Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój ma kumpla bulteriera w podobnym wieku, mozna nieźle się uśmiać jak się ganiają po łące, taki mały czołg i zając. Ten uroczy bull jedyne co ma złego do siebie, to wyrywanie z zapałem grzywki młodego - wilczarz tez próbował, a on tych kudłów i tak za wiele nie ma :P

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Obama, ale to by było bardzo fajne połączenie, serio :razz:

już tam tłuściutki od razu.. :evil_lol: i tak sporo schudł, jeszcze trochę Maniusia pomęczymy i będzie miał figurę jak atleta :diabloti:
dzięki za foto bliźniaków :loveu:

Posted

olekg89 napisał(a):
akaka-czyli pies ,który ma talie ,nie toczy się i pożyje kilka lat dłużej od zapasionej kulki jest chudy?To zapraszam do siebie mam 3psy i wszystkie biedne zabiedzone:(

ODPUŚĆ DZIECINO :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Iza. napisał(a):
o Mańku można wiele powiedzieć, ale na pewno nie to że jest chudy :evil_lol:

W takim razie ma dobry PR bo wyszedł bardzo szczuplutko i zgrabnie ;) powodzenia na debiucie dla Magnusa :)
na pocieszenie dodam że w szczeniakach wiele wybaczają ;) chociaż Magnus wygląda na zdyscyplinowanego chłopaka.

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
swietne są te ich kropkowane pyszczki :loveu:

:loveu:

akaka napisał(a):
W takim razie ma dobry PR bo wyszedł bardzo szczuplutko i zgrabnie ;) powodzenia na debiucie dla Magnusa :)

PR? :cool3:
dziękujemy :)

Posted

akaka napisał(a):
public relations :D
pysie mnie rozwaliły totalnie, słodziaki :loveu: często trzeba golić takie pysio?

ahaaaaś :cool3:
:loveu: mniej więcej co 1 - 2 tyg :)

Posted

olekg89 napisał(a):
Strzeż się ,bo żonkila dostała bana.Więc UWAGA do nieprzyjaciół naszej NIEprzyjaciółki.

:o
ale komuś się nudzi :evil_lol:

akaka napisał(a):
a to nieczęsto. jeszcze dałabym radę ;) o ile nie padłabym na zawał :D :D :D

e tam, czemu na zawał :diabloti:
to szybciutko się goli :cool3: dla mnie to sama przyjemność :eviltong:

Posted

nie wątpię ;) ale ja panikara jestem, jak obcinałam 1 raz małej pazury to byłam mokra jak szczur i bliska omdlenia :D :D :D Magnus nie protestuje przy goleniu?

Posted

akaka napisał(a):
nie wątpię ;) ale ja panikara jestem, jak obcinałam 1 raz małej pazury to byłam mokra jak szczur i bliska omdlenia :D :D :D Magnus nie protestuje przy goleniu?

ja 1. raz też sie stresowałam, teraz się już trochę przyzwyczaiłam :cool3:
nie specjalnie, czasami się wierci trochę, ale tak to jest raczej grzeczny :)

Posted

[quote name='Dada']Mój ma kumpla bulteriera w podobnym wieku, mozna nieźle się uśmiać jak się ganiają po łące, taki mały czołg i zając. Ten uroczy bull jedyne co ma złego do siebie, to wyrywanie z zapałem grzywki młodego - wilczarz tez próbował, a on tych kudłów i tak za wiele nie ma :P
Mój też ma nawyk,że wszystkie swoje laseczki ciągnie za uszy,szelki,obroże. Potrafi je tak przeciągnąć na pełnym bezwładzie kilkaset metrów :)Nie podskakuje tylko do naszej weteranki husky,bo dostał za młodu w pałę...i czuje respekt.:)

[quote name='"Feigned"']Obama, ale to by było bardzo fajne połączenie, serio
W tym sęk,pałam miłością do wszelkich odstępstw od normy :p

Posted

widziałam na wystawach ludzi w koszulkach albo przypinkach z rasą którą wystawiali. super to wygląda. a już powaliła mnie grupa hodowlana - 4 dalmatyńczyki - wystawiane przez 3 panów ubranych w białe krawaty w czarne kropki i 1 panią z takąż chusteczką. cudo :loveu:

Posted

[quote name='Obama']Mój też ma nawyk,że wszystkie swoje laseczki ciągnie za uszy,szelki,obroże. Potrafi je tak przeciągnąć na pełnym bezwładzie kilkaset metrów :)Nie podskakuje tylko do naszej weteranki husky,bo dostał za młodu w pałę...i czuje respekt.:)

W tym sęk,pałam miłością do wszelkich odstępstw od normy :p

u mnie za kudły, uszy albo łapy się ciągają :lol:
o widzisz, więc byłby duet idealny :loveu:

[quote name='Bartiśkowa_']
przeglądając allegro natknęłam sie na koszulkę z takim cudaczkiem :loveu:
pasowałaby Ci taka :evil_lol:

:lol:
może se zamówię? :loveu:
jest taka fajna strona z akcesoriami dla różnych ras (kubki, koszulki itp), są np koszulki z takimi obrazkami co Unbleblable ma w avatarze, z różnymi rasami :cool3: gdyby nie to, że zupełnie mi się nie opłaca, bo to jakaś amerykańska strona to bym brała :lol:

[quote name='akaka']widziałam na wystawach ludzi w koszulkach albo przypinkach z rasą którą wystawiali. super to wygląda. a już powaliła mnie grupa hodowlana - 4 dalmatyńczyki - wystawiane przez 3 panów ubranych w białe krawaty w czarne kropki i 1 panią z takąż chusteczką. cudo :loveu:

fajny pomysł mieli :cool3:

[quote name='agaciaaa']http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TGb1OnLlFRI/AAAAAAAANEA/pqgpf4mNec0/s640/DSCF2824.JPG bardzo fajnie się prezentuje :p i absolutnie nie wygląda na fotkach na tłustego, aż się zdziwiłam czytając o tym :lol:

bo nie jest tłusty, ma talię i żeberka czuć normalnie, ale jest jeszcze warstewka tłuszczu :evil_lol:

[quote name='Middledream']A u mnie co ciekawe maltan ma kropkowanego pyśka :crazyeye:
pozdrawiamy Magnusa i życzymy mu powodzenia, ale i tak po cichu wolimy Axela :razz:

Axel też łaciaty :cool3: tylko on ma takie duże kleksy, jak jest na króciutko ostrzyżony to się skórka prześwituje i wygląda jak brudny :lol: ale na ryjku u niego nie widziałam :shake:
:evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):

Axel też łaciaty :cool3: tylko on ma takie duże kleksy, jak jest na króciutko ostrzyżony to się skórka prześwituje i wygląda jak brudny :lol: ale na ryjku u niego nie widziałam :shake:
:evil_lol:

Ja aż do siebie do galerii zrobiłam zbliżenie tego łaciatego ryjka, bo nie mogłam się nadziwić:crazyeye: może w tworzeniu Józka brały udział grzywacze pp :lol: a co do tych kleksów to mój też je ma :crazyeye: pierwszy raz jak zauważyłam takiego wielkiego kleksa to aż się zastanowiłam, czy go labek nie obił z którym się bawił dzień wcześniej :lol:

Posted

ja w białym będę 26 - 30 z tym, że 26 będę jakoś 18 : 00, bo wyruszam ze sz-n o 6 : 00 , ale wstępujemy do torunia . 27 byłabym wolna, 28-29 jestem na wystawie, z czego mi wiadomo Wy też ;) ? 30 również jestem wolna, więc te 2 dni możemy umówić sięna jakiś spacer.

Posted

[quote name='Middledream']Ja aż do siebie do galerii zrobiłam zbliżenie tego łaciatego ryjka, bo nie mogłam się nadziwić:crazyeye: może w tworzeniu Józka brały udział grzywacze pp :lol: a co do tych kleksów to mój też je ma :crazyeye: pierwszy raz jak zauważyłam takiego wielkiego kleksa to aż się zastanowiłam, czy go labek nie obił z którym się bawił dzień wcześniej :lol:

byłam, widziałam :razz:

[quote name='Lucky.']ja w białym będę 26 - 30 z tym, że 26 będę jakoś 18 : 00, bo wyruszam ze sz-n o 6 : 00 , ale wstępujemy do torunia . 27 byłabym wolna, 28-29 jestem na wystawie, z czego mi wiadomo Wy też ;) ? 30 również jestem wolna, więc te 2 dni możemy umówić sięna jakiś spacer.

30 może mnie nie być, 27 chyba mogłabym się spotkać

Axelosa muszę trochę ogarnąć, bo brudas się zrobił.. :lol:

Posted

wymiękam :loveu: on jest bosssssski :loveu:
kiedyś na pewno będę mieć grzywka, niech no tylko odchowam moją paskudę złą :D może w przyszłym roku ;) zrobiłam rozgląd po hodowlach, mam już nawet coś upatrzone, tylko jeszcze zastanawiam się czy łyse czy pp. i jak tak patrzę na niego to coraz mocniej skłaniam się ku pp :loveu: