Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie rodzice ciągle przeżywają stratę poprzedniego pieska, chociaż to już rok minął...ale coraz częściej myślą o kupnie jakiegoś, mama marzy o Yorku :D u mnie, jeśli będzie, to pewnie coś białego, zawsze uwielbiałam białe psy :) I najlepiej z ADHD :D Może westie, może...:)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zgadzam się, w grupie raźniej :cool3:

[quote name='Middledream']U mnie rodzice ciągle przeżywają stratę poprzedniego pieska, chociaż to już rok minął...ale coraz częściej myślą o kupnie jakiegoś, mama marzy o Yorku :D u mnie, jeśli będzie, to pewnie coś białego, zawsze uwielbiałam białe psy :) I najlepiej z ADHD :D Może westie, może...:)

mam tak samo, zboczenie jakieś :lol: ale następny już raczej biały nie będzie :)

kurczę, ostatnio ciągle siedziałam na laptopie.. teraz wchodzę na kompa, a tu zdjęcia wyglądają zupełnie inaczej, kolory są zdecydowanie bardziej nasycone, na laptopie bardziej.. wyblakłe. I teraz nie wiem gdzie mam dobrze skalibrowany monitor a gdzie źle :shake:
pytanie do osób z dobrze skalibrowanym monitorem, jak u Was wyglądają te zdjęcia? chodzi mi o jasność i nasycenie.
http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0636.jpg
http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0747.jpg
http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_0682.jpg tu np mam masakrycznie nasycone kolory..
albo te z Axela pozycją wystawową :evil_lol: jest traaaaaagiczne, ciemne jakieś i tak nasycone kolory, że aż oczy bolą..
chyba na kompie mam źle, ale nie mam pewności, pomożecie?

Posted

Unbelievable napisał(a):
pierwsze axela jest blade, reszta ma dobre kolory ;)
czytałam notkę... czyli jednak nie ta rasa co ostatnio pisałaś :diabloti:

czyli na laptopie mam dobrze :) dzięki!
czyli jednak ta druga, o której też pisałam lub ta która się od razu zarzekłam, że nie :diabloti:

Posted

niunka04 napisał(a):
cześć;) u mnie na laptopie wyglądają świetnie;)
Te Axela jest cudne

hej, dzięki za pomoc! :)

Unbelievable napisał(a):
to już lepiej ta pierwsza :diabloti:

teraz to ja już nie wiem, która pierwsza :evil_lol: pierwsza z tych dwóch długokłakowych? :razz:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja też już się zgubiłam :evil_lol:

to może tak najłatwiej, po nazwie? :diabloti: w sumie tajemnica to to żadna :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
kelpiak odpada, to zostaje to co u mnie i ozik? : P

nie jestem pewna czy to u Ciebie też :diabloti: pisałam na gg kelpiaka i taki drugi brzydal jeszcze :evil_lol: wiesz o co cho na 10000%
ozik albo border :eviltong:

Posted

Feigned napisał(a):
nie jestem pewna czy to u Ciebie też :diabloti: pisałam na gg kelpiaka i taki drugi brzydal jeszcze :evil_lol: wiesz o co cho na 10000%
ozik albo border :eviltong:

no ale ten drugi brzydal owczarkiem nie jest : P
to już lepiej border :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
no ale ten drugi brzydal owczarkiem nie jest : P
to już lepiej border :evil_lol:

a czym? :razz:
też mi się tak wydaje :lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
rudy? no retrieverem raczej :evil_lol: chyba że jeszcze o coś innego chodzi? :hmmmm:
myśl, myśl :diabloti:

eeeeeeeee nie :evil_lol: to też jako tako wchodziło w grę, ale o borderze mówiłam :cool3:
border i ozik to tak najbardziej ;p

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
No, no widzę że szykuje się u Ciebie kolejny psiak ;) a może tak jakiegoś TTB ;)

sory że tak niegrzecznie, ale.... dziewczyna wybiera między owczarkami, ma ozdóbki, gdzie tu TTB...?

Posted

tak samo jak border i maltańczyk :diabloti: ale szczerze mówiąc niespecjalnie mi to przeszkadza, moje psy są zdecydowanie bardziej aktywne niż kanapowe, więc ja nie widzę nic przeciwko, ludzie mają nieraz po kilka psów bardziej zróżnicowanych ras i nie narzekają. :)
Moje psy są takie a nie inne i nie sądzę, aby obecność bordera im przeszkadzała :cool3:

Smile of Red Witch, może, gdyby nie to, że ja terriera nie chcę :)
no i przypominam, że to dopiero za kilkaaaaaaa lat.. teraz to takie sobie gdybanie, wszystko może się zmienić w międzyczasie

zgrywałam filmiki z telefonu i nie zgrałam najlepszego, na których Magnes próbuje zachęcić Axela do zabawy :shake:
aa i zapomniałam.. w końcu pojechałam wyrobić rodowód Magnusowi :) chciałam go dzisiaj od razu zgłosić na wystawę, ale utknęłam przy jednej opcji i muszę poczekać z wypełnieniem :lol: