Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Kmonika nie moze wejsc na Dogo. Miłunia wlasnie zostala uspiona do sterylki. Trzymam zeby wszystko bylo dobrze.

Malenka, trzymamy kciuki:lol: malo przyjemny zabieg, ale jakze korzystny dla twojego zdrowka i przyszlosci :lol::evil_lol:. Nie martw sie, i tak spodobasz sie niejednemu chlopakowi ;)

Posted

wilczek007 napisał(a):
Dopiero mogłam wejsc na dogo.Kmonika mi dzwoniła, sunieczka czuje sie dobrze po zabiegu, ma tylko trzy malutkie szwy. Bardzo sie ciesze ze ma taki domek choć to tylko DT...;)

super, że wszystko poszło dobrze :multi:

Posted

Jeny, nareszcie sia zalogowalam:mad:dzieki znajomej z dogo zreszta,poradziła mi co zrobic , a moze sie uda i udalo sie, dzieki :loveu:Miłcia maiła wczoraj zabieg o 13,strasznie sie bałam,nawet pan wet to zuwazył:)O 14.30 poszłam ją odebrac i myslałam,ze przyszliśmy bo pieska leżącego, wchodzimy ,a to maleństwo chodzi sobie po lecznicy:)Ranke ma mała na ok.2cm.Szczerze mówiąc nie wiedziałam,ze tak technika poszła do przodu:)Monika55 mowila mi o tej metodzie,ale nie wiedziałam,ze zostanie to zastosowane u Miłci.Całe szczęcie wet nowoczesny,dzieki temu 2 godziny po zabiegu Miłcia kazała mi sie miziac po brzuszku:lol:na pewno troszke ja to boli,ale nie tak strasznie chyba skoro wczoraj o 18 jadła juz miesko z apetytem:)No rano była troche na mnie obrazona,mimo iz spi z nami w lozku.Ale dzisiaj została przekupiona mieskiem i wydaje sie,ze mi przebaczyła:)Czuje sie dobrze,nie jest obolała choć na pewno troszke to ja boli.Koszt sterylki niestety 300zł po zniżce:shake:ale nie żałujmy, bo psina sie nie wycierpi:)Byłam dziś w banku i juz pisze kto wpłacił na sterylkę:dorota1-30zł, MARCHEWA-50ZŁ , ŻABUSIA-48ZŁ, LARA?(A.K.R)-30ZŁ, YANA-10ZŁ razem 168 . SERDECZNIE DZIEKUJEMY ZA POMOC:loveu: RESZTĘ KOSZTÓW ZAPŁACIMY SAMI,PROSZĘ JUZ NIE WPŁACAĆ PIENIĄŻKÓW.NAPISZE do moniki55 prośbę o umieszczenie rozliczenia w pierwszym poście, na sterylizację mam fakture, na reszte nie brałam bo zapłacimy sami/lącznie z dopłatą za sterylkę/ Ogólnie koszty leczenia do tej pory to 361zł/niestety/ale za to na europejskim poziomie:)Fakturka bedzie na watku do wglądu, a takze zrobimy fotki pieknego brzusia Miłusi , zeby ciotki widziały jaka mała ranka:)Jeszcze raz dziekujemy i pozdrawiamy.Jesli ominęłam kogos w rozliczeniu,prosze sie upomniec:)

Posted

No i jak,czyż nie jest piękna?!!!Możecie mi zazdrościć:evil_lol:idziemy spać razem z Miłcią do łóżeczka:loveu:Dobranoc:sleep2:Jeszcze raz dziękujemy za pomoc:Rose:

Posted

[quote name='kmonika']No i jak,czyż nie jest piękna?!!!Możecie mi zazdrościć:evil_lol:idziemy spać razem z Miłcią do łóżeczka:loveu:Dobranoc:sleep2:Jeszcze raz dziękujemy za pomoc:Rose:

kmoniko:loveu: wyslalam Ci maila na adres podany przy fotkach.

Milunia jest piekna i kochana :loveu::multi::lol: Brak slow, by oddac nasza wdziecznosc :lol:

Z calego serca dziekujemy za wspanialy i najcudowniejszy dom dla malenkiej Milusi.

Jestescie kochani:multi::loveu:

Posted

zapomniałam napisać,wczoraj byłyśmy na zastrzyku przeciwbólowym i Miłka bierze antybiotyki po zabiegu, Rilexine 75mg 2 razy dziennie.Chyba juz zdałam relację ze wszystkiego:evil_lol:

Posted

No wreszcie weszlam:multi:, to co zmieniac tytul? Zaraz uzupelnie pierwsza strone. Ja jeszcze nie wplacilam bo adres mialam na PW. A wejsc na Dogo nie moglam. Ciesze sie ze Milusia czuje sie dobrze. Ale najbardziej sie ciesze, ze trafila na kogos takiego jak Ty. Prawdziwego CZLOWIEKA o wspanialym sercu. Dziekuje.

Posted

dogo szaleje!!! nie mozna wejsc, od paru dni mam problemy,chyba nie ja jedna.Miłka potrzebuje kochającego domku,który pozwoli jej spać w łóżeczku bo bardzo to lubi,i nie ma mowy o tym,zeby spała w legowisku:)