Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pisze juz drugi raz :shake:co z tym dogo sie dzieje?

Sliczna jest krolewna, az zbiera sie na lzy ze szczescia patrzac na jej foteczki :loveu:
Jakaz ona delikatna i subtelna :multi: oczu oderwac od niej nie moge.

Trafila do wspanialego domu i do cudownych kochanych ludzi. Gdyby nie Ty kmoniko i Twoja rodzina to malenka siedzialaby teraz w zimnym schronisku :shake::-( a tak - w cieplutkim i przytulnym domeczku z pelna miseczka i w towarzystwie czworonoznych :loveu:

Sliczna i madra malenka :loveu: chlebek nie, ale kielbaska i maselko mniam mniam :evil_lol: Dogadza sobie to nasze szczescie. Zeby wiodlo jej sie jak najlepiej, ot tego jej zycze :lol:

Wycalowalabym ta paroweczke z mila checia.

Do sterylki tez sie dokladam.

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna, słodka sunieczka i jaka szczęśliwa.:loveu: Od razu inny wyraz pyszczka niż na pierwszym zdjęciu na wątku. Proszę o nr konta na pw. Postaram się wspomóc Miłusię.

Posted

Miłusia znowu się dziś zlała rano,pewnie ma przeziębiony pęcherz,musimy iść jutro do weta z tym problemem.Sterylka w przyszły czwartek o 13,rozliczenie bedzie na watku.Serdecznie dziekujemy za pomoc.:loveu:mam 2 filmiki,oczywiscie Miłusia w głownej roli,ale nie wiem czy dam rade wrzucic:diabloti:postaram się.Słodka jest,prawda?:loveu:

Posted

troche mi sie zdaje że przypomina jej sie dawny dom...a teraz ona gdzie indziej w innym domu...chociaz jest tam super to bedzie sie musiała przyzyczaic...;) oby była zdrowa potem wszystko bedzie juz lepiej

Posted

Bardzo prawdopodobne ze malenka ma zapalenie pecherza. Pogoda faktycznie nie laskawa dla psiakow przebywajacych w boksach :shake:, a to przeciez taka mala kruszynka.

Na pewno pan doktor zaradzi i wyleczy maluszke :lol: Napisz do nas kmoniko po powrocie :lol:

Posted

byłam z małą dziś u weta,ale mieli zabieg i pocałowałam klamkę.Jutro rano polecimy od razu o 10.Mała na pewno jest przeziębiona bo kaszlała wczoraj.a przd chwilą znowu się zlała;)dostałam wpłatę dla Miłusi od dorota1 30zł.SERDECZNIE DZIĘKUJEMY:Rose::loveu:napisałam do monika55 z prośbą o unieszczenie rozliczeń i wpłat w pierwszym poście ,z gory serdeczne dzieki:loveu:

Posted

mała nie ma goraczki,ale ma czerwone gardło,no i sika w domu,ale tylko raz dziennie:evil_lol:reszta na dworze.Dostała 2 zastrzyki, jeden antybiotyk,a drugi nie wiem,pewnie jakies witaminy,no i mamy kuracje antybiotykowa w tabletkach przez najblizszy tydzien/tabletki 2 razy dziennie/.Zapomniałam napisac, ze we wtorek była odrobaczona.Apetyt ,owszem dopisuje,az za bardzo,ale tylko smaczusne jedzonko,nie byle co:diabloti:

Posted

Jak to dobrze kmoniko, ze malenka ma Was i tak wspaniala opieke :loveu: No kto by jej leczyl to gardziolko w schronisku? :shake: Trzymajcie sie mocno i prosimy o kolejne relacje :loveu::lol::multi:

Posted

:Dog_run:Dzisiaj byłyśmy z Miłką u moich rodziców,myślałam,że może oni by ją wzięli,miałaby u nich wspaniały domek,no i ja mogłabym kontrolować co się z małą dzieje.Niestety,nie dali się namówić:placz::placz::placz:Mimo to i tak spędziłyśmy milutko dzionek.Zabrałam Miłkę na działkę,u nas dziś była słoneczna pogoda,ciplutko,wiosna....Trawka prawie że zielona,to sobie mała pobiegała,oj pobiegała:Dog_run:Dzień zabiegu się zbliża jednak nieubłaganie,dobrze,że Miłka o tym nie wie....

Posted

Trzymam kciuki za zabieg.:thumbs: To rzeczywiście okropne oddać pod nóż zdrowego i wesołego psiaka. Też przez to przeszłam. Dobrze, że ze zdrowiem Miłusi już lepiej :lol: