PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ale Szpila bryka :multi: widzialam,ze tak bedzie :p Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Uwielbiam gapić sie na fotki psa rozciągniętego w biegu czy skoku :loveu: Uwielbiam oglądać Twoje fotki :loveu: Cześc gaduły :razz: Quote
Gosiek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hahahaha megakosmos :thumbs: fajne te fotaski - Szpila jest niesamowicie towarzyska :-o Quote
e.v.a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 czesc Babuniu:multi: buahahhahahahaha:roflt: na waleta najlepiej:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A ja widzę wygolony brzuszek... a nie żadne balony! I niech sobie biega, bidulka. Ile byla na diecie biegowej? 2 tygodnie czy dłuzej? pzdr. Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']hahahahaha a co Szpila taka szczęśliwa ?? HĘ ;) cześć Dominisiu bo w końcu ze smyczy puszczona :loveu: czesc Ewuniu [quote name='PIKA']Ale Szpila bryka :multi: widzialam,ze tak bedzie :p narazie jeszcze bryki kontrolowane ale juz jest lepiej :cool1: [quote name=':: FiGa ::']Uwielbiam gapić sie na fotki psa rozciągniętego w biegu czy skoku :loveu: Uwielbiam oglądać Twoje fotki :loveu: Cześc gaduły :razz: haha ja uwielbiam łapać psie szczeki ale coś mnie to nie idzie :placz: :angryy: qrczaki dziękuje się zawstydziłam normalnie :oops: :oops: czesc milczku :cool3: [quote name='Gosiek'] hahahaha megakosmos :thumbs: fajne te fotaski - Szpila jest niesamowicie towarzyska :-o dzięki ;) - wiesz ma to po mamusi tą towarzyskość wdzięki i urok, delikatność ruchów i płynnośc fafli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zobacz mała jaką mam klate :cool3: :evil_lol: i taranem ją i taranem go (moja feministka:lol: ) Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='evaxon']czesc Babuniu:multi: buahahhahahahaha:roflt: na waleta najlepiej:evil_lol: czesc wnusiu co do waleta nie zdażyłam jej sama rozebrać zrobili to wspólnie z Fartem hahahhaha jestem juz do tego przyzwyczajona ze się sama rozbiera no nie sama w towarzystwie :evil_lol: [quote name='Asiaczek']A ja widzę wygolony brzuszek... a nie żadne balony! I niech sobie biega, bidulka. Ile byla na diecie biegowej? 2 tygodnie czy dłuzej? pzdr. nawet ponad 2 tygodnie 2 tygodnie ścisłego braku szaleństw i przed 2 tygodnie ograniczonych szaleństw :roll: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Aaaa, panimaju. Prikaz wetwracza? no to zdrówka i cierpliwości!:lol: pzdr. Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 no tak wróciłam z pesm do domu to wyszło słońce kurde bele na paluszkach taniec z ukradzionym wdziankiem :evil_lol: puszczam nie puszczam Quote
e.v.a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a):czesc wnusiu co do waleta nie zdażyłam jej sama rozebrać zrobili to wspólnie z Fartem hahahhaha jestem juz do tego przyzwyczajona ze się sama rozbiera no nie sama w towarzystwie :evil_lol: hahaha oj towarzyska ta nasza Szpilunia:evil_lol: dobrze ze tego po niej nie odziedziczylam :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Aaaa, panimaju. Prikaz wetwracza? no to zdrówka i cierpliwości!:lol: pzdr. ze cioooooooooooooo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Co Ty Debe, nie wiesz, kto to jest wetwracz? :crazyeye: Toz to Lekarz weterynarii = weterynarz w języku naszybh byłych przyjaciół i braci...:evil_lol: Pzdr. Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dominika to kiedy umawiamy się na randke ?? ;) Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='evaxon']hahaha oj towarzyska ta nasza Szpilunia:evil_lol: dobrze ze tego po niej nie odziedziczylam :evil_lol: mówisz ze się w towarzystwie nie rozbierasz wnusiu :razz: :evil_lol: a oto jesienne liście ziomową porą :p Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Co Ty Debe, nie wiesz, kto to jest wetwracz? :crazyeye: Toz to Lekarz weterynarii = weterynarz w języku naszybh byłych przyjaciół i braci...:evil_lol: Pzdr. hahahhahahahahhahaha wariatka :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra napisał(a):Dominika to kiedy umawiamy się na randke ?? ;) m i będziemy sie za kolano trzymać :eviltong: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a): m i będziemy sie za kolano trzymać :eviltong: :evil_lol: nie tam za kolano :shake: za lufy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja potrzebuje korepetycji :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='dbsst']hahahhahahahahhahaha wariatka :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaka tam ze mnie wariatka. Ja samą prawdę i tylko prawdę napisałam, a Ty sobie śmichy urządzasz... Nie znasz języka wrogów-sąsiadów-przyjaciół-braci? Czego Was w szkołach uczyli, co? Pzdr. Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):nie tam za kolano :shake: za lufy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja potrzebuje korepetycji :eviltong: ale to my sie spotykamy same cz z TZami i czy będziemy sie trzymac wymiennie czy za swoje :evil_lol: :eviltong: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='dbsst'] DeBe to jest coś niesamowitego :loveu: Ta mina Farta rewelacja :evil_lol: A tak wogóle to Dzień Dobry :hand: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Jaka tam ze mnie wariatka. Ja samą prawdę i tylko prawdę napisałam, a Ty sobie śmichy urządzasz... Nie znasz języka wrogów-sąsiadów-przyjaciół-braci? Czego Was w szkołach uczyli, co? Pzdr. czuje się nie douczona :oops: Bry Jojeczko moje :loveu: jak miło cie goscic :loveu: dzięki :multi: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a):ale to my sie spotykamy same cz z TZami i czy będziemy sie trzymac wymiennie czy za swoje :evil_lol: :eviltong: a po co nam TZci ? :niewiem: przecież to ma być miłe i spokojne spotkanie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']nie tam za kolano :shake: za lufy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja potrzebuje korepetycji :eviltong: [quote name='Vectra']a po co nam TZci ? :niewiem: przecież to ma być miłe i spokojne spotkanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jesu a ja jem leniwe pierogi i mam czesc na monitorze.......dawno nie był taki czysty:eviltong: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):a po co nam TZci ? :niewiem: przecież to ma być miłe i spokojne spotkanie :evil_lol: no o lufach mówiłaś :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 DeBe napisał(a):Bry Jojeczko moje :loveu: jak miło cie goscic :loveu: A nie prawda bo to mi miło jest oglądać takie super fotki :loveu: Kiedy Ty wkońcu do nas przyjedziesz? :razz: :mad: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jesu a ja jem leniwe pierogi i mam czesc na monitorze.......dawno nie był taki czysty:eviltong: leniwymi myjesz monitor hmmmmmmm nie próbowałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewa czy ty mnie moze namawiasz do oderwania tezetowej lufy :roll: Quote
Recommended Posts