Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak sie kładę jak chcę, żeby mnie pańcia gilała:)

a tak sie chowam, jak wiem, ze będą fotki
jako rasowa modelka muszę sie przcież przygotować przed sesją foto, a tu mi chcą zrobić a ja taka nie uczesana:)

no ale w końcu daję się przekonać, bo moja pani nie daje za wygraną

masz moja pańciu kochana z każdego profilu, rób mi fotki, proszę jak musisz:)

a tak dobrze, ładnie wyglądam???no to rób te fotki, bo mi się cierpliwość kończy

no koniec tego dobrego, teraz idę coś przekąsić, dziekuję za sesję i ślicznie się kłaniam

Posted

teraz pokaze cioteczkom moje łóżeczko, ooooooo mój pan cos w kuchni do jedzenia robi, mam dobry słuch

no słyszę doskonale, cos przy garach robi, a na papu mnie nie woła..

a tam, zapomnałam, ze jako modelka musze dbac o linię

no dobra jeszcze dwie pozy......

i dośćććććććć, do zabawy, hhhhhuuuuurrrrrrrra, to lubię najbardziej...

tak teraz wyglada moje zycie..:cool1:

pozdrawiam wszystkie cioteczki:loveu:ktore pomogły mi trafic do mojego domku i ide spac bo zmeczona jestem ,papatki:cool1:.

Posted

Alojzyna napisał(a):
Miłusia jest kochaniutka :loveu: :loveu: :loveu:

o tak bardzo, i najbardziej na swiecie kocha swoją pańcię:loveu:zresztą ze wzajemnością:loveu:a my dwie kochamy nasze cioteczki, które nam pomogły być razem

Posted

Jak tylko pierwszy raz ją zobaczyłam na tym wątku, to od razu wiedziałam, że to jest bardzo grzeczna sunia z tych - "tylko mnie troszkę kochaj a będę wierna do końca życia". Chyba każdy, kto miałby ją na tymczasie by się w niej zakochał :loveu: bo jak nie kochać takiej Miłusi :loveu:

Posted

no nieee no, przecież ją zjesc mozna taka mała foczunia:loveu::iloveyou:
tak fajnie patrzec jaka ona radosna! a pupcia jej od szyneczki troche urosła hm??:evil_lol: ale wyprawia z tym swoim łóżeczkiem haha!

Posted

tak jak mam w podpisie, mam problemy z netem.. mam nadzieje, ze w koncu sie z tym uporam:angryy: bo mi nerwy juz puszczaja, u nas wszystko w porzadku, Miłcia idzie jutro obcinac pazurki. Znowu ugryzla pana, tym razem od internetu, napisalabym, ze mu sie nalezy, bo mi net nie dziala, ale nie moge bo to ojciec jednej z dogomaniaczek i na dodatek ma psa ze schronu w Jastrzebiu wiec mu darujemy:diabloti: