kmonika Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Miłusia to bardzo grzeczny piesek, lubi sie przytulać, nie szczeka jak zostaje sama w domku i nic nie niszczy.Czeka na przyjazny gest w jej stronę,leży sobie na posłanku i nas obserwuje.Jest towarzyska i pilnuje się domowników,nie zostaje sama w pomieszczemiu tylko idzie tam gdzie reszta,np.na telewizję:evil_lol:Baaardzo lubi spać na rączkach.Z kulinarnych odkryć: nie lubi sera białego ani żółtego.Na obiadek dziś jadła mięsko z rosołku i makaronik, my oczywiście tradycyjnie to co zostaje, czyli rosół, całe szczęście makaronu starczyło dla wszystkich:evil_lol:Oczywiście problem sikania i kupki już nieaktualny,dziś wszystko na dworku.Miłusia pozdrawia wszystkie cioteczki:loveu: Quote
Alojzyna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 dla takiego super pieska musi być super domeczek! ;) Quote
kmonika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Miłusia się przypomina!!!:loveu:Dziś nasikała 2 razy w domku,ale dlatego,ze duzo piła,ma to po mnie,jak mróz to pić się chce:evil_lol:Ma ochotę chyba pogonić kota.:kociak: Czuję,że gdyby on zaczął uciekać mogłoby być niezłe polowanie.Teraz sobie smacznie śpi:sleep: po obiadku.:eating:Nauczyła sie już chodzić po podłodze,chyba dzieki temu,ze śledziła kota,zapomniała o strachu i nózie jej się już nie ślizgają,wpadała w panikę jak miała przejść po gołej podłodze kilka metrów.Jutro idziemy do weta,zapytac co i jak ze sterylką.Sesja foto w toku:dog:Może uda mi się jutro wrzucić. Quote
kmonika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bidusia-Miłusia:loveu:[SIZE=3]się przypomina!!! Quote
dorota1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cudna sunia.:lol: Ja mam Milusię. Też jest cudna. Przybyła do mojego domu ponad rok temu jako pies po przejściach, okropnie znerwicowany. Z nerwów piła bardzo dużo, często potrzebowała 8 wyjść dziennie, a i tak zdarzało jej się nasikać w domu. Teraz jest już duzo lepiej, wystarcza 5 wyjść, choc jak nas wita, gdy wracamy do domu, to też z radości dużo pije i wtedy wychodzimy częściej. A Miłusia ma u Ciebie kmoniko jak w niebie. Pisz o niej często. Quote
kmonika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 dzisiejszy bilans do godz.19:34 3 razy siku w domu,co się stało?Przecież od piątku był spokój:shake::crazyeye: Quote
dusje Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 kmoniko, moze Milusia ma cosik z pecherzem? Moze tez tak byc, ze nadal zaznacza teren. Tak tez bylo z Toska. Lala jak pompa strazacka:evil_lol: z przerwami na 1 dzien. Jesli bedziesz potrzebowac pomocy, to chetnie wrzuce foteczki :lol: Quote
Julia07 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Witaj Bidusiu-Miłusiu!:lol: Jak to miło czytać takie wiadomości ale to zasługa wspaniałego domku.Pozdrawiam Miłusie i domek;) Quote
kmonika Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 dusje napisał(a):kmoniko, moze Milusia ma cosik z pecherzem? Moze tez tak byc, ze nadal zaznacza teren. Tak tez bylo z Toska. Lala jak pompa strazacka:evil_lol: z przerwami na 1 dzien. Jesli bedziesz potrzebowac pomocy, to chetnie wrzuce foteczki :lol: wydaje mi sie ,ze ona znaczy teren,ale zobaczymu co bedzie dalej.Dziś o 5 rano znowu siku, w tym samym miejscu co zawsze:-oWięc postanowiłam ją przechytrzyć i o6.30 zrobiłam jej szybka pobudke,wzęłam na rączki,żeby nie nalała i pobiegłyśmy na dworek.W nagrodę Pańcia miała w kieszonce szyneczkę,którą Miłusia dostała po sikanku na dworku.Do tej pory w domu sucho,ale dzień jeszcze się nie skończył.Co do foteczek,chętnie skorzystam z pomocy,jeśli nie dam rady.:cool3: Quote
