kmonika Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 bedą fotki nowe;)mam aparat, moze nawet juz dzisiaj zrobimy sesję:evil_lol:to ciotki same zobacza jaka Miłcia kofana:loveu: Quote
wilczek007 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 super nie umiem sie doczekać;) Buziaki dla was:bigcool: Quote
kmonika Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 tak sie kładę jak chcę, żeby mnie pańcia gilała:) a tak sie chowam, jak wiem, ze będą fotki jako rasowa modelka muszę sie przcież przygotować przed sesją foto, a tu mi chcą zrobić a ja taka nie uczesana:) no ale w końcu daję się przekonać, bo moja pani nie daje za wygraną masz moja pańciu kochana z każdego profilu, rób mi fotki, proszę jak musisz:) a tak dobrze, ładnie wyglądam???no to rób te fotki, bo mi się cierpliwość kończy no koniec tego dobrego, teraz idę coś przekąsić, dziekuję za sesję i ślicznie się kłaniam Quote
Alojzyna Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Miłusia jest kochaniutka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dorota1 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Słodki skarb z tej Miłusi:loveu:I pomyśleć, że takie cudo trafiło do schronu:shake: Quote
kmonika Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 teraz pokaze cioteczkom moje łóżeczko, ooooooo mój pan cos w kuchni do jedzenia robi, mam dobry słuch no słyszę doskonale, cos przy garach robi, a na papu mnie nie woła.. a tam, zapomnałam, ze jako modelka musze dbac o linię no dobra jeszcze dwie pozy...... i dośćććććććć, do zabawy, hhhhhuuuuurrrrrrrra, to lubię najbardziej... tak teraz wyglada moje zycie..:cool1: pozdrawiam wszystkie cioteczki:loveu:ktore pomogły mi trafic do mojego domku i ide spac bo zmeczona jestem ,papatki:cool1:. Quote
kmonika Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Alojzyna napisał(a):Miłusia jest kochaniutka :loveu: :loveu: :loveu: o tak bardzo, i najbardziej na swiecie kocha swoją pańcię:loveu:zresztą ze wzajemnością:loveu:a my dwie kochamy nasze cioteczki, które nam pomogły być razem Quote
Alojzyna Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jak tylko pierwszy raz ją zobaczyłam na tym wątku, to od razu wiedziałam, że to jest bardzo grzeczna sunia z tych - "tylko mnie troszkę kochaj a będę wierna do końca życia". Chyba każdy, kto miałby ją na tymczasie by się w niej zakochał :loveu: bo jak nie kochać takiej Miłusi :loveu: Quote
monika55 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Jaka to slodzizna. :loveu: I calkiem inaczej juz wyglada. Zniknal ten caly strach.Slicznosci takie. Dziekuje kmonika. Quote
wilczek007 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 no nieee no, przecież ją zjesc mozna taka mała foczunia:loveu::iloveyou: tak fajnie patrzec jaka ona radosna! a pupcia jej od szyneczki troche urosła hm??:evil_lol: ale wyprawia z tym swoim łóżeczkiem haha! Quote
monika55 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Kmonika, tak jakos zniknelas. Wszystko w porzadku? Quote
kmonika Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 tak jak mam w podpisie, mam problemy z netem.. mam nadzieje, ze w koncu sie z tym uporam:angryy: bo mi nerwy juz puszczaja, u nas wszystko w porzadku, Miłcia idzie jutro obcinac pazurki. Znowu ugryzla pana, tym razem od internetu, napisalabym, ze mu sie nalezy, bo mi net nie dziala, ale nie moge bo to ojciec jednej z dogomaniaczek i na dodatek ma psa ze schronu w Jastrzebiu wiec mu darujemy:diabloti: Quote
monika55 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 To masz psa obronnego :evil_lol: Zreszta, slusznie zrobila, niech sie facet stara.:lol: Quote
Recommended Posts