żabusia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dołożyłam się do sterylki i wpłaciłam dziś 48 pln. Quote
dusje Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 kmoniko :loveu: filmik do mnie nie doszedl. Pisalam Ci o tym na pw, nie jestem pewna czy przeczytalas. Wanilko :loveu: jak sie miewasz? Quote
monika55 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Dziekuje serdecznie za wplaty. Jak sie malenka czuje? Probowalam tu zagladac ale mialam problem z otwarciem Dogo. Quote
monika55 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Kmonika nie moze wejsc na Dogo. Miłunia wlasnie zostala uspiona do sterylki. Trzymam zeby wszystko bylo dobrze. Quote
Yana Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 przesłałam parę złotych na dziewczynkę trzymam za nią kciuki Quote
dusje Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 monika55 napisał(a):Kmonika nie moze wejsc na Dogo. Miłunia wlasnie zostala uspiona do sterylki. Trzymam zeby wszystko bylo dobrze. Malenka, trzymamy kciuki:lol: malo przyjemny zabieg, ale jakze korzystny dla twojego zdrowka i przyszlosci :lol::evil_lol:. Nie martw sie, i tak spodobasz sie niejednemu chlopakowi ;) Quote
monika55 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Rozmawialam z kmonika w czasie kiedy trwal zabieg. Jutro zadzwonie i sie dowiem. Mam nadzieje, ze mala zniosla to dobrze. Quote
wilczek007 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dopiero mogłam wejsc na dogo.Kmonika mi dzwoniła, sunieczka czuje sie dobrze po zabiegu, ma tylko trzy malutkie szwy. Bardzo sie ciesze ze ma taki domek choć to tylko DT...;) Quote
Yana Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 wilczek007 napisał(a):Dopiero mogłam wejsc na dogo.Kmonika mi dzwoniła, sunieczka czuje sie dobrze po zabiegu, ma tylko trzy malutkie szwy. Bardzo sie ciesze ze ma taki domek choć to tylko DT...;) super, że wszystko poszło dobrze :multi: Quote
monika55 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Wszystko dobrze, chociaz malutka z lekka obrazona na kmonike. Trzeba ja przekupowac mieskiem. Tz traktowany jest dobrze.:razz: Quote
wilczek007 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 :loveu:Miłusia obrazona, a to ci numer hihi. Nie dziwne w sumie:evil_lol: Quote
kmonika Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jeny, nareszcie sia zalogowalam:mad:dzieki znajomej z dogo zreszta,poradziła mi co zrobic , a moze sie uda i udalo sie, dzieki :loveu:Miłcia maiła wczoraj zabieg o 13,strasznie sie bałam,nawet pan wet to zuwazył:)O 14.30 poszłam ją odebrac i myslałam,ze przyszliśmy bo pieska leżącego, wchodzimy ,a to maleństwo chodzi sobie po lecznicy:)Ranke ma mała na ok.2cm.Szczerze mówiąc nie wiedziałam,ze tak technika poszła do przodu:)Monika55 mowila mi o tej metodzie,ale nie wiedziałam,ze zostanie to zastosowane u Miłci.Całe szczęcie wet nowoczesny,dzieki temu 2 godziny po zabiegu Miłcia kazała mi sie miziac po brzuszku:lol:na pewno troszke ja to boli,ale nie tak strasznie chyba skoro wczoraj o 18 jadła juz miesko z apetytem:)No rano była troche na mnie obrazona,mimo iz spi z nami w lozku.Ale dzisiaj została przekupiona mieskiem i wydaje sie,ze mi przebaczyła:)Czuje sie dobrze,nie jest obolała choć na pewno troszke to ja boli.Koszt sterylki niestety 300zł po zniżce:shake:ale nie żałujmy, bo psina sie nie wycierpi:)Byłam dziś w banku i juz pisze kto wpłacił na sterylkę:dorota1-30zł, MARCHEWA-50ZŁ , ŻABUSIA-48ZŁ, LARA?(A.K.R)-30ZŁ, YANA-10ZŁ razem 168 ZŁ. SERDECZNIE DZIEKUJEMY ZA POMOC:loveu: RESZTĘ KOSZTÓW ZAPŁACIMY SAMI,PROSZĘ JUZ NIE WPŁACAĆ PIENIĄŻKÓW.NAPISZE do moniki55 prośbę o umieszczenie rozliczenia w pierwszym poście, na sterylizację mam fakture, na reszte nie brałam bo zapłacimy sami/lącznie z dopłatą za sterylkę/ Ogólnie koszty leczenia do tej pory to 361zł/niestety/ale za to na europejskim poziomie:)Fakturka bedzie na watku do wglądu, a takze zrobimy fotki pieknego brzusia Miłusi , zeby ciotki widziały jaka mała ranka:)Jeszcze raz dziekujemy i pozdrawiamy.Jesli ominęłam kogos w rozliczeniu,prosze sie upomniec:) Quote
kmonika Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No i jak,czyż nie jest piękna?!!!Możecie mi zazdrościć:evil_lol:idziemy spać razem z Miłcią do łóżeczka:loveu:Dobranoc:sleep2:Jeszcze raz dziękujemy za pomoc:Rose: Quote
kmonika Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 fotki Miłci na stronie 12 i 13:eviltong: Quote
wilczek007 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 super, widac że Miłcia sie dobrze czuje u kmoniki:lol: Buziaki dla Niej i kmoniki Quote
dusje Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='kmonika']No i jak,czyż nie jest piękna?!!!Możecie mi zazdrościć:evil_lol:idziemy spać razem z Miłcią do łóżeczka:loveu:Dobranoc:sleep2:Jeszcze raz dziękujemy za pomoc:Rose: kmoniko:loveu: wyslalam Ci maila na adres podany przy fotkach. Milunia jest piekna i kochana :loveu::multi::lol: Brak slow, by oddac nasza wdziecznosc :lol: Z calego serca dziekujemy za wspanialy i najcudowniejszy dom dla malenkiej Milusi. Jestescie kochani:multi::loveu: Quote
kmonika Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 zapomniałam napisać,wczoraj byłyśmy na zastrzyku przeciwbólowym i Miłka bierze antybiotyki po zabiegu, Rilexine 75mg 2 razy dziennie.Chyba juz zdałam relację ze wszystkiego:evil_lol: Quote
monika55 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 No wreszcie weszlam:multi:, to co zmieniac tytul? Zaraz uzupelnie pierwsza strone. Ja jeszcze nie wplacilam bo adres mialam na PW. A wejsc na Dogo nie moglam. Ciesze sie ze Milusia czuje sie dobrze. Ale najbardziej sie ciesze, ze trafila na kogos takiego jak Ty. Prawdziwego CZLOWIEKA o wspanialym sercu. Dziekuje. Quote
MARCHEWA Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Bardzo się cieszę,że u Miłeczki wszystko super sie układa:loveu: Quote
dorota1 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Miłcia jest cudna:loveu: Bardzo się cieszę, że dobrze się czuje po sterylce. Teraz musimy trzymać kciuki za najlepszy domek dla Miłeczki. Quote
kmonika Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 dogo szaleje!!! nie mozna wejsc, od paru dni mam problemy,chyba nie ja jedna.Miłka potrzebuje kochającego domku,który pozwoli jej spać w łóżeczku bo bardzo to lubi,i nie ma mowy o tym,zeby spała w legowisku:) Quote
Recommended Posts