kmonika Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :loveu:ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY ZA POZDROWIONKA .RÓWNIEŻ POZDRAWIAMY WSZYSTKIE CIOTECZKI:loveu::Dog_run: Quote
kmonika Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jutro idziemy do weta dopytac kiedy i za ile sterylka,może policzy troszkę taniej,wilczek ma przesłać papiery ze schronu.Wet mówił, że przed zabiegiem musi dostać jakieś 2 zastrzyki,trochę trzeba po tym odczekac i dopiero zabieg.No zobaczymy.Jeśli są na wątku cioteczki , które zechcą finansowo wesprzeć sterylizację Miłusi prześlemy nr konta na pw. Do tej pory nasze konto = 0 Quote
dusje Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 kmoniko, postaramy sie cos zorganizowac ;) Jak foteczki, masz juz do wstawienia? Podam Ci na pw moj email, jesli chcesz przeslac to zapraszam :lol: Jak dzisiaj MIlunia? byla kaluza? Quote
MARCHEWA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ja wyślę 50 zł jutro na sterylkę i mam nadzieję,że każdy,kto obiecał wspomóc paroma groszami Milusie dotrzyma słowa. Quote
dusje Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='MARCHEWA']Ja wyślę 50 zł jutro na sterylkę i mam nadzieję,że każdy,kto obiecał wspomóc paroma groszami Milusie dotrzyma słowa.[/quote] Ja, na pewno slowa dotrzymam:lol:.kmonika musi popytac ile kosztuje sterylka dla tak malenkiej sunieczki. Quote
monika55 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Miod na serce. Padlam na grype i glos zabralo tez:evil_lol: bo chcialam dzwonic. Ale bys ze mna nie pogadala. To ci ksiezniczka sie zrobila.:crazyeye: Quote
monika55 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Znowu posty przestawia. Milo Cie zobaczyc.No to jak bedzie po wszystkim, to robic ogloszenia? Podaj ciotkom na PW nr konta, trzeba wspomoc Was. Quote
kmonika Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :iloveyou:suńka waży 6 kg/grubasek z niej/ 20.02.09 idziemy na druga szczepionke na parwo i inne choroby. Wet powiedział,ze jak na psa ze schronu ślicznie wygląda;)w piątek będę wiedzieć osteczny termin zabiegu, na razie wstępnie wtorek lub czwartek w przyszłym tygodniu.Cena zabiegu to około 250zł:placz:po zniżce:placz:Jeśli ktos zechce pomóc ,będziemy b.wdzięczne:loveu:Oczywiście rachunek do okazania będzie;)Z innych wieści , laleczka nie siusia juz w domku, a jak poszłam dzis po zakupy to podobno czekała na mnie pod drzwami:loveu:kochana jest:loveu:no i smaki ma wygorowane,same dobre rzeczy by jadła ,byle czego nie ruszy.Jak dostanie chlebka z kiełbaska to kiełbaskę zje,masełko zlize a chlebek beee....Teraz jak siedze przy kompie to musze ja miec zawsze na kolankach bo to taka przylepka jest:iloveyou: Quote
kmonika Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :painting:idziemy na spacerek,zaraz wrócimy,jeśli ktoś jest chętny pomóc mój nr konta ma wilczek007,lub prosze sie do mnie zglosić na pw,pozdrawiamy chorowitków:bye:i zyczymy zdrowka Quote
monika55 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dziekuje.:lol: Milego spacerku i suchej nocki zycze.:loveu: Quote
kmonika Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :loveu:mówiłam,ze modelka pierwsza klasa:evil_lol::loveu:Dusje dziękujemy za wstawienie fotek:loveu::buzi:mam nadzieje,ze filmiki sie znajda,jak nie to wyslemy jeszcze raz jesli mozna wykorzystać?:evil_lol:ale to juz nie dzis,jeszcze raz dzieki:loveu: Quote
wilczek007 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jeeej, ale naszej Miłusi dobrze, pasuje tam jakby tam od zawsze była:lol: dziewczyny jak co mam nr konta od kmoniki:loveu: mogłabym wpłacić jakbym miała :angryy:... podam tez monice55 bo to ona załozyła wateczek;) Quote
Recommended Posts