kmonika Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a zapomniałam powiedzieć,że Miłcia już jest tak ośmielona,że wykazuje chęć zabawy....Smieszna jest,na dworze na smyczy automatycznej się rozpędza i gaaazuuuuu ze wszystkich sił.Całe szczęście oprócz tego,że śmieszna to jeszcze mądra,bo wie kiedy się zatrzymać,żeby pańcia nie musiała codziennie nowej smyczy kupować:evil_lol: Quote
kmonika Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 dusje;11841927]kmonika :loveu: jeszcze kilka takich fot i sama zaadoptuje mala :eviltong: Bedzie mi jedynie potrzebne osobne lokum, bo jak znam zycie - pan maz sie zezli :evil_lol:, kaze spakowac manatki i opuscic dotychczas posiadane metry kwadratowe. DUSJE zamieszkamy razem:evil_lol:mój też mi się każe pakować,bo sobie jeszcze tego Rodzyneczka z mojego podpisu upatrzyłam,ale się powstrzymuję przed daniem mu dt bo na dworze zimno,więc zamieszkanie w namiocie odpada:evil_lol: Quote
kmonika Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 pokaż w domu,mama się w nim zakocha,gwarantuję:evil_lol:przy okazji ,pozdrów mamcię ode mnie i od Miłci:loveu: Quote
wilczek007 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 hahaha:evil_lol: ja tez se upatrzyłam Rodzyneczka ale ...nic z tego sama nie mieszkam LEEE...wiec se tylko moge upatrzyc:-(... Quote
monika55 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 To ja widze, ze do dramatow dojdzie :evil_lol:. To ci psinka.Tylko sie nie kloccie o Rodzynka. Quote
dorota1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Co słychać u Miłusi? Czy widac jakiś dobry domek na horyzoncie? Quote
monika55 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Co u Miłusi? Co dalej bedzie? Quote
dusje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wpadlam z wizyta do nazej krolewny :loveu:i jej opiekunow :loveu: Malenka sie rozkreca, az milo poczytac. kmoniko, co do TZ -ow musimy koniecznie pogadac ;) Wlasciwie z jakiej racji to my mamy byc zagrozone eksmisja? Prawdziwi dzentelmeni wiedza jak sie ulotnic po angielsku :evil_lol: Quote
wilczek007 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 haha dobre to Dusje teraz było:evil_lol::evil_lol: Quote
monika55 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Kmonika, milosc Cie pochlonela?:cool3: Zagladalas do Soni? Quote
kmonika Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 monika55 napisał(a):Kmonika, milosc Cie pochlonela?:cool3: Zagladalas do Soni? dziewczyny,mam dostęp do kompa tylko od piątku do niedzieli wieczór i tak będzie ,aż do kwietnia.Przepraszam,ze nie zaglądałam do Soni ,ale nie miałam technicznie możliwosci:oops: Bardzo WAM dziękuję za pracę jaką włoźyłyście w pomoc dla Soni.Uprzedziłam parę osób,że mnie nie będzie do piątku,więc Sonia nie został SAMA. Quote
kmonika Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ale i tak czuje sie WINNA:oops:ale mimo to ,iż mam dostęp do kompa tylko 3 razy w tygodniu,postanowiłam założyć jej wątek bo wiem,że wspaniali luidzie ,którzy są na dogo jej pomogą,a przynajmniej spróbują.I miałam rację:loveu:KOCHAM WAS DZIEWCZYNY Quote
kmonika Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 WPŁATY NA STERYLKĘ MIŁUSI monika55 50zł dusje 20zł :Rose: Quote
kmonika Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jeszcze,żeby chociaż częściowo wybielić sie w WASZYCH oczach/chodzi o wątek Soni,że mnie nie było/ OFICJALNIE OGŁASZAM,ZE MIŁKA ZOSTAJE U NAS:eviltong: Quote
monika55 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 :Rose:Dziekuje, dziekuje.No to psina pod szczesliwa gwiazda sie urodzila.:loveu: Quote
wilczek007 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :evil_lol:Juz wtedy to wiedziałam jak zawiozłam Miłusie że u ciebie kmoniko zostanie hihi. Bardzo sie cieszę:loveu: Quote
dorota1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Super! Lepszego domku nie mogła znaleźć:loveu: Quote
dusje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 kmoniko :loveu: jakos tak jest, ze po nocach nie sypiam :evil_lol: Kochana, sliczna, aniele :loveu: jak Ci dziekowac za Wasze serduszka? Jestescie wspaniali.........a mnie od razu nasuwa sie wspomnienie o Tosi....ona tez tylko na tymczas :evil_lol: Bardzo dluuuuugi DT. Ogromnie sie ciesze, ze malenka zostaje juz u Was. Jestescie wspaniali :multi: Miluniu, podziekuj pieknie Panstwu za ich serduszko :loveu: Lepiej nie moglas trafic`:loveu: Niebywala historia.......na pamiatke tych zawirowan oprawie sobie zdjecia Miluni, Carrie i Sadzuni. Ilekroc spojrze na nasze perelki - usmiechne sie i wspomne ich los :lol: Za jakis czas wzbogace moja kolekcje ;) Miluniu:loveu:`najlepszego z Twoja Pancia i TZ:loveu: Wygralas los na loterii :lol: Dolacze powiew wiosny :loveu: juz blizej niz dalej....Czy Milusia pokocha radosne ptaszeta, czy tez zechce je zjesc? Quote
Alojzyna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 SUPER! :multi: Bardzo się z tego cieszę, choć w ten sposób zamyka się ewentualny tymczas dla kolejnej bidusi... Quote
Recommended Posts