Kashdog Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Też myślałam, że to puszka po psim żarciu :diabloti: Feigned też miałam to robić, ale się rozmyśliłam...powiedz mi czy to dobre chociaż jest:evil_lol:. Quote
Feigned Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 no wiecie.. :diabloti: kubeczek mój piękny z równie pięknym buldogiem angielskim :evil_lol: dobre, dobre :cool3: jak się chce coś słodkiego to jest supcio, tylko nie polecam przepisu z demotywatorów, ja robiłam tak jak jest tu: http://www.papilot.pl/article/6918/Wasza-Kuchnia-Blyskawiczne-ciasto-czekoladowe-z-mikrofalowki.html trochę mi na początku wyciekło jak ciasto rosło, ale i tak dobre było :evil_lol: chyba dlatego, że za dużo mleka mi się wlało wczoraj dwa razy robiłam :evil_lol: Quote
Chantell Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 haha sama znalazłam przepis i już się robi xD Quote
sandrulka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0863.jpg hmmm...smakowicie wygląda ;) Quote
Ewa&Duffel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ciekawie wygląda przepis na to ciasto, chyba tez sie skuszę i wypróbuję :evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Też to 'piekłam'. Fajna sprawa z takim szybkim ciastem :cool3: Quote
Feigned Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='Chantell']haha sama znalazłam przepis i już się robi xD pochwal się :cool3: [quote name='sandrulka']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0863.jpg hmmm...smakowicie wygląda ;) było bardzo smaczne :loveu: [quote name='Ewa&Duffel']Ciekawie wygląda przepis na to ciasto, chyba tez sie skuszę i wypróbuję :evil_lol: próbuj, próbuj, chwilę się robi a nawet jak nie wyjdzie to dużo składników nie wywalisz :diabloti: [quote name='Izuuus']Też to 'piekłam'. Fajna sprawa z takim szybkim ciastem :cool3: zgadzam się :cool3: ogarnęłam mniej więcej Movie Makera, zaczynam tworzyć filmik :evil_lol: Quote
Chantell Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 omg lepiej zostawmy to bez komentarza. Zostawiłam go na 6 minut i poszłam do salonu zjeść sobie ciasto, co mama zrobiła i normalnie mi się zjarało Oo Jutro zrobię drugie i na pewno tyle nie będę trzymać xDD Quote
Unbelievable Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ja też miałam kiedyś fazę na te ciasto :evil_lol: ale w końcu mi się znudziło i uznałam że piekarnikowe jest jednak lepsze : P Quote
evel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0875.jpg no słodki jest jak nie wiem :loveu: i jeszcze ta różowa gumeczka :evil_lol: Quote
Smile of Red Witch Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Feigned dzięki za przepis ;) ja dzisiaj przetestowałam ale nie wiem czemu mi opadło ;) rosło, rosło i potem opadło ;) ale i tak było pyszne - polecam z syropem klonowym ;) aaa i ja zamiast kakao dałam czekoladę do picia ;) Sorry za offa jak ktoś by chciał mogę mu podać przepis na ciasteczka z czekolady ;) Quote
Izuuus Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Przepis na ciasteczka z czekolady to ja chcę :diabloti: Feigned dawaj więcej zdjęć Magneesa i Axela!:loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Izuuus oproznij skrzynke bo nie moge wyslac Ci PW Quote
Illusion Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Zrobiłam wczoraj to ciasto i muszę powiedzieć, że to pierwsze ciasto, które mi wyszło :lol:. Ładnie urosło i było mięciutkie, a nie gumowate, jak wszystko, co do tamtego czasu upiekłam :lol:. Domek macie bardzo fajny :razz:. Quote
Feigned Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Chantell']omg lepiej zostawmy to bez komentarza. Zostawiłam go na 6 minut i poszłam do salonu zjeść sobie ciasto, co mama zrobiła i normalnie mi się zjarało Oo Jutro zrobię drugie i na pewno tyle nie będę trzymać xDD :lol: a ja myślałam, że 4 min to będzie za długo :evil_lol: [quote name='Unbelievable']ja też miałam kiedyś fazę na te ciasto :evil_lol: ale w końcu mi się znudziło i uznałam że piekarnikowe jest jednak lepsze : P pewnie, że lepsze, ale jak się robić nie chce :lol: [quote name='kaskaSz']Ale fajne ciacho :D Może i ja spróbuję? próbuj, próbuj :cool3: [quote name='evl']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0875.jpg no słodki jest jak nie wiem :loveu: i jeszcze ta różowa gumeczka :evil_lol: a że różowa to akurat przypadek, taka była pod ręką :lol: :loveu: [quote name='Smile of Red Witch']Feigned dzięki za przepis ;) ja dzisiaj przetestowałam ale nie wiem czemu mi opadło ;) rosło, rosło i potem opadło ;) ale i tak było pyszne - polecam z syropem klonowym ;) aaa i ja zamiast kakao dałam czekoladę do picia ;) Sorry za offa jak ktoś by chciał mogę mu podać przepis na ciasteczka z czekolady ;) ja też dawałam taką do picia, bo nie było kakao :lol: też było dobre, ale dzisiaj już mam kakao to spróbuję tak :cool3: a mi zawsze jak rośnie to z kubka trochę wycieka :evil_lol: ja też poproszę przepis :cool3: [quote name='Illusion']Zrobiłam wczoraj to ciasto i muszę powiedzieć, że to pierwsze ciasto, które mi wyszło :lol:. Ładnie urosło i było mięciutkie, a nie gumowate, jak wszystko, co do tamtego czasu upiekłam :lol:. Domek macie bardzo fajny :razz:. :evil_lol: dzięki :cool3: tak śpi księciunio Axel :cool1: zwróćcie uwagę na tylną łapę :lol: Quote
Feigned Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Iza. napisał(a):dalabyś wiecej fot a nie po jednej ;P trzeba mieć :diabloti: dzisiaj ładna pogoda to może coś porobię, ale najpierw muszę dla Magnusa ogolić mordencję, bo w połowie golenia maszynka się rozładowała :lol: Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Feigned napisał(a):trzeba mieć :diabloti: dzisiaj ładna pogoda to może coś porobię, ale najpierw muszę dla Magnusa ogolić mordencję, bo w połowie golenia maszynka się rozładowała :lol: Mozesz zrobic foty z zarosnieta morda :lol: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Też chcę przepis na czekoladowe ciasteczka ;) Quote
Feigned Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Iza. napisał(a):Mozesz zrobic foty z zarosnieta morda :lol: ona jest do połowy zarośnięta :lol: zaraz skończę i lecę na dwór Quote
Chantell Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 haa xD wczorajsze wyszło i było miodzio :D To ja też o ten przepisik czekoladowy poproszę xDD Quote
Feigned Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Magnus dzisiaj jakiś nie zdjęciowy.. ;) nie miał ochoty na pozowanie, może za gorąco mu było :lol: tak więc jak zwykle, zdjęcia monotonne dość.. kuciak :loveu: taki jestem dzisiaj zamulony.. :lol: Quote
Recommended Posts