Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja spina tymczasowiczka znalazła dom, a jeszcze dziś były 4 telefony w jej sprawie. Pani z Warszawy aż sie popłakała, ze ogloszenie nieaktualne, szuka małej suni do domu, do wyjazdów, na rower 9poprzednia jeździła w koszyczku)... Moze to sznasa dla Miłusi?
i był telefon z Bytomia, też szukaja małej suczki.

Posted

Oby to był ten najlepszy domek, bo Miłusia taka słodka i cudna:lol: Żeby była tam pełnoprawnym członkiem rodziny, mogła spać w łóżku i czuła się tak wspaniale jak u kmoniki. Trzymajmy kciuki:thumbs:

Posted

W poniedziałek idziemy na zdjęcie szwów i na szczepienie przeciw wirusowe,brzuszek ladnie sie goi.Z nowości : Miłka ,jak mnie nie ma spi na moich butach.Od wczoraj ma jednak inne ,bardzo przytulne miejsce do spania,spi w łazience ,w plastikowej misce zwinięta w kłębek.Oczywiście miskę musiałam wyścielać ręcznikami......Oprócz łóżeczka to jej ulubione miejsce:evil_lol:

Posted

kmonika :loveu: jeszcze kilka takich fot i sama zaadoptuje mala :eviltong: Bedzie mi jedynie potrzebne osobne lokum, bo jak znam zycie - pan maz sie zezli :evil_lol:, kaze spakowac manatki i opuscic dotychczas posiadane metry kwadratowe.

Piekna ta nasza Milusia :loveu: Kanapa elegancka pasujaca zdecydowanie do malenkiej :multi: A ksiezniczka w siodmym niebie:multi::loveu::lol: Ucalowania wysylam i trzymam kciuki za malenka:lol: Jednak chyba jej nie oddasz kmoniko :razz: Kanapa bez takiego ozdobnika - straci na uroku :eviltong:

A z Milusi to jakas komediantka :crazyeye: miska do spania w lazience? Toz to niebywale :lol: Co do butow - moja Tosienka koniecznie musi miec do spania chocby jeden moj bucik, ale generalnie woli komplet :evil_lol: Targa te buty do swojego lozeczka i tez sobie kladzie lepeczek na nich. Ostatnio przerzucila sie na martensy, haha a to takie ciezkie buciory :evil_lol: