Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a):no o lufach mówiłaś :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no właśnie o LUFACH :evil_lol: :evil_lol: mamuśka a Ty tak nie cieszkaj :eviltong: ja zaras też ide gnieść leniwce :cool3: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 jo-jo napisał(a):A nie prawda bo to mi miło jest oglądać takie super fotki :loveu: Kiedy Ty wkońcu do nas przyjedziesz? :razz: :mad: hahah dzięks jak widac wybieram się jak sójka za morze do Was hahahahha Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a):jak widac wybieram się jak sójka za morze do Was hahahahha Czyli mam rozumieć że pojawisz się dopiero wtedy kiedy ja sie dorobię szczeniaków :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 jo-jo napisał(a):Czyli mam rozumieć że pojawisz się dopiero wtedy kiedy ja sie dorobię szczeniaków :evil_lol: ooo nie bo i Ciebie będe musiała znienawidzić taj jak nienawidze teraz Pike :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a):ooo nie bo i Ciebie będe musiała znienawidzić taj jak nienawidze teraz Pike :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To w takim razie musisz wkońcu dojechac jak narazie nie mam w planach takich małych istotek, a Mumnka to ja jutro może wydrpaie (o ile choroba mnie nie zmoze..) A w międzyczasie porwę moją Ciuke 2 do domku :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Ze względu na Muminka? pzdr. taaaaaaaaaaaaak :placz: jo-jo napisał(a):To w takim razie musisz wkońcu dojechac jak narazie nie mam w planach takich małych istotek, a Mumnka to ja jutro może wydrpaie (o ile choroba mnie nie zmoze..) A w międzyczasie porwę moją Ciuke 2 do domku :loveu: :loveu: wydrap ją wydrap i wycaluj :loveu: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a):wydrap ją wydrap i wycaluj :loveu: Jak dojade to wydrapie, a Muminek bedzie dla mnei zawsze chomikiem :loveu: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):nie tam za kolano :shake: za lufy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja potrzebuje korepetycji :eviltong: Pozyczyć Ci Starowicza? :roll: jo-jo napisał(a): ja sie dorobię szczeniaków :evil_lol: z jojkiem? :crazyeye: jo-jo napisał(a): A w międzyczasie porwę moją Ciuke 2 do domku :loveu: :loveu: slyszałam, zę ona nie Twoja,ale Twojego brata :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='dbsst'] jak jej dooooobrze.. uściski, dziewczynki! Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a):ale to my sie spotykamy same cz z TZami i czy będziemy sie trzymac wymiennie czy za swoje :evil_lol: :eviltong: buuuahahahahahahaha :roflt: Debeściaku no rzeczywiście DROMADER a nie foty Ci wyszły - RZECZYWIŚCIE!!!!! :diabloti: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='dbsst'] haha ja uwielbiam łapać psie szczeki ale coś mnie to nie idzie :placz: :angryy: qrczaki dziękuje się zawstydziłam normalnie :oops: :oops: czesc milczku :cool3: Kiedyś napewno wyjdzie :razz: Debe wyhodowoała buraczkaaaaa :evil_lol::evil_lol: RÓŻOWEGO? :razz: [quote name='dbsst'] Latające psy :multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']Pozyczyć Ci Starowicza? :roll: z jojkiem? :crazyeye: slyszałam, zę ona nie Twoja,ale Twojego brata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='AgaiPhara']jak jej dooooobrze.. uściski, dziewczynki! tak miętko i iepło ;) :lol: czesc Dziewczynki :loveu: [quote name='malawaszka']Debeściaku no rzeczywiście DROMADER a nie foty Ci wyszły - RZECZYWIŚCIE!!!!! :diabloti: :evil_lol: pradwa :p [quote name=':: FiGa ::']Kiedyś napewno wyjdzie :razz: Debe wyhodowoała buraczkaaaaa :evil_lol::evil_lol: RÓŻOWEGO? :razz: hahahah kolejna wariatka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Bosh!!!! Rozebral ja na amen!! http://images21.fotosik.pl/21/11e4bed51d99f6b5.jpg I to w miejscu publicznym :mdleje: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a): hahahah kolejna wariatka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ojjjj nie... :shake: Nie porównuj mnie do reszty, aż tak nisko nie upadłam :diabloti: Quote
