Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']chcesz pistacjowe czy RÓŻOWE
Różowe !!!!!

[quote name='Vectra']Debe ma komplecik gumofilce , prochowiec i berecik .........
A w jakim kolorze? Bo mnie to bardzo interesuje ;)

[quote name='dbsst']przeczytałam pochwowiec :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
Cicho ja też ale pod spodem był Twój post :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będziesz w nich grabić ogród:loveu:
Tak :multi::multi::multi:
[quote name='dbsst']nie pewnie kłaczki :diabloti: :evil_lol:
Przekręcasz znowu fakty :mad: Ja pisałam ze kłaczków nie lubie a Ty - że lubisz :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Różowe !!!!!

A w jakim kolorze? Bo mnie to bardzo interesuje ;)

Cicho ja też ale pod spodem był Twój post :evil_lol:

Tak :multi::multi::multi:

Przekręcasz znowu fakty :mad: Ja pisałam ze kłaczków nie lubie a Ty - że lubisz :eviltong:

różowe :roll: :evil_lol:
hahhaha

mój pochowoPOST powiadasz

hahaha

mammaniuniu a skąd ja sie wziałam (kłak) :eviltong: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']różowe :roll: :evil_lol:
hahhaha

mój pochowoPOST powiadasz

hahaha

mammaniuniu a skąd ja sie wziałam (kłak) :eviltong: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Aż tyle to ja nie wypiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ja musze wiedziec jakie jest moje pochodzenie :cool1: :eviltong: :evil_lol:

ja ci powiem, drogie dziecko :diabloti:
matka nimfomanka, dzidzia piernik, z tendencjami narcystycznymi, skłonna do przesady w kierunku nadmiernego optymizmu, a co za tym do przekłamywania rzeczywistości. Lekka odmiana schizofrenii, niegroźnej dla otoczenia, a szkoda, bo nie można zastosować przymusowego leczenia w świetle obowiązujacych przepisów.
Powyższe są dziedziczne, więc zalecane częste badania okresowe w celu wczesnego wykrycia niepokojących symptomów u potomków.
ojciec - nn. Prawdopodobnie z kosmosu :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ja ci powiem, drogie dziecko :diabloti:
matka nimfomanka, dzidzia piernik, z tendencjami narcystycznymi, skłonna do przesady w kierunku nadmiernego optymizmu, a co za tym do przekłamywania rzeczywistości. Lekka odmiana schizofrenii, niegroźnej dla otoczenia, a szkoda, bo nie można zastosować przymusowego leczenia w świetle obowiązujacych przepisów.
Powyższe są dziedziczne, więc zalecane częste badania okresowe w celu wczesnego wykrycia niepokojących symptomów u potomków.

boszzzzzz:crazyeye: :crazyeye: z kim ja się zadaje :crazyeye::crazyeye:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Buahahahahahahahahaa
A najśmieszniejsze jest to że to wszystko prawda :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

ale wkradło się jedno nieporozumienie

matka NIUFOmanka a nie nimfomanka ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

oglądamy nie czytamy

jak dobrze pójdzie to dziś jest TEN dzień

Posted

ojciec - nn. Prawdopodobnie z kosmosu :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale was pani psycho...;)rozpracowała

Posted

[quote name='Asiaczek']Debe - dopiero teraz mam chlunię wolna i piszę ... DZIEKI!!! :buzi:Za jedno i za drugie.
Reszta - mailem.
Pzdr.
i za trzecie i za czwarte ;)
:buzi:

[quote name='Jupi']
słodziasek:loveu:

nie pies :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

[quote name='Iza i Avanti']

:loveu: Ależ piękna.... Avanti całuje soczyście cudny nochal Szpilastej!

mmmm Szpila się zarumianieła jako prawdzwy pseudo pies czuje się wzruszona ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale was pani psycho...;)rozpracowała

właśnie pani PSYCHO :evil_lol:

no goowno Szpila do poniedziałku zostaje zawszona :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:to czemu wszów nie ściągnęli .....:cool3:
u nas w lecznicy do sterylki kosmetyczny wewnętrzne szwy sa zakladane, Szpilcia ma supełki?