha ha to fajne Quote
mimi_91 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 śliczne białaski :loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0883.jpg :loveu: :lol: Quote
Kashdog Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Foty :multi: Magnes jak fajnie ma pycholka wygolonego :loveu: Fajną macie tą hopke, Twoja? Quote
Smile of Red Witch Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Mam nadzieje, że Feigned się nie pogniewa jak podam przepis na ciasteczka tutaj ;) Podaję przepis: 400g gorzkiej czekolady 100g masła 175g cukru 1 jajko 1 laska wanilii 1 łyżeczka aromatu waniliowego 180g mąki 1 łyżeczka sody 1/2 łyżeczki soli 3 łyżki kakao papier do pieczenia Sposób przygotowania: Posiekać 120 g czekolady i rozpuścić w kąpieli wodnej, lekko przestudzić. Pozostałą czekoladę posiekać na grube kawałki. Masło utrzeć z cukrem na gładką masę (ja ucieram ok. 8 min.). po ok. 4 min. dodać jajko i aromat waniliowy z nasionkami z laski wanilii. Na koniec wlać rozpuszczoną czekoladę i całość dokładnie połączyć. Mąkę wymieszać z sodą i kakao i dodać do masy. Wymieszać z posiekaną czekoladą. Dwie blachy wyłożyć papierem do pieczenia. Z ciasta formować okrągłe ciastka. Mnie wychodzi 18 sztuk, każde ciastko lekko spłaszczyć. Blachy jedna po drugiej wkładać do piekarnika nagrzanego do 175'C. Piec 10-12 min. Zdjąć z blachy, podawać na ciepło z gorącą, aromatyczną kawą. Zapach w domu cudowny, smak ciastek przewspaniały. Smacznego i pozdrawiam Quote
olekg89 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jesuu niech on nie skacze włos sobie zniszczy xD Ale ostatnim hitem jaki słyszałem to ,że yorki ,maltany itp. powinny pić z poidełka dla gryzoni ,żeby im się sierść przy ryju nie niszczyła xD Ale fajnie się ogląda ozdóbki traktowane jak psy.:) wielki plus za to Pozdrawiamy Quote
Feigned Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Izabela124.']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0940.jpg ha ha to fajne :cool3: [quote name='Kashdog']Foty :multi: Magnes jak fajnie ma pycholka wygolonego :loveu: Fajną macie tą hopke, Twoja? :loveu: nieee, klubowa :) dostaliśmy do poćwiczenia razem z małym tunelem jakiś czas temu, tunel oddaliśmy, a hopka na razie jest :lol: Magnus może się uczyć :) [quote name='mimi_91']śliczne białaski :loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0883.jpg :loveu: :lol: dzięki :loveu: [quote name='Smile of Red Witch']Mam nadzieje, że Feigned się nie pogniewa jak podam przepis na ciasteczka tutaj ;) Podaję przepis: 400g gorzkiej czekolady 100g masła 175g cukru 1 jajko 1 laska wanilii 1 łyżeczka aromatu waniliowego 180g mąki 1 łyżeczka sody 1/2 łyżeczki soli 3 łyżki kakao papier do pieczenia Sposób przygotowania: Posiekać 120 g czekolady i rozpuścić w kąpieli wodnej, lekko przestudzić. Pozostałą czekoladę posiekać na grube kawałki. Masło utrzeć z cukrem na gładką masę (ja ucieram ok. 8 min.). po ok. 4 min. dodać jajko i aromat waniliowy z nasionkami z laski wanilii. Na koniec wlać rozpuszczoną czekoladę i całość dokładnie połączyć. Mąkę wymieszać z sodą i kakao i dodać do masy. Wymieszać z posiekaną czekoladą. Dwie blachy wyłożyć papierem do pieczenia. Z ciasta formować okrągłe ciastka. Mnie wychodzi 18 sztuk, każde ciastko lekko spłaszczyć. Blachy jedna po drugiej wkładać do piekarnika nagrzanego do 175'C. Piec 10-12 min. Zdjąć z blachy, podawać na ciepło z gorącą, aromatyczną kawą. Zapach w domu cudowny, smak ciastek przewspaniały. Smacznego i pozdrawiam pewnie, że się nie pogniewam, dzięki! [quote name='olekg89']Jesuu niech on nie skacze włos sobie zniszczy xD Ale ostatnim hitem jaki słyszałem to ,że yorki ,maltany itp. powinny pić z poidełka dla gryzoni ,żeby im się sierść przy ryju nie niszczyła xD Ale fajnie się ogląda ozdóbki traktowane jak psy.:) wielki plus za to Pozdrawiamy tego chyba jeszcze nie słyszałam :shake: dobrze, że Magnes nie ma włosów na mordzie :evil_lol: bo to są psy, czasami nie wyglądają, ale jednak :lol: ale miło mi :) [quote name='Iza.']moge we czwartek :cool3: to o której ? dokładnie to jeszcze nie wiem, dam znać jutro :) ale w ogóle gdzie? :lol: Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Feigned napisał(a):dokładnie to jeszcze nie wiem, dam znać jutro :) ale w ogóle gdzie? :lol: Ok, ok :) A nie wiem gdziem jak uważasz :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ale ja was nie lubię, czemu wy macie nieodjajczonych facetów :placz: też chcę na spacer :placz: Quote
