kmonika Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dolacze powiew wiosny :loveu: juz blizej niz dalej....Czy Milusia pokocha radosne ptaszeta, czy tez zechce je zjesc? z ptaków Miłcia tylko kurczątka lubi i to gotowane:evil_lol: Quote
dusje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Zatem ptaszyny ocalone :evil_lol: Trzymaj sie Miluniu i badz grzeczna :loveu: kmoniko :lol: pisz, co u Was, podsylaj foteczki. Bedzie nam milo poczytac i poogladac:multi: Ja wciaz nie moge uwierzyc.............:loveu: Quote
kmonika Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Oczywiście nie omieszkamy się podzielić naszym szczęściem i foto będzie, info rownież. Dziękujemy za pomoc wszystkim cioteczkom kochanym Quote
monika55 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Przynajmniej tu normalnie jest. Az sie chce tu zagladac. no mam dola strasznego. Quote
monika55 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Prosze o przeniesienie do dzialu W nowym domu. Quote
wilczek007 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a my dziekujemy tobie kmoniko za kochane serducho:lol: buziaki dla Ciebie i Miłci!!! Quote
monika55 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Jak wrocisz to napisz jak tam nasza przylepka. Quote
kmonika Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 oj kochana ona jest,ta Miłcia nasza,chociaż czasem sika w domku rano,bo jej się pewnie po nocy chce ,to co bedzie trzymać:evil_lol:Jak ją rozbawię to lata po domu jak torpeda, a dopiero sie rozkręca,co będzie dalej nie wiem:diabloti:Bardzo lubi jak ją gonię, no i typowo nakolankowy piesek.Ponad to bardzo lubi się całować,a z kupieniem nowego posłanka nie ma się co spieszyć bo Miłcia śpi w łóżeczku,no wygodna jest... Quote
wilczek007 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ale fajnie sie zadomowiła, nawet niewiesz jak sie ciesze ze jest u Ciebie!Wam poprostu nie pasowało żadne rozstanie:lol: Quote
monika55 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Miłcia to dopiero szczesliwy pies. A moze pampersa na noc? ;) Quote
kmonika Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 szczęściara rzuca sie na obcych,którzy nieopatrznie wykazują chęć pogłaskania:evil_lol:moja psina,pilnuj Pańci:diabloti: Quote
dusje Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bozesz Ty Moj, jaka jestem zla.....napisalam poscik i wywalilo......:-( Napislam jak bardzo sczesliwa jestem, ze Milunia taka fajna i ze tyle satysfakcji macie z jej obecnosci w kochanym domku :loveu: Napisalam tez, ze mam u siebie malizne 3 miesieczna z Olawy - z malego przytuliska dla psiaczkow, o ktore dba kochana Pani Marta bedaca lekarzem wet i opiekunka tych psiakow. Jest cudowna, kochana osoba, Jej psiaki sa zadbane i zaopiekowane :multi: Szoda, ze nie da sie Jej sklonowac na potrzeby Slaska.... Moja malizna czeka na adopcje. Chyba byla prezentem pod choinke, bo zostala adpotowana w grudniu i tuz przed moim przyjazdem - zwrocona do przytuliska, bo Pani alergii sie nabawila :evil_lol: Spojrzcie na to sloneczko :loveu: Jest malenka, 4 kg wagi i jakies 15 cm od grzbietu do podlogi :loveu: Nzawalam ja Niunia, choc podobno wabi sie Susi. Jest super inteligentna, sprytna i przylepna. Szukam Jej najlepszego domku :lol: najlepiej w moich okolcach, abym mogla sledzic jej losy z "okna". Mala nas pokochala, lecz nie mozemy jej zatrzymac ze wzgledu na Tosienke zadziore. Codziennie mam oczy 24/h na malenka, na noc zabieram ja do lozka w obawie przed Tosi morderczymi zamiarami :evil_lol: Na codzien mala opiekuje sie moja 13 letnia sunia Nerunia. Jest jej zastepcza mamuska i uczy ja wiele :loveu: Mala jest w pelni szczesliwa majac taka opieke. Czy wyobrazacie sobie, ze na spacerku maszeruje super na smyczy i rowniez bez? Przybiega na moje kazde zawolanie :multi: Jest naprawde odjazdowa i ciesze sie ze Pani Marta dala mi kredyt zaufania. Jej rowniez zalezy bardzo na dobrym domku dla naszej malej pchelki :loveu: Niunia w samochodzie, w drodze do NL :multi::loveu::lol: Tu z moja Nerunia :loveu:- ciagle gania i trudno jej zrobic dobra fota :loveu::oops::evil_lol: Quote
monika55 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Kmonika, a co sie bedzie Miłka spoufalac z obcymi? Niech sie z daleka trzymaja.:evil_lol: Ale ucholek cudny. Quote
kmonika Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Miłcia mała, ale bronić się umie jakby co:diabloti: dusje, sunieczka piękna i jakie ma śliczne ucholki:lol:wygląda na taką co się lubi miziać. A wogóle to ona chyba nasza rodzina jest bo ma taką samą krawatkę i skarpetki jak Miłka:evil_lol: Quote
dusje Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 kmonika, nie wykluczam spowinowacenia rodzinnego :evil_lol: Moze tatus Miluni mial braciszka, takiego ciut podpalanego i tamten znalazl sie w okolicach Olawy;) no i swoje zrobil. Obu tatusiom naleza sie gratulacje z udanych dzieciaczkow :evil_lol: Mamy czym sie cieszyc, ale wolalabym, zeby jak najmniej tych biednych psiaczkow trafialo do schronisk :-( Quote
kmonika Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 musimy porobić Miłci troche fotek, co by cioteczki widziały jak się niuńce żyje.. Quote
wilczek007 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mała Miłcia-duzy wojownik:cool2:...fajnie! A to małe nietoperzątko powyżej (to komplement),takie kochane też:roll:... Quote
kmonika Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Miłkuś to bardzo skoczna sunia, ostatni wskoczyła na blat w kuchni i zjadła sobie 30 dkg szyneczki, mniam.. Za to pani z panem jedli na kolację serek:lol: Quote
wilczek007 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 na blat aż skoczyła???...ludziska:evil_lol: w kotka ja zamienicie hahaha.A szyneczke wam cała wyje:eviltong:...Buśka dla Miłci!!!Dla Ciebie też! Quote
monika55 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Mała caly potencjał pokazuje :evil_lol: Dotychczas skrzetnie skrywany. Nasza Misia z DT ostatnio chciala zwedzic 6 kg cukru.:lol: Quote
kmonika Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 wnet będą foty, jak sobie sprawię nowy aparat/albo pożyczę/ Laleczka troszkę nam się poprawiła, bo nie ma co kryć, apetyt dopisuje:p poza tym strasznie się leni, wszędzie pełno jej sierści, nawet się martwię, czy aby jej tej sierści starczy , czy będziemy mieć niedługo grzywacza:evil_lol: Quote
monika55 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 To czekamy na foty łysej kluski.:evil_lol: Quote
Recommended Posts