Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Feigned napisał(a):kurna, o czym zapomniałam? :evil_lol: Oj no spotkać się chciałam z Tobą :loveu::loveu::diabloti: Ale połączymy przyjemne z pożytecznym, przyjade w następnym tygodniu i od razu książki przywioze Ci :cool3: Quote
Feigned Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Iza. napisał(a):Oj no spotkać się chciałam z Tobą :loveu::loveu::diabloti: Ale połączymy przyjemne z pożytecznym, przyjade w następnym tygodniu i od razu książki przywioze Ci :cool3: o tak, tak :loveu: pasuje mi to :cool3: ej a ty tam na stronie to sprawdzałaś dobrą listę nie? :cool3: bo ja Ci do 1 kl wysłałam, tam zmienić trzea było, mam nadzieję, że widziałaś :diabloti: Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Izabela124. napisał(a):Bo ostatnio modne są kłótnie a nie fotki :P No tak nie jestem na czasie:evil_lol: Ale i tak Magda zrób jakieś fotki bo chcemy twoje białasy:D Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Feigned napisał(a):o tak, tak :loveu: pasuje mi to :cool3: ej a ty tam na stronie to sprawdzałaś dobrą listę nie? :cool3: bo ja Ci do 1 kl wysłałam, tam zmienić trzea było, mam nadzieję, że widziałaś :diabloti: Cieszkam sie :loveu: Czy Ty myślisz że ja jestem głupia ? :( Quote
Feigned Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Sweet napisał(a):No tak nie jestem na czasie:evil_lol: Ale i tak Magda zrób jakieś fotki bo chcemy twoje białasy:D u mnie jest zawsze kulturalnie :diabloti: tyle, że mam lenia jak zwykle, moje szkiełko gówniane też nie zachęca do współpracy :lol: spróbuję zrobić Magnusowi w postawie, ale nie iwem czy mi się to uda, bo samowyzwalacz zawsze musi coś uciąć :lol: głowę np :evil_lol: Iza. napisał(a):Cieszkam sie :loveu: Czy Ty myślisz że ja jestem głupia ? :( hahahah czy to pytanie retoryczne ? :evil_lol: a tak serio, to wiesz, tak się upewniam tylko.. :diabloti: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Feigned napisał(a): hahahah czy to pytanie retoryczne ? :evil_lol: a tak serio, to wiesz, tak się upewniam tylko.. :diabloti: Dlaczego wszyscy mnie obrażają ostatnio ?! :placz::placz: Więc uwierz, że sprawdziałam dla klasy 2 a nie 1 :diabloti: Zdjęcie w postawie! Tak, tak, tak, dawaj koniecznie :cool3: Quote
Feigned Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Iza. napisał(a):Dlaczego wszyscy mnie obrażają ostatnio ?! :placz::placz: Więc uwierz, że sprawdziałam dla klasy 2 a nie 1 :diabloti: Zdjęcie w postawie! Tak, tak, tak, dawaj koniecznie :cool3: to żarcik taki niewinny :evil_lol: spróbujemy.. :cool3: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Feigned napisał(a):to żarcik taki niewinny :evil_lol: spróbujemy.. :cool3: No mysle sobie :evil_lol: Koniecznie :cool3: Quote
Jaga. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ooo zdjęcie w postawie:loveu::loveu::loveu: tak tak tak :eviltong::loveu::loveu::loveu: Quote
olekg89 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A takie małe łyse g.... chińskie to musi fajnie grzać w nogi w nocy.Jak se kupie dom to sobie sprawie coś "na kolanka" xD Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 olekg89 napisał(a):A takie małe łyse g.... chińskie to musi fajnie grzać w nogi w nocy.Jak se kupie dom to sobie sprawie coś "na kolanka" xD Te owłosione tez grzeją ;) I jedne i drugie 40 stopni ciepła mają ;p Zresztą nie wiem czy łyse ci się na nogi położy, one uwielbiają spać na szyi :evil_lol: Quote
Feigned Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='akaka']ooo zdjęcie w postawie:loveu::loveu::loveu: tak tak tak :eviltong::loveu::loveu::loveu: niestety nic nie wyszło :lol: może później się uda, poproszę kogoś o pomoc [quote name='olekg89']A takie małe łyse g.... chińskie to musi fajnie grzać w nogi w nocy.Jak se kupie dom to sobie sprawie coś "na kolanka" xD [quote name='Iza.']Te owłosione tez grzeją ;) I jedne i drugie 40 stopni ciepła mają ;p Zresztą nie wiem czy łyse ci się na nogi położy, one uwielbiają spać na szyi :evil_lol: łyse grzeją fajniej :razz: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_1072.jpg a ja już niedługo poznam małego w Białym :D Quote
Feigned Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Izabela124.']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_1072.jpg a ja już niedługo poznam małego w Białym :D ależ oczywiście :diabloti: ale proszę się nie zdziwić jak się Magnusik z tego powodu nie ucieszy :evil_lol: on taki nieufny dość Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Feigned napisał(a):ależ oczywiście :diabloti: ale proszę się nie zdziwić jak się Magnusik z tego powodu nie ucieszy :evil_lol: on taki nieufny dośćJa już sobie z nim poradzę:diabloti: Quote
Kashdog Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_1072.jpg On jest genialny :loveu::loveu: A co do grzywka to imienia itd. nie znam, ale taki łysol troche brązowy. Quote
Feigned Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Izabela124.']Ja już sobie z nim poradzę:diabloti: :evil_lol: [quote name='Kashdog']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_1072.jpg On jest genialny :loveu::loveu: A co do grzywka to imienia itd. nie znam, ale taki łysol troche brązowy. :loveu: moje małe kochane :loveu: to właśnie o to mi chodziło :cool3: starałam się jak mogłam.. nalatałam się przy tym jak głupia, nienawidzę samowyzwalacza :evil_lol: jeszcze trochę, a będę mistrzem ustawiania psów w 2 sekundy jedyne co wyszło jako tako, co myślicie? następnym razem go wykąpie i będę potrzebowała fotografa :diabloti: Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Feigned napisał(a): następnym razem go wykąpie i będę potrzebowała fotografa :diabloti: Pamietaj, ze sie niedlugo do Ciebie wybieram :cool3::diabloti: Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Aaa co do zdjęcia, to szyje my bardziej wyciągnij ;) Quote
Feigned Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Iza. napisał(a):Aaa co do zdjęcia, to szyje my bardziej wyciągnij ;) to se wyciągnij będąc prawie, że w biegu taka mądra :evil_lol: a tak serio to dzięki, każda rada cenna :cool3: Quote
Obama Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 To jest niepokojące,ale takie chińskie grzywki zaczynają mi się podobać. To byłaby nad wyraz ciekawa odmiana:cool3: Czy to jest chorowita rasa?Jaki charakter? Quote
Darianna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ha, wreszcie do Was dotarłam :D Obama, zgadzam się z Tobą. Coś czuję, że w przyszłości będę właścicielka małego wypierdka chińskiego, a o dziwo dotąd psy dla mnie to od kolan w górę :D Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Obama napisał(a):To jest niepokojące,ale takie chińskie grzywki zaczynają mi się podobać. To byłaby nad wyraz ciekawa odmiana:cool3: Czy to jest chorowita rasa?Jaki charakter? ja wiem czy chorowita, niespecjalnie :) zależy od konkretnego osobnika, ogólnie rasa ma predyspozycje do pewnych przypadłości, ale to chyba tak jak większość ras :cool3: z tymi ich zębami to jest cyrk, mlecznym nieraz trzeba pomagać, żeby wypadły, mają tendencje do osadzania się kamienia, a łyse to w ogóle często są szczerbate :lol: ale tak ogólnie to nie, nie sądze, aby były specjalnie chorowite, ale zaglądają tu inni zagrzywkowani to może mają inne spostrzeżenia :cool3: a charakter - cudeńko :loveu: te co ja znam są baaardzo fajne, towarzyskie, takie małe przytulaki, bardzo lubią ruch, chętne do nauki (nie licząc okresu dorastania :diabloti:), baaardzo przywiązują się do właściciela.. czego chcieć więcej :evil_lol: mogą być strachliwe, ale jak się nie zaniedba socjalizacji to nie ma problemu :) Darianna napisał(a):ha, wreszcie do Was dotarłam :D Obama, zgadzam się z Tobą. Coś czuję, że w przyszłości będę właścicielka małego wypierdka chińskiego, a o dziwo dotąd psy dla mnie to od kolan w górę :D a witam, witam :razz: wpływ grzywaczy na ludzi :evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Widzę, że nowa sygnaturka zagościła:diabloti: Daj jakieś nowe zdęcia białasów, bo się obijasz! Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Izuuus napisał(a):Widzę, że nowa sygnaturka zagościła:diabloti: Daj jakieś nowe zdęcia białasów, bo się obijasz! są aż dwa ! na poprzedniej stronie :diabloti: Quote
Recommended Posts