Iza. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Unbelievable napisał(a):ale ja was nie lubię, czemu wy macie nieodjajczonych facetów :placz: też chcę na spacer :placz: buenosek nadal czasem sika jak suka, wbijaj ;p Quote
Unbelievable Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Iza. napisał(a):buenosek nadal czasem sika jak suka, wbijaj ;p do ciebie się odzywać nie powinnam bo już dwa lata na spacer do mnie jedziesz :evil_lol: ale ja się boję że mu odbije więc i tak musiałby w kagańcu popylać ;) Quote
Iza. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Unbelievable napisał(a):do ciebie się odzywać nie powinnam bo już dwa lata na spacer do mnie jedziesz :evil_lol: ale ja się boję że mu odbije więc i tak musiałby w kagańcu popylać ;) bialostocki pks mi psa nie wezmie ;p korona mu z glowy nie spadnie jak kaganiec bedzie mial ;p Quote
Unbelievable Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Iza. napisał(a):bialostocki pks mi psa nie wezmie ;p korona mu z glowy nie spadnie jak kaganiec bedzie mial ;p a mojego weźmie :diabloti: nie wymyślaj tylko przyjeżdżaj : P Quote
Iza. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Unbelievable napisał(a):a mojego weźmie :diabloti: nie wymyślaj tylko przyjeżdżaj : P na pewno mnie weźmie? ty z gramem jezdzisz bez problemów ? Quote
Unbelievable Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Iza. napisał(a):na pewno mnie weźmie? ty z gramem jezdzisz bez problemów ? zwykle tylko mają jakieś "problemy" ale i tak wpuszczają ;) tylko musisz mieć kaganiec :diabloti: i książeczkę zdrowia z wpisem o szczepieniu p.wściekliźnie. Z Białego do Łomży rzadko jeżdżą białostockie ;) Quote
olekg89 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ostatnio czytałem ,że PKS ma zaszczany obowiązek wziąć was z psem jeśli ma to co Rumun napisał kaganiec i ks.szczepień.Jeśli nie poproś o nazwisko kierowcy i pisz śliczną skargę :) Quote
agaciaaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Zaglądałam tu sobie czasami po cichu, ale po Twojej wizycie w mojej galerii postanowiłam się ujawnić :lol: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0430.jpg bardzo mi się podoba ta fryzurka Axela :p W ogóle fajne te białasy masz :) Quote
Middledream Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Feigned napisał(a):Magnus dzisiaj jakiś nie zdjęciowy.. ;) nie miał ochoty na pozowanie, może za gorąco mu było :lol: tak więc jak zwykle, zdjęcia monotonne dość.. Mój tam w ogóle nie chce pozować. Jak widzi mnie z aparatem, to odwraca ostentacyjnie głowę :D a zdjęcia super, zwłaszcza mina Axela w trakcie przeskoku nad hopką :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 olekg89 napisał(a):Ostatnio czytałem ,że PKS ma zaszczany obowiązek wziąć was z psem jeśli ma to co Rumun napisał kaganiec i ks.szczepień.Jeśli nie poproś o nazwisko kierowcy i pisz śliczną skargę :) Napisałabym, ale nasz cudowny białostocki pks ma swój wewnętrzny regulamin, pan kierowca mi go nawet pokazał jak chciałam z psem w transporterze wsiąść. :) Quote
Natula Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 cudne białaski, uwielbiam takie psy oglądać :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 jakie fajne fotki Axela jak skacze przez hopki;) a Magnusa uczysz na torze? ja bym na jesien chciala ze swoimi zaczac agility;) no i bede 3mala kciuki w Bialymstoku ;) no i mam nadzieje ze wymiziam Magnusa :loveu: Quote
Feigned Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='agaciaaa']Zaglądałam tu sobie czasami po cichu, ale po Twojej wizycie w mojej galerii postanowiłam się ujawnić :lol: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0430.jpg bardzo mi się podoba ta fryzurka Axela :p W ogóle fajne te białasy masz :) heej i dzięki :cool3: [quote name='Middledream']Mój tam w ogóle nie chce pozować. Jak widzi mnie z aparatem, to odwraca ostentacyjnie głowę :D a zdjęcia super, zwłaszcza mina Axela w trakcie przeskoku nad hopką :evil_lol: to tak jak Axel :evil_lol: dzięki :loveu: [quote name='Natula']cudne białaski, uwielbiam takie psy oglądać :loveu: :loveu: [quote name='*anusia&ajlu*']jakie fajne fotki Axela jak skacze przez hopki;) a Magnusa uczysz na torze? ja bym na jesien chciala ze swoimi zaczac agility;) no i bede 3mala kciuki w Bialymstoku ;) no i mam nadzieje ze wymiziam Magnusa :loveu: dzięki! :) tak, Magnus też teraz zaczyna. We wrześniu jest dzień otwarty u nas w klubie :cool3: dzięki, jesteście przed nami, więc my trzymamy pierwsi :diabloti: pewnie i również liczę na mizianko Boogiego :loveu: Quote
Recommended Posts