LAZY Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Uszy do góry Dominika! Już niedługo odszwysz (czy jakoś tak:razz: ) Szpilową i znowu bedzie szaleć i masy kulturystki nabierac:) Quote
dbsst Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 ZAŁAMANA............... ZAKOCHANA............. dziś widziałam dozi odpowiednik mojej pseudo idealnej suki KOKIETA, PANIUSIA, DELIKATNIUSIA, SŁODZIAK.................... OTO ONA sunia należy do KORONY i prawie została przezemnie ukradziona ;) :evil_lol: TZ jak zobaczył fote powiedział SZPILKA :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='dbsst']ZAŁAMANA............... ZAKOCHANA............. dziś widziałam dozi odpowiednik mojej pseudo idealnej suki KOKIETA, PANIUSIA, DELIKATNIUSIA, SŁODZIAK.................... OTO ONA sunia należy do KORONY i prawie została przezemnie ukradziona ;) :evil_lol: TZ jak zobaczył fote powiedział SZPILKA :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Oszzzzzzzzzzz kurna felek :crazyeye: Pytam się Cię jeszcze raz: Kiedy przyjedziesz z aparatem? :mad: Quote
dbsst Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='bonita']Cześć Sis Ale Ty masz grzecnego piesa, tak pozuje do fotków, nawet nie mrugnie 3-cią powieką hahahaha wiesz mistrz trzeciej powieki ;) [quote name='Pysia']Możesz w połowie kwietnia ;) Będzie potrzebna pomoc w domu :evil_lol: I myślę ze babole z zazdrości że pomagasz by Cię wyklęły bo to fajna pomoc ;) taaaaaaaaaaaaaaaaak ciekawe jaka :cool1: wiesz w sumie to nakawe sie wprosić moge ;) :evil_lol: [quote name='Vectra']mam nadzieje e foty Hipolita będą ? "ła tam" ;) Hipolit TAM JEST SZPILKA II :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='paula_z'] :loveu: :loveu: :loveu: Kidy Szpilatron bedzie mogla bawic sie z pieskami? :cool3: nie wiem mam nadzieje ze juz za chwile :shake: [quote name='anetta']A Szpila to spi od wczoraj :siara: od urodzeniea Spi ;) [quote name='madzia i medor']Doberek Szpiluchne:D :D doberek Medorowe :evil_lol: [quote name='LAZY']Uszy do góry Dominika! Już niedługo odszwysz (czy jakoś tak:razz: ) Szpilową i znowu bedzie szaleć i masy kulturystki nabierac:) oby oby bo juz nie daje rady tak jej odmawiać :shake: :placz: Quote
dbsst Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Pysia napisał(a):Oszzzzzzzzzzz kurna felek :crazyeye: Pytam się Cię jeszcze raz: Kiedy przyjedziesz z aparatem? :mad: no w połowie Kwietnia :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='dbsst'] TZ jak zobaczył fote powiedział SZPILKA :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: czy cos jeszcze powiedzial? :cool3: Quote
dbsst Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 PIKA napisał(a):czy cos jeszcze powiedzial? :cool3: nic wiążącego :placz: narazie ogląda w przerwach jak gra :evil_lol: ale jak powieziałam ze zamiast pierścionka i sprzatac bede i mila bede i w ogole gotowac bede to sie popukał w głowe czyli NIE aaaaaaaaa zato Szpila powiedziała tak hahahhaa Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 dbsst napisał(a): zato Szpila powiedziała tak hahahhaa Słuchaj się Szpili :evil_lol: Jej zdanie najwazniejsze :evil_lol: A moze namow tych sąsiadow "od okna" :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 taaaaaak , Szpila dobrze gada :evil_lol: :evil_lol: jest was więc dwie TZ przegłosowany :evil_lol: Quote
agabass Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 no boski słodki muflon super mortadela Szpilkowa debe no to kiedy druga Szpila się u was pojawi:cool3: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 dbsst napisał(a): taaaaaaaaaaaaaaaaak ciekawe jaka :cool1: wiesz w sumie to nakawe sie wprosić moge ;) :evil_lol: Jaka? Będziesz zmieniać pieluchy :evil_lol: I karmić własną piersią czarne wije :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ;)cześć Sis.....przemyć dożynkę TZ się nie skapnie:razz: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)cześć Sis.....przemyć dożynkę TZ się nie skapnie:razz: noo pewa!!!! nie zauważy na pewno!!!! :razz: Quote
Gosiek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 cześć i czołem :p widzę ze byłaś na sesji szczeniorkowej :loveu: cuuuudowna fota - proszę o zdecydowanie więcej :p a jak Szpilatronek się miewa? Doczytałam ze szwów jej nie chcieli zdjąć? Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Gosiek napisał(a): widzę ze byłaś na sesji szczeniorkowej :loveu: cuuuudowna fota - proszę o zdecydowanie więcej :p Zalatwić Ci taką sesje? :evil_lol: Tylko uprzedzam, ze mnie potem znienawidzisz :evil_lol: Quote
Agga Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ahhhh co za mina. dbsst kochanie mozesz mi jakies fajne szpilkowe foty wsyłać na skrzynke.(orginałki) Dziękuje Quote
asiunia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='PIKA']Debe ze swoja milością Hej! Debe tak ładnie z doziem wyglada..moze najwyzszy czas sprawic Szpilce kolege/zanke:eviltong: Quote
bonita Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Debe -Sister, nie odmawiaj sobie tej miłości:loveu: :evil_lol: Cudniaste:loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 TZ Debe no nie bądź taki daj mojej siostrze odrobinę luxusu...zgódź się na dożynkę:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 babciu babciu a czemu nie jestes siwa??:roll: Quote
Kate I Luka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Bo babcia se L`oreala nałożyła... co pokrywa ślady siwizny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Doberek Cioteczko :multi: :multi: :multi: Mała klusia śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts