Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dolacze powiew wiosny :loveu: juz blizej niz dalej....Czy Milusia pokocha radosne ptaszeta, czy tez zechce je zjesc?

z ptaków Miłcia tylko kurczątka lubi i to gotowane:evil_lol:

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zatem ptaszyny ocalone :evil_lol:

Trzymaj sie Miluniu i badz grzeczna :loveu:

kmoniko :lol: pisz, co u Was, podsylaj foteczki. Bedzie nam milo poczytac i poogladac:multi:

Ja wciaz nie moge uwierzyc.............:loveu:

Posted

oj kochana ona jest,ta Miłcia nasza,chociaż czasem sika w domku rano,bo jej się pewnie po nocy chce ,to co bedzie trzymać:evil_lol:Jak ją rozbawię to lata po domu jak torpeda, a dopiero sie rozkręca,co będzie dalej nie wiem:diabloti:Bardzo lubi jak ją gonię, no i typowo nakolankowy piesek.Ponad to bardzo lubi się całować,a z kupieniem nowego posłanka nie ma się co spieszyć bo Miłcia śpi w łóżeczku,no wygodna jest...

Posted

Bozesz Ty Moj, jaka jestem zla.....napisalam poscik i wywalilo......:-(

Napislam jak bardzo sczesliwa jestem, ze Milunia taka fajna i ze tyle satysfakcji macie z jej obecnosci w kochanym domku :loveu:

Napisalam tez, ze mam u siebie malizne 3 miesieczna z Olawy - z malego przytuliska dla psiaczkow, o ktore dba kochana Pani Marta bedaca lekarzem wet i opiekunka tych psiakow.

Jest cudowna, kochana osoba, Jej psiaki sa zadbane i zaopiekowane :multi: Szoda, ze nie da sie Jej sklonowac na potrzeby Slaska....

Moja malizna czeka na adopcje. Chyba byla prezentem pod choinke, bo zostala adpotowana w grudniu i tuz przed moim przyjazdem - zwrocona do przytuliska, bo Pani alergii sie nabawila :evil_lol:

Spojrzcie na to sloneczko :loveu: Jest malenka, 4 kg wagi i jakies 15 cm od grzbietu do podlogi :loveu:

Nzawalam ja Niunia, choc podobno wabi sie Susi. Jest super inteligentna, sprytna i przylepna. Szukam Jej najlepszego domku :lol: najlepiej w moich okolcach, abym mogla sledzic jej losy z "okna". Mala nas pokochala, lecz nie mozemy jej zatrzymac ze wzgledu na Tosienke zadziore. Codziennie mam oczy 24/h na malenka, na noc zabieram ja do lozka w obawie przed Tosi morderczymi zamiarami :evil_lol: Na codzien mala opiekuje sie moja 13 letnia sunia Nerunia. Jest jej zastepcza mamuska i uczy ja wiele :loveu: Mala jest w pelni szczesliwa majac taka opieke.

Czy wyobrazacie sobie, ze na spacerku maszeruje super na smyczy i rowniez bez? Przybiega na moje kazde zawolanie :multi: Jest naprawde odjazdowa i ciesze sie ze Pani Marta dala mi kredyt zaufania. Jej rowniez zalezy bardzo na dobrym domku dla naszej malej pchelki :loveu:

Niunia w samochodzie, w drodze do NL :multi::loveu::lol:

Tu z moja Nerunia :loveu:- ciagle gania i trudno jej zrobic dobra fota :loveu::oops::evil_lol:

Posted

Miłcia mała, ale bronić się umie jakby co:diabloti:

dusje, sunieczka piękna i jakie ma śliczne ucholki:lol:wygląda na taką co się lubi miziać. A wogóle to ona chyba nasza rodzina jest bo ma taką samą krawatkę i skarpetki jak Miłka:evil_lol:

Posted

kmonika, nie wykluczam spowinowacenia rodzinnego :evil_lol: Moze tatus Miluni mial braciszka, takiego ciut podpalanego i tamten znalazl sie w okolicach Olawy;) no i swoje zrobil. Obu tatusiom naleza sie gratulacje z udanych dzieciaczkow :evil_lol: Mamy czym sie cieszyc, ale wolalabym, zeby jak najmniej tych biednych psiaczkow trafialo do schronisk :-(

• 3 weeks later...
Posted

Miłkuś to bardzo skoczna sunia, ostatni wskoczyła na blat w kuchni i zjadła sobie 30 dkg szyneczki, mniam.. Za to pani z panem jedli na kolację serek:lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

wnet będą foty, jak sobie sprawię nowy aparat/albo pożyczę/

Laleczka troszkę nam się poprawiła, bo nie ma co kryć, apetyt dopisuje:p
poza tym strasznie się leni, wszędzie pełno jej sierści, nawet się martwię, czy aby jej tej sierści starczy , czy będziemy mieć niedługo grzywacza:evil_lol: