Ajula Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Malutka jest przesłodka, jakie szczescie, że kmonika ją zabrała do siebie i tak wspaniale opiekuje się nią! cudnie się czyta taki wątek :loveu: Quote
malagos Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Moja spina tymczasowiczka znalazła dom, a jeszcze dziś były 4 telefony w jej sprawie. Pani z Warszawy aż sie popłakała, ze ogloszenie nieaktualne, szuka małej suni do domu, do wyjazdów, na rower 9poprzednia jeździła w koszyczku)... Moze to sznasa dla Miłusi? i był telefon z Bytomia, też szukaja małej suczki. Quote
monika55 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Bidusia, malutka suczka szuka domu Malagos, Miłusia jest teraz w Sosnowcu. Moze to jakas szansa dla malutkiej? Quote
monika55 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Juz sa pierwsze telefony. Ja naprawde nie wiem czy sie cieszyc. Ale naprawde nie odstraszam.:evil_lol: Quote
Ajula Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 niech dzwonią, będziecie miały w czym wybierać :lol: Quote
dorota1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Oby to był ten najlepszy domek, bo Miłusia taka słodka i cudna:lol: Żeby była tam pełnoprawnym członkiem rodziny, mogła spać w łóżku i czuła się tak wspaniale jak u kmoniki. Trzymajmy kciuki:thumbs: Quote
Alojzyna Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ze swoimi wróciłam, teraz wyjdę z tobą :painting: na wieczorny spacerek Quote
kmonika Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/sosnowiec-piekna-suczka-sonia-szuka-pilnie-dt-ds-132019/ PRZEPRASZAM ,ZE NA WATKU MIŁKI ALE POTEBNA MI POMOC.SUCZKA NIE ZOSTANIE DŁUGO W OBECNYM DOMU.:placz::placz::placz: Quote
__Lara Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Miłusia cieszy się już zainteresowaniem :loveu: Quote
kmonika Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 W poniedziałek idziemy na zdjęcie szwów i na szczepienie przeciw wirusowe,brzuszek ladnie sie goi.Z nowości : Miłka ,jak mnie nie ma spi na moich butach.Od wczoraj ma jednak inne ,bardzo przytulne miejsce do spania,spi w łazience ,w plastikowej misce zwinięta w kłębek.Oczywiście miskę musiałam wyścielać ręcznikami......Oprócz łóżeczka to jej ulubione miejsce:evil_lol: Quote
monika55 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Miłusia kradnie serduszka.:loveu: Quote
kmonika Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 nie ma to jak pyszny kurczaczek na obiadek:evil_lol:Miłcia lubi takie obiadki,mniammm Quote
wilczek007 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ale super foteczka! Oj ta łóżeczkowa Miłusia:loveu: Dusje, gdziekolwiek jesteś, chyba masz zapchaną skrzynkę:p Quote
dusje Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 kmonika :loveu: jeszcze kilka takich fot i sama zaadoptuje mala :eviltong: Bedzie mi jedynie potrzebne osobne lokum, bo jak znam zycie - pan maz sie zezli :evil_lol:, kaze spakowac manatki i opuscic dotychczas posiadane metry kwadratowe. Piekna ta nasza Milusia :loveu: Kanapa elegancka pasujaca zdecydowanie do malenkiej :multi: A ksiezniczka w siodmym niebie:multi::loveu::lol: Ucalowania wysylam i trzymam kciuki za malenka:lol: Jednak chyba jej nie oddasz kmoniko :razz: Kanapa bez takiego ozdobnika - straci na uroku :eviltong: A z Milusi to jakas komediantka :crazyeye: miska do spania w lazience? Toz to niebywale :lol: Co do butow - moja Tosienka koniecznie musi miec do spania chocby jeden moj bucik, ale generalnie woli komplet :evil_lol: Targa te buty do swojego lozeczka i tez sobie kladzie lepeczek na nich. Ostatnio przerzucila sie na martensy, haha a to takie ciezkie buciory :evil_lol: Quote
Ajula Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 uwielbiam takie psie opowiesci :evil_lol: Quote
Alojzyna Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 hopsaj na spacerek :multi: i spać... Quote
kmonika Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 spać,spać. Ja jeszcze przy kompie, a księżniczka jak zwykle pod kołderką na moim miejscu . Główka oczywiście spoczywa na podusi :evil_lol: Quote
wilczek007 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a czemu masz w temacie jastrzębie zdr?...przecie sunia jest u Ciebie:razz: ahaaa!!:lol:kto mi doradzi: chciałabym też miec banerki, ale niewiem jak... Quote
Recommended Posts