monika55 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Biedna Miłunia. Ale to konieczne. Ta sunia za to placi, zajrzyjcie prosze. http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-chow-chow-w-schronie-bardzo-chora-jastrzebie-zdr-prosze-o-pomoc-131135/#post11757796 Quote
kmonika Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jesli ktoras z cioteczek chciała wspomoc miłusie finasowo dokładajac sie do strerylki,serdecznie dziekujemy i prosimy o przekazanie kaski na suczkę z postu powyżej,ona jej bardziej potrzebuje,my damy radę i dziękujemy Quote
wilczek007 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 chciałabym pomóc i Miłusi i suni chowusi...kurczaki...ale naprawdę z Ciebie kmoniko złota duszyczka...:-(az mi łezka leci....;) Buziaki wielkie dla Ciebie i Miłusi:loveu: Quote
dorota1 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kmonika']czy te oczy mogą kłamać?:cool3: Miłunia jest przeurocza:loveu: Jak ktoś mógł wyrzucić takie słodkie cudo? :shake: Quote
kmonika Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 zdaje sie ze antybiotyki podziałały,bo dzis nie było kałuży.Kofana jest niesłychanie,najbardziej się lubi miziać pod brzuszkiem:loveu: Quote
kmonika Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 chciałam wrzucić filmik z Miłusią,ale nie mogę,bo ciągle pisze,że trwa ładowanie kurka.......bez końca chyba będzie trwać.......... :angryy: Quote
monika55 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Szkoda, ze sie nie da. Ja tez nie umiem. Jaka ona te mordeczke ma sliczna. Quote
kmonika Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a jaka kochana,jak ja zawołam to zaraz biegnie.Mój kot ma na imię Milka, i jak wołam kota to ona myśli,ze ją, i biedna ciągle lata, bo jak nie wołam Milka to ją - Miłka.A jak się idzie w jej kierunku to zaraz się kładzie na plecki do kiziania,tak pieszczoszka i po brzuszku muszę ją miziać:loveu:najlepiej cały dzień:lol: Quote
monika55 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Milusiu domek musi sie znalezc. Ten domek jeszcze nie wie, ze dzieki kmonice skarb dostanie. Quote
wilczek007 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Milusia bardzo potrzebuje sterylki...czy ktos ma pare dorzucić groszy znalezionych w kieszonce?.... Quote
dusje Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='kmonika']chciałam wrzucić filmik z Miłusią,ale nie mogę,bo ciągle pisze,że trwa ładowanie kurka.......bez końca chyba będzie trwać.......... :angryy:[/quote] kmoniko, moze mnie sie uda wstawic? :lol: Przeslij prosze, do mnie - sprobuje;). Jak nasza kruszyneczka? :loveu: Wymiziaj ja od nas :multi:. Sliczna laleczka:loveu: Quote
żabusia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='wilczek007']Milusia bardzo potrzebuje sterylki...czy ktos ma pare dorzucić groszy znalezionych w kieszonce?.... Jasne, sterylka jest BARDZO ważna. Poproszę namiary (z adresem) to cosik prześlę. Quote
Yana Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='wilczek007']Milusia bardzo potrzebuje sterylki...czy ktos ma pare dorzucić groszy znalezionych w kieszonce?.... a jaką kwotę trzeba nazbierać ? Quote
wilczek007 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 z tego co mi mówiła kmonika to 200 zł...a Miłusia jeszcze prawie nic nie uzbierała...:-(...mozesz ja spytac o dokładna kwote na PW;) miałam nr konta od kmoniki ale mi sie stracił...piszcie do niej;) Quote
__Lara Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziewczyny, a może tą sterylkę z pieniążków Wanilki? w końcu ta bida mała kochana też jest z JZ. Napewno na sterylkę jej już mogę przelać 30zł jakie się uzbierało na sunię chow chow z JZ, a już nie jest potrzebne. Więc proszę o nr konta ;) Quote
monika55 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Lara, kochana jestes. Kmoniko, jesli mozesz powysylaj na PW nr konta. Ja pod koniec tygodnia tez cos wysle. Bede teraz rzadziej na Dogo. Mizianka dla Miłuni i podziekowania dla Ciebie. Quote
wilczek007 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 a u dusje skrzynka zapchanaaaa:evil_lol:... Quote
wilczek007 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ja tez podniosę..chociaz tyle moge... Quote
Recommended Posts