Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='dbsst']nie pewnie kłaczki :diabloti: :evil_lol::razz:czyje;) Quote
Vectra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dbsst napisał(a):przeczytałam pochwowiec :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: głodnemu chleb na myśli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='dbsst']chcesz pistacjowe czy RÓŻOWE Różowe !!!!! [quote name='Vectra']Debe ma komplecik gumofilce , prochowiec i berecik ......... A w jakim kolorze? Bo mnie to bardzo interesuje ;) [quote name='dbsst']przeczytałam pochwowiec :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Cicho ja też ale pod spodem był Twój post :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będziesz w nich grabić ogród:loveu: Tak :multi::multi::multi: [quote name='dbsst']nie pewnie kłaczki :diabloti: :evil_lol: Przekręcasz znowu fakty :mad: Ja pisałam ze kłaczków nie lubie a Ty - że lubisz :eviltong: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Pysia napisał(a):Różowe !!!!! A w jakim kolorze? Bo mnie to bardzo interesuje ;) Cicho ja też ale pod spodem był Twój post :evil_lol: Tak :multi::multi::multi: Przekręcasz znowu fakty :mad: Ja pisałam ze kłaczków nie lubie a Ty - że lubisz :eviltong: różowe :roll: :evil_lol: hahhaha mój pochowoPOST powiadasz hahaha mammaniuniu a skąd ja sie wziałam (kłak) :eviltong: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='dbsst']różowe :roll: :evil_lol: hahhaha mój pochowoPOST powiadasz hahaha mammaniuniu a skąd ja sie wziałam (kłak) :eviltong: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aż tyle to ja nie wypiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 ja musze wiedziec jakie jest moje pochodzenie :cool1: :eviltong: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dbsst napisał(a):ja musze wiedziec jakie jest moje pochodzenie :cool1: :eviltong: :evil_lol: To musimy zrobić badania genetyczne :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='dbsst']ja musze wiedziec jakie jest moje pochodzenie :cool1: :eviltong: :evil_lol: ja ci powiem, drogie dziecko :diabloti: matka nimfomanka, dzidzia piernik, z tendencjami narcystycznymi, skłonna do przesady w kierunku nadmiernego optymizmu, a co za tym do przekłamywania rzeczywistości. Lekka odmiana schizofrenii, niegroźnej dla otoczenia, a szkoda, bo nie można zastosować przymusowego leczenia w świetle obowiązujacych przepisów. Powyższe są dziedziczne, więc zalecane częste badania okresowe w celu wczesnego wykrycia niepokojących symptomów u potomków. ojciec - nn. Prawdopodobnie z kosmosu :diabloti: Quote
Vectra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Maga100']ja ci powiem, drogie dziecko :diabloti: matka nimfomanka, dzidzia piernik, z tendencjami narcystycznymi, skłonna do przesady w kierunku nadmiernego optymizmu, a co za tym do przekłamywania rzeczywistości. Lekka odmiana schizofrenii, niegroźnej dla otoczenia, a szkoda, bo nie można zastosować przymusowego leczenia w świetle obowiązujacych przepisów. Powyższe są dziedziczne, więc zalecane częste badania okresowe w celu wczesnego wykrycia niepokojących symptomów u potomków. ojciec - nn. Prawdopodobnie z kosmosu :diabloti: boszzzzzz:crazyeye: :crazyeye: z kim ja się zadaje :crazyeye::crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Maga100']ja ci powiem, drogie dziecko :diabloti: matka nimfomanka, dzidzia piernik, z tendencjami narcystycznymi, skłonna do przesady w kierunku nadmiernego optymizmu, a co za tym do przekłamywania rzeczywistości. Lekka odmiana schizofrenii, niegroźnej dla otoczenia, a szkoda, bo nie można zastosować przymusowego leczenia w świetle obowiązujacych przepisów. Powyższe są dziedziczne, więc zalecane częste badania okresowe w celu wczesnego wykrycia niepokojących symptomów u potomków. ojciec - nn. Prawdopodobnie z kosmosu :diabloti: Buahahahahahahahahaa A najśmieszniejsze jest to że to wszystko prawda :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 ale wkradło się jedno nieporozumienie matka NIUFOmanka a nie nimfomanka ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oglądamy nie czytamy jak dobrze pójdzie to dziś jest TEN dzień Quote
Asiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Debe - dopiero teraz mam chlunię wolna i piszę ... DZIEKI!!! :buzi:Za jedno i za drugie. Reszta - mailem. Pzdr. Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :loveu: Ależ piękna.... Avanti całuje soczyście cudny nochal Szpilastej! Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Maga100']ja ci powiem, drogie dziecko :diabloti: matka nimfomanka, dzidzia piernik, z tendencjami narcystycznymi, skłonna do przesady w kierunku nadmiernego optymizmu, a co za tym do przekłamywania rzeczywistości. Lekka odmiana schizofrenii, niegroźnej dla otoczenia, a szkoda, bo nie można zastosować przymusowego leczenia w świetle obowiązujacych przepisów. Powyższe są dziedziczne, więc zalecane częste badania okresowe w celu wczesnego wykrycia niepokojących symptomów u potomków. ojciec - nn. Prawdopodobnie z kosmosu :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale was pani psycho...;)rozpracowała Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Asiaczek']Debe - dopiero teraz mam chlunię wolna i piszę ... DZIEKI!!! :buzi:Za jedno i za drugie. Reszta - mailem. Pzdr. i za trzecie i za czwarte ;) :buzi: [quote name='Jupi'] słodziasek:loveu: nie pies :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: [quote name='Iza i Avanti'] :loveu: Ależ piękna.... Avanti całuje soczyście cudny nochal Szpilastej! mmmm Szpila się zarumianieła jako prawdzwy pseudo pies czuje się wzruszona ;) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale was pani psycho...;)rozpracowała właśnie pani PSYCHO :evil_lol: no goowno Szpila do poniedziałku zostaje zawszona :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :shake:to czemu wszów nie ściągnęli .....:cool3: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 nie chca mi odwszyc Szpidoopci bo się nie zarosło jeszcze a ja tak czekałam soboty :placz: Quote
Basia&Safi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szpilcia 3maj sie :):):):) i dbaj o figure :):):) Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='dbsst']nie chca mi odwszyc Szpidoopci bo się nie zarosło jeszcze a ja tak czekałam soboty :placz: :cool3:może kleju więcej by trzeba dać;) Quote
DORRAG Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Moja słodka Szpilowa mordeczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jupi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:to czemu wszów nie ściągnęli .....:cool3: u nas w lecznicy do sterylki kosmetyczny wewnętrzne szwy sa zakladane, Szpilcia ma supełki? Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A tu jak zwykle rozpacz, panika i brak cierpliwości :mad: Maga chyba nie miała racji z dziedziczeniem optymizmu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 do pysia Szpilce w tej majtkowej zieleni:loveu: :cool3: heloł babcia:cool3: Quote
Maga100 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Pysia']Maga chyba nie miała racji z dziedziczeniem optymizmu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Maga mówiła o dziedziczeniu schizefrenii :diabloti: Quote
Recommended Posts