Middledream Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 U mnie rodzice ciągle przeżywają stratę poprzedniego pieska, chociaż to już rok minął...ale coraz częściej myślą o kupnie jakiegoś, mama marzy o Yorku :D u mnie, jeśli będzie, to pewnie coś białego, zawsze uwielbiałam białe psy :) I najlepiej z ADHD :D Może westie, może...:) Quote
Zuzia&Snoopy Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Feigned napisał(a):to kup dwie nowe, identyczne :cool3: będzie miał problem z wyborem :evil_lol: Właśnie tak by było najlepiej :) Sorki za off Quote
taxelina Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 tez popieram miec dwa psy, a jeszcze extra trzeci jest w domu :) Quote
Paulina_mickey Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Przyłączam się, dwa psy są super. A im więcej tym lepiej :) Quote
Feigned Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 zgadzam się, w grupie raźniej :cool3: [quote name='Middledream']U mnie rodzice ciągle przeżywają stratę poprzedniego pieska, chociaż to już rok minął...ale coraz częściej myślą o kupnie jakiegoś, mama marzy o Yorku :D u mnie, jeśli będzie, to pewnie coś białego, zawsze uwielbiałam białe psy :) I najlepiej z ADHD :D Może westie, może...:) mam tak samo, zboczenie jakieś :lol: ale następny już raczej biały nie będzie :) kurczę, ostatnio ciągle siedziałam na laptopie.. teraz wchodzę na kompa, a tu zdjęcia wyglądają zupełnie inaczej, kolory są zdecydowanie bardziej nasycone, na laptopie bardziej.. wyblakłe. I teraz nie wiem gdzie mam dobrze skalibrowany monitor a gdzie źle :shake: pytanie do osób z dobrze skalibrowanym monitorem, jak u Was wyglądają te zdjęcia? chodzi mi o jasność i nasycenie. http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0636.jpg http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0747.jpg http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0682.jpg tu np mam masakrycznie nasycone kolory.. albo te z Axela pozycją wystawową :evil_lol: jest traaaaaagiczne, ciemne jakieś i tak nasycone kolory, że aż oczy bolą.. chyba na kompie mam źle, ale nie mam pewności, pomożecie? Quote
Unbelievable Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 pierwsze axela jest blade, reszta ma dobre kolory ;) czytałam notkę... czyli jednak nie ta rasa co ostatnio pisałaś :diabloti: Quote
Feigned Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Unbelievable napisał(a):pierwsze axela jest blade, reszta ma dobre kolory ;) czytałam notkę... czyli jednak nie ta rasa co ostatnio pisałaś :diabloti: czyli na laptopie mam dobrze :) dzięki! czyli jednak ta druga, o której też pisałam lub ta która się od razu zarzekłam, że nie :diabloti: Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 cześć;) u mnie na laptopie wyglądają świetnie;) Te Axela jest cudne Quote
Unbelievable Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Feigned napisał(a):czyli na laptopie mam dobrze :) dzięki! czyli jednak ta druga, o której też pisałam lub ta która się od razu zarzekłam, że nie :diabloti: to już lepiej ta pierwsza :diabloti: Quote
Feigned Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 niunka04 napisał(a):cześć;) u mnie na laptopie wyglądają świetnie;) Te Axela jest cudne hej, dzięki za pomoc! :) Unbelievable napisał(a):to już lepiej ta pierwsza :diabloti: teraz to ja już nie wiem, która pierwsza :evil_lol: pierwsza z tych dwóch długokłakowych? :razz: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Feigned napisał(a): teraz to ja już nie wiem, która pierwsza :evil_lol: pierwsza z tych dwóch długokłakowych? :razz: ja też już się zgubiłam :evil_lol: Quote
Feigned Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Unbelievable napisał(a):ja też już się zgubiłam :evil_lol: to może tak najłatwiej, po nazwie? :diabloti: w sumie tajemnica to to żadna :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Feigned napisał(a):to może tak najłatwiej, po nazwie? :diabloti: w sumie tajemnica to to żadna :evil_lol: kelpiak odpada, to zostaje to co u mnie i ozik? : P Quote
Feigned Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Unbelievable napisał(a):kelpiak odpada, to zostaje to co u mnie i ozik? : P nie jestem pewna czy to u Ciebie też :diabloti: pisałam na gg kelpiaka i taki drugi brzydal jeszcze :evil_lol: wiesz o co cho na 10000% ozik albo border :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Feigned napisał(a):nie jestem pewna czy to u Ciebie też :diabloti: pisałam na gg kelpiaka i taki drugi brzydal jeszcze :evil_lol: wiesz o co cho na 10000% ozik albo border :eviltong: no ale ten drugi brzydal owczarkiem nie jest : P to już lepiej border :evil_lol: Quote
Feigned Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Unbelievable napisał(a):no ale ten drugi brzydal owczarkiem nie jest : P to już lepiej border :evil_lol: a czym? :razz: też mi się tak wydaje :lol: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Feigned napisał(a):a czym? :razz: też mi się tak wydaje :lol: rudy? no retrieverem raczej :evil_lol: chyba że jeszcze o coś innego chodzi? :hmmmm: myśl, myśl :diabloti: Quote
Feigned Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Unbelievable napisał(a):rudy? no retrieverem raczej :evil_lol: chyba że jeszcze o coś innego chodzi? :hmmmm: myśl, myśl :diabloti: eeeeeeeee nie :evil_lol: to też jako tako wchodziło w grę, ale o borderze mówiłam :cool3: border i ozik to tak najbardziej ;p Quote
Unbelievable Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Feigned napisał(a):eeeeeeeee nie :evil_lol: to też jako tako wchodziło w grę, ale o borderze mówiłam :cool3: border i ozik to tak najbardziej ;p no to bardzo ciężki wybór :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 witamy się czwartkowo. ;) wycałuj te swoje białe maleństwa od nas. :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No, no widzę że szykuje się u Ciebie kolejny psiak ;) a może tak jakiegoś TTB ;) Quote
Unbelievable Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):No, no widzę że szykuje się u Ciebie kolejny psiak ;) a może tak jakiegoś TTB ;) sory że tak niegrzecznie, ale.... dziewczyna wybiera między owczarkami, ma ozdóbki, gdzie tu TTB...? Quote
Unbelievable Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Sylwia K napisał(a):border i grzywacz to też totalna przepaść;) ale uzasadniona ;) Quote
Feigned Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 tak samo jak border i maltańczyk :diabloti: ale szczerze mówiąc niespecjalnie mi to przeszkadza, moje psy są zdecydowanie bardziej aktywne niż kanapowe, więc ja nie widzę nic przeciwko, ludzie mają nieraz po kilka psów bardziej zróżnicowanych ras i nie narzekają. :) Moje psy są takie a nie inne i nie sądzę, aby obecność bordera im przeszkadzała :cool3: Smile of Red Witch, może, gdyby nie to, że ja terriera nie chcę :) no i przypominam, że to dopiero za kilkaaaaaaa lat.. teraz to takie sobie gdybanie, wszystko może się zmienić w międzyczasie zgrywałam filmiki z telefonu i nie zgrałam najlepszego, na których Magnes próbuje zachęcić Axela do zabawy :shake: aa i zapomniałam.. w końcu pojechałam wyrobić rodowód Magnusowi :) chciałam go dzisiaj od razu zgłosić na wystawę, ale utknęłam przy jednej opcji i muszę poczekać z wypełnieniem :lol: Quote
Recommended Posts