Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli ktoras z cioteczek chciała wspomoc miłusie finasowo dokładajac sie do strerylki,serdecznie dziekujemy i prosimy o przekazanie kaski na suczkę z postu powyżej,ona jej bardziej potrzebuje,my damy radę i dziękujemy

Posted

a jaka kochana,jak ja zawołam to zaraz biegnie.Mój kot ma na imię Milka, i jak wołam kota to ona myśli,ze ją, i biedna ciągle lata, bo jak nie wołam Milka to ją - Miłka.A jak się idzie w jej kierunku to zaraz się kładzie na plecki do kiziania,tak pieszczoszka i po brzuszku muszę ją miziać:loveu:najlepiej cały dzień:lol:

Posted

[quote name='kmonika']chciałam wrzucić filmik z Miłusią,ale nie mogę,bo ciągle pisze,że trwa ładowanie kurka.......bez końca chyba będzie trwać..........
:angryy:[/quote]

kmoniko, moze mnie sie uda wstawic? :lol: Przeslij prosze, do mnie - sprobuje;).

Jak nasza kruszyneczka? :loveu: Wymiziaj ja od nas :multi:. Sliczna laleczka:loveu:

Posted

[quote name='wilczek007']Milusia bardzo potrzebuje sterylki...czy ktos ma pare dorzucić groszy znalezionych w kieszonce?....

Jasne, sterylka jest BARDZO ważna. Poproszę namiary (z adresem) to cosik prześlę.

Posted

[quote name='wilczek007']Milusia bardzo potrzebuje sterylki...czy ktos ma pare dorzucić groszy znalezionych w kieszonce?....

a jaką kwotę trzeba nazbierać ?

Posted

z tego co mi mówiła kmonika to 200 zł...a Miłusia jeszcze prawie nic nie uzbierała...:-(...mozesz ja spytac o dokładna kwote na PW;) miałam nr konta od kmoniki ale mi sie stracił...piszcie do niej;)

Posted

Dziewczyny, a może tą sterylkę z pieniążków Wanilki? w końcu ta bida mała kochana też jest z JZ.

Napewno na sterylkę jej już mogę przelać 30zł jakie się uzbierało na sunię chow chow z JZ, a już nie jest potrzebne. Więc proszę o nr konta ;)

Posted

Lara, kochana jestes. Kmoniko, jesli mozesz powysylaj na PW nr konta. Ja pod koniec tygodnia tez cos wysle. Bede teraz rzadziej na Dogo. Mizianka dla Miłuni i podziekowania dla Ciebie.