Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miłusia to bardzo grzeczny piesek, lubi sie przytulać, nie szczeka jak zostaje sama w domku i nic nie niszczy.Czeka na przyjazny gest w jej stronę,leży sobie na posłanku i nas obserwuje.Jest towarzyska i pilnuje się domowników,nie zostaje sama w pomieszczemiu tylko idzie tam gdzie reszta,np.na telewizję:evil_lol:Baaardzo lubi spać na rączkach.Z kulinarnych odkryć: nie lubi sera białego ani żółtego.Na obiadek dziś jadła mięsko z rosołku i makaronik, my oczywiście tradycyjnie to co zostaje, czyli rosół, całe szczęście makaronu starczyło dla wszystkich:evil_lol:Oczywiście problem sikania i kupki już nieaktualny,dziś wszystko na dworku.Miłusia pozdrawia wszystkie cioteczki:loveu:

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miłusia się przypomina!!!:loveu:Dziś nasikała 2 razy w domku,ale dlatego,ze duzo piła,ma to po mnie,jak mróz to pić się chce:evil_lol:Ma ochotę chyba pogonić kota.:kociak: Czuję,że gdyby on zaczął uciekać mogłoby być niezłe polowanie.Teraz sobie smacznie śpi:sleep: po obiadku.:eating:Nauczyła sie już chodzić po podłodze,chyba dzieki temu,ze śledziła kota,zapomniała o strachu i nózie jej się już nie ślizgają,wpadała w panikę jak miała przejść po gołej podłodze kilka metrów.Jutro idziemy do weta,zapytac co i jak ze sterylką.Sesja foto w toku:dog:Może uda mi się jutro wrzucić.

Posted

Cudna sunia.:lol: Ja mam Milusię. Też jest cudna. Przybyła do mojego domu ponad rok temu jako pies po przejściach, okropnie znerwicowany. Z nerwów piła bardzo dużo, często potrzebowała 8 wyjść dziennie, a i tak zdarzało jej się nasikać w domu. Teraz jest już duzo lepiej, wystarcza 5 wyjść, choc jak nas wita, gdy wracamy do domu, to też z radości dużo pije i wtedy wychodzimy częściej.
A Miłusia ma u Ciebie kmoniko jak w niebie. Pisz o niej często.

Posted

kmoniko, moze Milusia ma cosik z pecherzem? Moze tez tak byc, ze nadal zaznacza teren. Tak tez bylo z Toska. Lala jak pompa strazacka:evil_lol: z przerwami na 1 dzien.

Jesli bedziesz potrzebowac pomocy, to chetnie wrzuce foteczki :lol:

Posted

dusje napisał(a):
kmoniko, moze Milusia ma cosik z pecherzem? Moze tez tak byc, ze nadal zaznacza teren. Tak tez bylo z Toska. Lala jak pompa strazacka:evil_lol: z przerwami na 1 dzien.

Jesli bedziesz potrzebowac pomocy, to chetnie wrzuce foteczki :lol:

wydaje mi sie ,ze ona znaczy teren,ale zobaczymu co bedzie dalej.Dziś o 5 rano znowu siku, w tym samym miejscu co zawsze:-oWięc postanowiłam ją przechytrzyć i o6.30 zrobiłam jej szybka pobudke,wzęłam na rączki,żeby nie nalała i pobiegłyśmy na dworek.W nagrodę Pańcia miała w kieszonce szyneczkę,którą Miłusia dostała po sikanku na dworku.Do tej pory w domu sucho,ale dzień jeszcze się nie skończył.Co do foteczek,chętnie skorzystam z pomocy,jeśli nie dam rady.:cool3:

Posted

jutro idziemy do weta dopytac kiedy i za ile sterylka,może policzy troszkę taniej,wilczek ma przesłać papiery ze schronu.Wet mówił, że przed zabiegiem musi dostać jakieś 2 zastrzyki,trochę trzeba po tym odczekac i dopiero zabieg.No zobaczymy.Jeśli są na wątku cioteczki , które zechcą finansowo wesprzeć sterylizację Miłusi prześlemy nr konta na pw. Do tej pory nasze konto = 0

Posted

kmoniko, postaramy sie cos zorganizowac ;)

Jak foteczki, masz juz do wstawienia? Podam Ci na pw moj email, jesli chcesz przeslac to zapraszam :lol:

Jak dzisiaj MIlunia? byla kaluza?

Posted

[quote name='MARCHEWA']Ja wyślę 50 zł jutro na sterylkę i mam nadzieję,że każdy,kto obiecał wspomóc paroma groszami Milusie dotrzyma słowa.[/quote]

Ja, na pewno slowa dotrzymam:lol:.kmonika musi popytac ile kosztuje sterylka dla tak malenkiej sunieczki.

Posted

:iloveyou:suńka waży 6 kg/grubasek z niej/ 20.02.09 idziemy na druga szczepionke na parwo i inne choroby. Wet powiedział,ze jak na psa ze schronu ślicznie wygląda;)w piątek będę wiedzieć osteczny termin zabiegu, na razie wstępnie wtorek lub czwartek w przyszłym tygodniu.Cena zabiegu to około 250zł:placz:po zniżce:placz:Jeśli ktos zechce pomóc ,będziemy b.wdzięczne:loveu:Oczywiście rachunek do okazania będzie;)Z innych wieści , laleczka nie siusia juz w domku, a jak poszłam dzis po zakupy to podobno czekała na mnie pod drzwami:loveu:kochana jest:loveu:no i smaki ma wygorowane,same dobre rzeczy by jadła ,byle czego nie ruszy.Jak dostanie chlebka z kiełbaska to kiełbaskę zje,masełko zlize a chlebek beee....Teraz jak siedze przy kompie to musze ja miec zawsze na kolankach bo to taka przylepka jest:iloveyou:

Posted

:painting:idziemy na spacerek,zaraz wrócimy,jeśli ktoś jest chętny pomóc mój nr konta ma wilczek007,lub prosze sie do mnie zglosić na pw,pozdrawiamy chorowitków:bye:i zyczymy zdrowka

Posted

:loveu:mówiłam,ze modelka pierwsza klasa:evil_lol::loveu:Dusje dziękujemy za wstawienie fotek:loveu::buzi:mam nadzieje,ze filmiki sie znajda,jak nie to wyslemy jeszcze raz jesli mozna wykorzystać?:evil_lol:ale to juz nie dzis,jeszcze raz dzieki:loveu:

Posted

jeeej, ale naszej Miłusi dobrze, pasuje tam jakby tam od zawsze była:lol:
dziewczyny jak co mam nr konta od kmoniki:loveu: mogłabym wpłacić jakbym miała :angryy:...
podam tez monice55 bo to ona załozyła wateczek;)