Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też myślałam, że to puszka po psim żarciu :diabloti:
Feigned też miałam to robić, ale się rozmyśliłam...powiedz mi czy to dobre chociaż jest:evil_lol:.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no wiecie.. :diabloti: kubeczek mój piękny z równie pięknym buldogiem angielskim :evil_lol:
dobre, dobre :cool3: jak się chce coś słodkiego to jest supcio, tylko nie polecam przepisu z demotywatorów, ja robiłam tak jak jest tu:
http://www.papilot.pl/article/6918/Wasza-Kuchnia-Blyskawiczne-ciasto-czekoladowe-z-mikrofalowki.html
trochę mi na początku wyciekło jak ciasto rosło, ale i tak dobre było :evil_lol: chyba dlatego, że za dużo mleka mi się wlało
wczoraj dwa razy robiłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Chantell']haha sama znalazłam przepis i już się robi xD

pochwal się :cool3:

[quote name='sandrulka']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0863.jpg
hmmm...smakowicie wygląda ;)

było bardzo smaczne :loveu:

[quote name='Ewa&Duffel']Ciekawie wygląda przepis na to ciasto, chyba tez sie skuszę i wypróbuję :evil_lol:

próbuj, próbuj, chwilę się robi a nawet jak nie wyjdzie to dużo składników nie wywalisz :diabloti:

[quote name='Izuuus']Też to 'piekłam'. Fajna sprawa z takim szybkim ciastem :cool3:

zgadzam się :cool3:

ogarnęłam mniej więcej Movie Makera, zaczynam tworzyć filmik :evil_lol:

Posted

omg lepiej zostawmy to bez komentarza.
Zostawiłam go na 6 minut i poszłam do salonu zjeść sobie ciasto, co mama zrobiła i normalnie mi się zjarało Oo
Jutro zrobię drugie i na pewno tyle nie będę trzymać xDD

Posted

Feigned dzięki za przepis ;) ja dzisiaj przetestowałam ale nie wiem czemu mi opadło ;) rosło, rosło i potem opadło ;) ale i tak było pyszne - polecam z syropem klonowym ;) aaa i ja zamiast kakao dałam czekoladę do picia ;)
Sorry za offa jak ktoś by chciał mogę mu podać przepis na ciasteczka z czekolady ;)

Posted

Zrobiłam wczoraj to ciasto i muszę powiedzieć, że to pierwsze ciasto, które mi wyszło :lol:. Ładnie urosło i było mięciutkie, a nie gumowate, jak wszystko, co do tamtego czasu upiekłam :lol:.

Domek macie bardzo fajny :razz:.

Posted

[quote name='Chantell']omg lepiej zostawmy to bez komentarza.
Zostawiłam go na 6 minut i poszłam do salonu zjeść sobie ciasto, co mama zrobiła i normalnie mi się zjarało Oo
Jutro zrobię drugie i na pewno tyle nie będę trzymać xDD

:lol:
a ja myślałam, że 4 min to będzie za długo :evil_lol:

[quote name='Unbelievable']ja też miałam kiedyś fazę na te ciasto :evil_lol: ale w końcu mi się znudziło i uznałam że piekarnikowe jest jednak lepsze : P

pewnie, że lepsze, ale jak się robić nie chce :lol:

[quote name='kaskaSz']Ale fajne ciacho :D Może i ja spróbuję?

próbuj, próbuj :cool3:

[quote name='evl']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0875.jpg no słodki jest jak nie wiem :loveu: i jeszcze ta różowa gumeczka :evil_lol:

a że różowa to akurat przypadek, taka była pod ręką :lol:
:loveu:

[quote name='Smile of Red Witch']Feigned dzięki za przepis ;) ja dzisiaj przetestowałam ale nie wiem czemu mi opadło ;) rosło, rosło i potem opadło ;) ale i tak było pyszne - polecam z syropem klonowym ;) aaa i ja zamiast kakao dałam czekoladę do picia ;)
Sorry za offa jak ktoś by chciał mogę mu podać przepis na ciasteczka z czekolady ;)

ja też dawałam taką do picia, bo nie było kakao :lol: też było dobre, ale dzisiaj już mam kakao to spróbuję tak :cool3:
a mi zawsze jak rośnie to z kubka trochę wycieka :evil_lol:
ja też poproszę przepis :cool3:

[quote name='Illusion']Zrobiłam wczoraj to ciasto i muszę powiedzieć, że to pierwsze ciasto, które mi wyszło :lol:. Ładnie urosło i było mięciutkie, a nie gumowate, jak wszystko, co do tamtego czasu upiekłam :lol:.

Domek macie bardzo fajny :razz:.

:evil_lol:

dzięki :cool3:

tak śpi księciunio Axel :cool1: zwróćcie uwagę na tylną łapę :lol:

Posted

Iza. napisał(a):
dalabyś wiecej fot a nie po jednej ;P

trzeba mieć :diabloti:
dzisiaj ładna pogoda to może coś porobię, ale najpierw muszę dla Magnusa ogolić mordencję, bo w połowie golenia maszynka się rozładowała :lol:

Posted

Feigned napisał(a):
trzeba mieć :diabloti:
dzisiaj ładna pogoda to może coś porobię, ale najpierw muszę dla Magnusa ogolić mordencję, bo w połowie golenia maszynka się rozładowała :lol:

Mozesz zrobic foty z zarosnieta morda :lol:

Posted

Magnus dzisiaj jakiś nie zdjęciowy.. ;) nie miał ochoty na pozowanie, może za gorąco mu było :lol: tak więc jak zwykle, zdjęcia monotonne dość..

kuciak :loveu:

taki jestem dzisiaj zamulony.. :lol: