dbsst Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='paula_z']Czesc młamamuniuniu :evil_lol: To co z ta kawka w sobote? :cool3: wariatka :shake: ja poprosze kafftan :placz: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='bonita']Heloł siostra :) Pozdrowionka dla Szpili hełoł sister :loveu: [quote name='bonita']Dała bym głowę, że już tu do Was posta napisałam ... No nic. Pozdrowionka dla sister i Szpili :) hahahhahahaa [quote name='bonita']No jest teraz go widzę:razz: Pozdrowionka;-) hahahhahahhhaha my kochamy dogomanie ;) Quote
dbsst Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='leemonca']Walentynkowy dzieńdoberek!!! dziękuje :loveu: [quote name='Kate I Luka']Witajcie w Walentynkowy dzionek dziękuje :loveu: [quote name='Wyjątek']Duzo szczęścia i miłośći w dzisiejszym dniu!!!!!!!! dziękuje :loveu: siem laseczki WZRUSZYŁAM :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Vectra']Debe ,a jak się robi gulasz z psich narządów ? daj jakis przepis - no daj !!!! zaraz na galerii smaków wstawie ze zdjęciami przed i po :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Mła sistersjo i bardzo grzeczna siostrzeniczko:loveu::loveu::loveu: czesc najukochansza z ukochanych bliźniaczko :loveu: [quote name='evaxon']czesc babulenko:multi: jak Szpilodromik sie miewa? czesc wnusiu ciagle pozostaje na pozycji Pseudopsa DOSKONAŁEGO :loveu: [quote name='malawaszka']cooo u Szpinakoladki??? :loveu: Szpidoopeczka jest rozrabiaka juz ja nosi i co najważniejsze mamy juz środe to TYDZIEŃ od tej chwili i SZPILA ŻYJE jest good :lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dbsst napisał(a):Szpidoopeczka jest rozrabiaka juz ja nosi i co najważniejsze mamy juz środe to TYDZIEŃ od tej chwili i SZPILA ŻYJE jest good :lol: :klacz: iii ekstraaaaaa :loveu: Quote
dbsst Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Pysia']Jak to co u Szpili? Wsio ok tylko Dominika biega po Warszawie i łapie psy :cool1: Następnie ucina im narządy i robi odzywczą zupę z nich dla Szpilki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TAK jest dzis biegałam cały dzien i kastrowałam :evil_lol: a teraz robie potrawke z worków mmmmmmmmmmmm pycha [quote name='PIKA']Dominika co ze Szpilą? :cool3: żyje :cool3: [quote name='bonita']Cześć Sister aaaaaaaaaaa zajebioza :loveu: [quote name='Asiaczek']Debe - masz maila.... Pzdr. Asiaczek - masz wiadomość......... :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 malawaszka napisał(a)::klacz: iii ekstraaaaaa :loveu: teraz juz licze dni i godziny do soboty i rozwiązania Szpili ze szewów :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A to, to już tylko formalność... Będzie OK. Pzdr. Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dbsst napisał(a):teraz juz licze dni i godziny do soboty i rozwiązania Szpili ze szewów :evil_lol: to juz niedlugo :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześć gaduły :cool3: Ja tez odliczałam dni to zdjęcia szwów... :cool3: Czas leciiii wiec zanim się obejrzysz już będzie po wszystkim :cool3: Quote
dbsst Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):A to, to już tylko formalność... Będzie OK. Pzdr. ;) PIKA napisał(a):to juz niedlugo :cool3: dla mnie wieczność :placz: :: FiGa :: napisał(a):Cześć gaduły :cool3: Ja tez odliczałam dni to zdjęcia szwów... :cool3: Czas leciiii wiec zanim się obejrzysz już będzie po wszystkim :cool3: czesc milczku :evil_lol: no ja juz nie wytrzymam normalnie :shake: moja niunia bedzie odwszona :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :multi::multi::multi:Szpilka będzie odwszona :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A ja oryginalnie przychodze z faworkami :D Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mniam, mniam, ale się nie poczęstuję, dość już zżarłam:evil_lol: Pozdrowionka dla jeszcze zawszonej Szpiluni:loveu: Quote
lothia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 debe wstręciucho kiedy do nas wpadniesz?już prawie zapomniałam jak Szpila wyglada:mad: Quote
dbsst Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Milczku?? :mad: no a jak ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Szpilka będzie odwszona :multi::multi::multi::multi::multi: licze minuty licze sekundy ;) [quote name='Kate I Luka']Witajcie pączusiowo :multi: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mniaaaaaaaaaaaaam :sabber: [quote name='Wyjątek']A ja oryginalnie przychodze z faworkami :D chocham faworki :sabber: [quote name='bonita']Mniam, mniam, ale się nie poczęstuję, dość już zżarłam:evil_lol: Pozdrowionka dla jeszcze zawszonej Szpiluni:loveu: dzięki zawszona dzis miała zmiany sąsiadów pod oknem boja sie ze sie rozbierze i ja kontroluja przez okno balkonowe :razz: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='lothia']debe wstręciucho kiedy do nas wpadniesz?już prawie zapomniałam jak Szpila wyglada:mad: Gosieńko Szpilka wyglada TAK i tak ;) wpadne do Was jak sie zrobi cieplej i jak juz Szpila bedzie odwszona i będzie mogła chodzic na długaśne spacery ;) Quote
dbsst Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 a oto nowa moda budząca uznanie na moim osiedlu (no może z uznaniem to przesadziłam zaciekawienie i kręcenie głową co najwyzej budzi ;)) postaram sie wstawić zdjęcia Szpili w ciuchu :cool1: Quote
Behemot Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nie ma tu zbyt mądrej miny... :evil_lol: Ale cmoknąć w pychola to bym ją cmoknęła :loveu: Quote
Behemot Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='dbsst']a oto nowa moda budząca uznanie na moim osiedlu (no może z uznaniem to przesadziłam zaciekawienie i kręcenie głową co najwyzej budzi ;)) postaram sie wstawić zdjęcia Szpili w ciuchu :cool1: Sonia miała identyczny kubraczek, o: Quote
dbsst Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Behemot'] Nie ma tu zbyt mądrej miny... :evil_lol: Ale cmoknąć w pychola to bym ją cmoknęła :loveu: ona z regóły zbyt mądrej miny nie miewa :evil_lol: i za to ja między innymi kocham :loveu: a co do ciucha trzeba było Szpili większe zakupić bo jej łapki nie wchodziły w mankiety do końca hahhahahaha Quote
lothia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 nie bądź taka sprytna, sąsiadka a Majki jeszcze nie widziałaś:mad: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='dbsst']a oto nowa moda budząca uznanie na moim osiedlu (no może z uznaniem to przesadziłam zaciekawienie i kręcenie głową co najwyzej budzi ;)) postaram sie wstawić zdjęcia Szpili w ciuchu :cool1: Oj, naogladałam się takich ciuszków, naoglądałam... Bardzo twarzowe...:evil_lol: Pzdr. Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 witamy pączusiowo po dluuuugiej nieobecnosci :buzi: debe widze, ze na pistacjowe kolory sie przerzucilas :evil_lol: Quote
Recommended Posts