Patka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dominika nawet nie wiesz jak sie ciesze ze szpila juz w takiej suepr formie :multi: Quote
Paula Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='dbsst']a oto pierwsze biegania Szpilki i z jej kolegą Fartem co ma pod ogonem istny silnik odrzutowy :evil_lol: Szpilka przy nim jest wolna i ociężała jak gruba berta :evil_lol: No rzeczywiscie imie mu pasuje :D [quote name='dbsst']a tak prawdziwy mężczyzna rozbiera pseudopsa :diabloti: :evil_lol: ej mała ale masz balony :evil_lol: Bezszczelny :mad: Niech no go Maksiu spotka :olympic: [quote name='dbsst']i taranem ją i taranem go (moja feministka:lol: ) :D Super :multi: Fajnie, ze Szpila moze juz brykac :cool3: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dominika wybaczam Ci że Cie poprzedniej nocy z nami na dogo nie było ;) Aler tylko i wyłącznie dlateg zostało Ci to wybaczone bo powstawiałaś takie foty jakie najbardziej lubię :multi::multi::multi: Na dodatek widać na nich ze Szpilka już jest ok :loveu: Matko ale wazelina....:crazyeye: Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='anetta']Bosh!!!! Rozebral ja na amen!! http://images21.fotosik.pl/21/11e4bed51d99f6b5.jpg I to w miejscu publicznym :mdleje: ale to nie ona jest zboczona no nie :razz: :evil_lol: :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Ojjjj nie... :shake: Nie porównuj mnie do reszty, aż tak nisko nie upadłam :diabloti: hahahhahahahha ale maupa ;) [quote name='Patka']Dominika nawet nie wiesz jak sie ciesze ze szpila juz w takiej suepr formie :multi: nawet nie wiesz jak ja sie ciesze ze mam "swojego" pogodnego psa spowrotem gorzej z jej znajomkami :evil_lol: dziś olbrzymi bokser przed nią uciekał bo ona CHCIALA się bawić z reguły jak się z nim widzi to gryzą synchronicznie badype dziś on miał ja na faflach pod łapami i wszędzie moja biedna lseczka jak ja spuszcze ze smyczy nie zna pojęcia marsz :evil_lol: :loveu: [quote name='paula_z']No rzeczywiscie imie mu pasuje :D Bezszczelny :mad: Niech no go Maksiu spotka :olympic: :D Super :multi: Fajnie, ze Szpila moze juz brykac :cool3: hahaha on jest taki towarzyski ze Maxa przegada ;) niom ja sie tak cieszkam moja mała lafirynda juz biega i juz mnie nie "broni" :evil_lol: jak TZ mnie łachocze tylko rzuca sięz ozorem do otworów twarzowych WSZYSTKICH :evil_lol: :loveu: :loveu: bleeeeeeeeeee [quote name='Pysia']Dominika wybaczam Ci że Cie poprzedniej nocy z nami na dogo nie było ;) Aler tylko i wyłącznie dlateg zostało Ci to wybaczone bo powstawiałaś takie foty jakie najbardziej lubię :multi::multi::multi: Na dodatek widać na nich ze Szpilka już jest ok :loveu: Matko ale wazelina....:crazyeye: oj mammmanmniunuiu jak sie ciesze ze mi wybaczasz :evil_lol: to którego kwietnia mam brac urlpo :p Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 hmmmm hmmmmmmm kto staje do walki :cool1: :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3639467#post3639467 Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Doberek! Dbsst! Zdjęcia jak zwykle powalające... Aż mnie ze stołka zrzuciło! Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 heyka sistersjo ale Matrix:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nawet nie wiesz jak ja sie ciesze ze mam "swojego" pogodnego psa spowrotem gorzej z jej znajomkami :evil_lol: dziś olbrzymi bokser przed nią uciekał bo ona CHCIALA się bawić z reguły jak się z nim widzi to gryzą synchronicznie badype dziś on miał ja na faflach pod łapami i wszędzie rzeknę tak potwornie Wam zazdroszczę Lil już tez jest w klubie bezmacicznych ;) Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Szpiluchna, a co Ty się tak przed chopami rozbira, co:cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts